Energetsko tijelo – održavanje

21. siječnja 2024. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Današnja lekcija posvećena je važnosti i metodama očuvanja i čišćenja energetskog tijela u reikiju. Bitno je povući i paralele sa već poznatim područjima u našem životu kada je energetsko tijelo u pitanju.

Naša posvećenost reiki praksi donekle je poput posjeta zubaru – iako zubar može popraviti zube, na nama ostaje odgovornost za njihovu svakodnevnu njegu.

Slično tome, iako reiki majstor učitelj pomaže u energetskom čišćenju kroz inicijaciju, vaš zadatak je kontinuirano održavanje energetske čistoće i zdravlja.

Zamislite svoje energetsko tijelo kao ogledalo duše, koje odražava sve što doživljavate i proživljavate. U pokretu života, gdje svakodnevno nailazimo na razne oblike energije, esencijalno je razumjeti kako tu energiju očuvati i čistiti.

U prvom stupnju reikija naučit ćete tehnike čišćenja aure, što je vaš prvi korak na putovanju energetske higijene. Aura je naš prvi štit, energija koja nas okružuje i štiti. Učimo kako ju razjasniti i ojačati, kako bi mogla biti robustna linija obrane protiv negativnih energetskih utjecaja.

Drugi stupanj dublje zahvaća vaše vještine energetskog čišćenja, implementirajući reiki simbole za pročišćavanje na fizičkom, emotivnom i duhovnom nivou vašeg tijela. Reiki simboli služe kao ključevi koji otključavaju dublje nivoe energetske harmonizacije na višim stupnjevima reikija.

Metoda koja se temelji na praksi i koja djeluje na čišćenje energetskog tijela putem meridijana je možda najmoćniji alat u vašem reiki arsenalu.

Ova reiki praksa omogućava energiji da slobodno teče kroz vaše tijelo, u ritmu s univerzalnom životnom energijom koja teče kroz nas. Kada su naši energetski kanali čisti i otvoreni, podižemo svoju vibraciju i olakšavamo tijelu samoizlječenje.

Kroz lekcije i praksu, ne samo da se upoznajete sa tehnikama, već i razvijate intuiciju i razumijevanje vlastitog energetskog tijela. Ovo poznavanje i sklad reikija je ključ za dugoročnu energetsku higijenu.

A kako je kod vas?  Jeste osobno iskusili promjene u svojem energetskom tijelu kroz prakticiranje reiki tehnika koje ste do sada izučavali?

Jeste li osjetili razliku prije i nakon tehnika čišćenja aure, suhog četkanja i sličnih reiki tehnika?

Najnovija objava

Kada gledamo zdravstvene izazove, često zaboravljamo da su oni zapravo rezultat naše prethodne nepažnje. Sve što se događa na zdravstvenoj razini, događa se jer smo negdje otvorili vrata toj bolesti. Mi imamo određenu ulogu i odgovornost očuvati naše zdravlje.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Izbjegnite zamku uspoređivanja - pronađite zadovoljstvo u vlastitom putuUspoređivanje vlastitog života s tuđim često se čini kao prirodna ljudska sklonost. Društvene mreže i mediji nas konstantno bombardiraju slikama i pričama o Pročitaj više

Prestanite se uspoređivati

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Otvoreni za bolest
    Prestanite se uspoređivati
    >
    Malcare WordPress Security