Kako naučiti reiki - korak po korak

Korak br. 1: PRONAĆI UČITELJA

Pronaći osobu koja će vas voditi, koja će vam biti saveznik i osoba od povjerenja je prvi i najvažniji korak kada si postavite pitanje: Kako naučiti reiki.

Vaš reiki majstor učitelj mora imati znanje, zvanje i mogućnosti, ali i uvjete da vas vodi i podučava te tako postaje osoba od vašeg  najvećeg povjerenja.

Osoba koja zna, vidi, razumije, ne sudi i pomaže da budete još bolji i bolje. Kako u reikiju, tako i u drugim segmentima vašega života.

Osoba koja zna, vidi, razumije, ne sudi i pomaže da budete još bolji i bolje.

Kako u reikiju, tako i u drugim segmentima vašega života

Korak br. 2: DOGOVORITE TERMINE

Izaberite ili dogovorite termin kada biste željeli naučiti reiki. Ovaj korak najviše ovisi o vama. Možete učiti uživo ili na daljinu.

Reiki se uči kroz  tečaj u jednom popodnevu te sve što je u početku potrebno jest dogovoriti termin te raspitati se za moguće pripremne radnje za željeni tečaj  prije samog početka.

Korak br. 3: REIKI TEČAJ

Samo učenje reikija  je lako, zanimljivo i uključuje primanje usklađenja u reiki od kvalificiranog reiki majstor učitelja i osnovna znanja prvog stupnja reikija.

Nakon primljenog usklađenja vi ste fizički osposobljeni za rad s reiki energijama.

Nakon tečaja slijedi osobni rad i dodatno samostalno učenje uz brižni nadzor učitelja.

Učimo cijeloga života, no put učenja je nešto što se pamti i bitno je da je ugodno iskustvo.

KAKO NAUČITI REIKI

Reiki se uči uživo ili na daljinu, samostalno ili kroz grupne tečajeve.

U mojoj školi uspješno odrađujem tečajeve, kako na daljinu, tako i uživo te se svaki aspekt školovanja može individualno prilagoditi i dogovoriti.

Danas unutar Reiki Dojo centra imate mogućnost učenja i nakon reiki tečajeva bez obzira gdje ste tečaj odradili kroz dostupne napredne reiki module ili naš Reiki Dojo Trening Centar.

Isto tako, jednom godišnje održavamo i treodnevne napredne radionice i druženje kroz tradicionalni Reiki Dojo Kai retreat.

Kako naučiti reiki možete saznati na mnogim uvodnim predavanjima

Diplome

Svaki polaznik tečajeva u mojoj školi dobiva i internacionalno priznati certifikat.

S certifikatom moje škole možete pristupiti raznim reiki udruženjima, organizacijama poput HUPED-a, te u nekim državama ostvariti i pravo na privatnu praksu kroz reiki sistem iscjeljivanja u skladu sa zakonima i opće prihvaćenom praksom rada.


Želite više informacija o reiki tečaju?

Ispunite formu na ovom linku te Vam šaljemo vam kokretnije upute o željenom reiki tečaju.
Potrebno je izabrati željenu lokaciju, željeni reiki tečaj te upisati svoje podatke da biste primili informacije putem maila.

naučite reiki

Najčešća vaša postavljana pitanja:

Ovdje su neka od često postavljanih pitanja.

Što su uvjeti za pohađanje reiki tečaja?

Preduvjeta za učenje nema. Svaka osoba može naučiti reiki pod pretpostavkom da će marljivo učiti, odrađivati potrebno i uvježbati potrebne tehnike.
Možda je jedini preduvjet da možete s razumijevanjem ispratiti reiki tečaj 

Mogu li učiti online?

U Reiki Dojo centru reiki možete učiti uživo na našim organiziranim reiki radionicama i reiki tečajevima, ali i na daljinu, online.
Podučavanje online i predaju usklađenja na daljinu prakticiramo već više od 15 godina te kroz sve ove godine imamo fantastično razrađen sistem rada i podučavanja, ogromno iskustvo i  više od 700 zadovoljnih polaznika - naših reiki praktičara.

Koliko traje učenje reikija

Kako biste naučili reiki potrebno vam je jedno poslijepodne za odrađivanje reiki tečaja na kojem ćete primiti usklađenje u reiki te naučiti osnove kako započeti raditi s reiki energijom. 

Postoji li podrška i nakon tečaja

Apsolutno DA. Tri najveće kvalitete našeg Centra i našeg rada su - izvorno znanje, kvaliteta u prenošenju i podrška za vrijeme i nakon samog reiki tečaja.
Nakon svakog reiki tečaja, odrađenog u našem Centru, imate pristup internim učeničkim materijalima u audio, video i pisanom obliku.

Mrkva nije jabuka
Svako malo pitaju me: "Što misliš o ovoj reiki tehnici? Što misliš o onoj reiki tehnici?", te je moj odgovor na sve upite isti. "Ne mislim ništa". Svaka livada ima različito cvijeće koje će nekom biti ljepše od onog drugog. Ono što je sigurno jest da znam što nisu te druge tehnike. Baš kao što svi znamo da mrkva nije jabuka. Iako u nekoj kombinaciji može ići zajedno - pod sasvim drugačijim nazivom.
⛵Plovidba života
Svakim danom sve više i više primjećujem kako ljudi traže izlaz u reikiju i u duhovnosti od svojih životnih problema. Razumijem takvu potrebu koja je već i u nekim životnim slučajevima na granici paničnog vapaja i vriska, da pronađete izlaz, spas i rješenje, no potrebno je biti realan i svjestan u onome što se može, kako se to može i što je potrebno poduzeti da do takvog spasa dođe.
Reiki retrit – snaga za dušu
U ovoj epizodi, bavimo se temom reiki retrita i zašto je to događaj koji može biti velik skok u usporedbi s vašom svakodnevicom. Pokušajte se prisjetiti jeste li ikada bili na događaju koji vas je napunio energijom i promijenio vašu svakodnevnu rutinu. Da, to može biti reiki retrit. 💆‍♂️😌
Stvaranje je navika
Svatko od nas 🙋‍♂️ nosi potencijal za stvaranje nečega izvanrednog, bilo da je riječ o umjetnosti inovacijama ili čak svakodnevnim trenucima koji nas ispunjavaju. No, kako bismo zaista iskusili sve blagoslove koje stvaranje može donijeti, važno je da to činimo redovito ✅, sa žarom i posvećenošću💪.
>