Kako Energetsko Tijelo Utječe na Vaš Reiki Tretman

Autor: Danijel Salijević

21 veljače, 2024

Select Dynamic field

U današnje vrijeme, kada naša svakodnevnica obiluje brojnim izazovima, važnije je nego ikad raditi na očuvanju i čišćenju našeg energetskog tijela. Kroz reiki, metodu energetskog iscjeljenja, imamo priliku ne samo osloboditi se negativnih energetskih utjecaja, već i unaprijediti kvalitetu svog života na svim razinama.

Naša energija se mijenja u svakoj situaciji u kojoj usmjerimo fokus na nešto tj. u odnosu na ono što promatramo. Zbog toga je bitno da razumijemo kako energije djeluju, kako ih prenosimo i kako da postignemo kvalitetu i čistoću našeg energetskog polja, očuvanjem nekontaminiranog uma i kroz redovitu praksu reikija.

Prakticiranje reikija, odnosno redovito prakticiranje reiki prakse, omogućava nam da budemo sposobniji ostvariti željene ciljeve kroz reiki tretmane jer su nam samim time i sami odrađeni tretmani snažniji. No ovaj proces ostvarivanja ciljeva nije samo prolazak kroz određene tehnike radi ostvarivanja fizičkih manifestacija, već je takav proces i realizacija ciljeva putovanje prema unutarnjoj sigurnosti, radosti, stabilnosti, samouvjerenosti i motivaciji za kontinuirano unaprjeđenje.

Zdrava Energija uz Reiki

Osvrnimo se sada na ključne aspekte koje treba shvatiti i primijeniti u svakodnevnom životu kako bismo maksimalno iskoristili potencijal reikija i pojačali uspješnost naših tretmana..

Prvo, čistoća energetskog tijela i zdrava energija temelj je na kojem počiva svaki uspješan energetski rad. Zapitajmo se koliko često doprinosimo stabilnosti i čistoći našeg energetskog tijela. Većina nas prolazi kroz život gotovo nesvjesna važnosti ovog segmenta našeg bića, a upravo ovdje leži ključ dubokih transformacija.

Drugo, stanje našeg uma izravno utječe na kvalitetu energetskog polja. Negativne misli, strahovi i brige djeluju kao kontaminatori koji zamućuju čistoću našeg energetskog tijela. Usredotočenjem na čist i nekontaminiran um možemo održavati i poboljšati tok naše životne energije.

Treće, redovita praksa reikija istinski unaprjeđuje našu sposobnost da kreiramo život u skladu sa svojim najvišim idealima. Iako se čini da su promjene koje donosi reiki suptilne, one su duboko transformacijske. Potrebno je vremena i predanosti za kompleksnije situacije, ali rezultati su nemjerljivi. Pozitivna energija postaje nova priroda našeg uma.

Pozitivna Energija Boravi u Pozitivnom Umu

Nadalje, promatrajmo kako unutarnja sigurnost i samouvjerenost rastu sa svakom novom primijenjenom tehnikom. Pogledajte to kod sebe. Ova emocionalna ravnoteža nije samo rezultat vježbe, već pravo postignuće na putu osobnog razvoja.

Koliko se bolje osjećate kada nešto postignete ili kada nakon odrađene reiki prakse osjetite onu posebnu punoću. To su trenutačni pokazatelji rezultata - posebno nakon reiki prakse uslijed pročišćenog energetskog tijela.

To zapravo znači, da svako polje djelovanja, u ovakvoj prirodi djelovanja donosi takvu punoću (uspjeh). Bilo d apričamo o zdravlju, poslu, ljubavi, kvaliteti bilo kojeg segmenta našega života.

Na kraju, razmislite i pišite: Kako ste osobno doživjeli promjene u energetskom polju kroz vašu reiki praksu?

Sažetak lekcije:

1. Zdrava energija naše je gorivo. Čistoća energetskog tijela je osnova za uspješan rad s reikijem.
2. Ne-kontaminiran um ključan je za očuvanje čistog energetskog polja.
3. Redovita reiki praksa vodi prema unutarnjoj sigurnosti, samouvjerenosti i životnoj radosti.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>