Kako naučiti reiki - korak po korak

Korak br. 1: PRONAĆI UČITELJA

Pronaći osobu koja će vas voditi, koja će vam biti saveznik i osoba od povjerenja je prvi i najvažniji korak kada si postavite pitanje: Kako naučiti reiki.

Vaš reiki majstor učitelj mora imati znanje, zvanje i mogućnosti, ali i uvjete da vas vodi i podučava te tako postaje osoba od vašeg  najvećeg povjerenja.

Osoba koja zna, vidi, razumije, ne sudi i pomaže da budete još bolji i bolje. Kako u reikiju, tako i u drugim segmentima vašega života.

Osoba koja zna, vidi, razumije, ne sudi i pomaže da budete još bolji i bolje.

Kako u reikiju, tako i u drugim segmentima vašega života

Korak br. 2: DOGOVORITE TERMINE

Izaberite ili dogovorite termin kada biste željeli naučiti reiki. Ovaj korak najviše ovisi o vama. Možete učiti uživo ili na daljinu.

Reiki se uči kroz  tečaj u jednom popodnevu te sve što je u početku potrebno jest dogovoriti termin te raspitati se za moguće pripremne radnje za željeni tečaj  prije samog početka.

Korak br. 3: REIKI TEČAJ

Samo učenje reikija  je lako, zanimljivo i uključuje primanje usklađenja u reiki od kvalificiranog reiki majstor učitelja i osnovna znanja prvog stupnja reikija.

Nakon primljenog usklađenja vi ste fizički osposobljeni za rad s reiki energijama.

Nakon tečaja slijedi osobni rad i dodatno samostalno učenje uz brižni nadzor učitelja.

Učimo cijeloga života, no put učenja je nešto što se pamti i bitno je da je ugodno iskustvo.

KAKO NAUČITI REIKI

Reiki se uči uživo ili na daljinu, samostalno ili kroz grupne tečajeve.

U mojoj školi uspješno odrađujem tečajeve, kako na daljinu, tako i uživo te se svaki aspekt školovanja može individualno prilagoditi i dogovoriti.

Danas unutar Reiki Dojo centra imate mogućnost učenja i nakon reiki tečajeva bez obzira gdje ste tečaj odradili kroz dostupne napredne reiki module ili naš Reiki Dojo Trening Centar.

Isto tako, jednom godišnje održavamo i treodnevne napredne radionice i druženje kroz tradicionalni Reiki Dojo Kai retreat.

Kako naučiti reiki možete saznati na mnogim uvodnim predavanjima

Diplome

Svaki polaznik tečajeva u mojoj školi dobiva i internacionalno priznati certifikat.

S certifikatom moje škole možete pristupiti raznim reiki udruženjima, organizacijama poput HUPED-a, te u nekim državama ostvariti i pravo na privatnu praksu kroz reiki sistem iscjeljivanja u skladu sa zakonima i opće prihvaćenom praksom rada.


Želite više informacija o reiki tečaju?

Ispunite formu na ovom linku te Vam šaljemo vam kokretnije upute o željenom reiki tečaju.
Potrebno je izabrati željenu lokaciju, željeni reiki tečaj te upisati svoje podatke da biste primili informacije putem maila.

naučite reiki

Najčešća vaša postavljana pitanja:

Ovdje su neka od često postavljanih pitanja.

Što su uvjeti za pohađanje reiki tečaja?

Preduvjeta za učenje nema. Svaka osoba može naučiti reiki pod pretpostavkom da će marljivo učiti, odrađivati potrebno i uvježbati potrebne tehnike.
Možda je jedini preduvjet da možete s razumijevanjem ispratiti reiki tečaj 

Mogu li učiti online?

U Reiki Dojo centru reiki možete učiti uživo na našim organiziranim reiki radionicama i reiki tečajevima, ali i na daljinu, online.
Podučavanje online i predaju usklađenja na daljinu prakticiramo već više od 15 godina te kroz sve ove godine imamo fantastično razrađen sistem rada i podučavanja, ogromno iskustvo i  više od 700 zadovoljnih polaznika - naših reiki praktičara.

Koliko traje učenje reikija

Kako biste naučili reiki potrebno vam je jedno poslijepodne za odrađivanje reiki tečaja na kojem ćete primiti usklađenje u reiki te naučiti osnove kako započeti raditi s reiki energijom. 

Postoji li podrška i nakon tečaja

Apsolutno DA. Tri najveće kvalitete našeg Centra i našeg rada su - izvorno znanje, kvaliteta u prenošenju i podrška za vrijeme i nakon samog reiki tečaja.
Nakon svakog reiki tečaja, odrađenog u našem Centru, imate pristup internim učeničkim materijalima u audio, video i pisanom obliku.

Okrenite se svojem životu
Ako imate probleme u vašem u životu, a problemi će dolaziti, jer to i takav bude život, te ako tim vašim problemima redovito okrenete leđa, zapravo ste se samo okrenuli u drugom smjeru prema nečemu što nije vaš život i prema nečemu gdje ne možete riješiti ono što se dešava u vašem životu već biti samo zabavljeni tuđim događajima tih tuđih situacija i zbivanja. Zažmirili ste poput uplašenog djeteta, bez da se išta drugo promijenilo.
Energija ljubavi
Znadete li koja je razlika između ljubavi, energije ljubavi i sućutnosti. Znadete li razliku? Znadete li kako i gdje potražiti ljubav? Jeste li se umorili od traženja? Vjerujem da će vam ova emisija biti od pomoći
Ljudskost
Život je velika nepredviđena priča. Vrlo često cirkus koji nas zabavlja, ali u kojem i puno toga što vidimo i čujemo bude samo sredstvo da nas se dobro povede u neki lala land u kojem ćemo se osjećati bolje i dalje od svakodnevnih problema.
Prestanite se sabotirati i biti žrtva
Još uvijek vjerujete da se trebate mučiti, da se trebate patiti, kako biste imali kvalitetan život? Ili takav život živite gledajući na njega kao na kaznu za dijela ili propuste iz svoje prošlosti? Dobra vijest - vrijeme je za buđenje. No, samo ako mi to dozvolite.
>