Pratite sve naše objave. članke i najave na jednom mjestu
BLOG DANIJEL SALIJEVIĆA

Vaša pitanja su nam iznimno važna

Sav naš sadržaj nastaje zbog vas.

Baš iz tog razloga, vaša pitanja su ono što je esencija našeg stvaranja

Pozivam vas da se ne ustručavate pitati

Kako osnažiti svoju energiju
Postoje tehnike koje vam mogu pomoći da osnažite svoju osobnu energiju. Bilo da radite rieki tretman ili podižete kvalitetu svoje energije, ove smjernice će vam pomoći da budete osnaženi i ukedno energetski pročišćeni.
Emisija #41 – Problemi ili izazovi
Imate li promlema? Koliko često vas zaustavljaju u životu i koliko dugo ih tada nosite. Blokiraju li vas problemi u vašim namjerama ili ostvarenju zacrtanog?
Jesam li ja spreman za…
Jesam li ja spreman za raditi reiki? Jesam li spreman za raditi kao terapeut? O tome koliko i kada ste spremni, pričamo u novom premium videu.
Emisija #40: Odgovornosti u reikiju
Kažu, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Baš je tako i u reikiju. Što ste viši u stupnju i razvoju, to je veća odgovornost u vašem radu. O tome te o odgovornosti učenika i odgovornosti u reikiju općenito, učitelja i zbog čega je sve to tako, govorim u ovom 40 podcastu po redu.
Što je to reiki kutija
Jeste li ikada čuli za reiki kutiju? Što je to reiki kutija, saznajte u ovom novom premium videu.
Emisija #39: Detektirati energiju
Danas postoje mnogi načini na koje možemo detektirati energiju. Koje tehnike su i vama na raspolaganju, saznajte kroz ovu novu emisiju
Što je to om
Zasigurno ste se susreli sa riječju OM. I vrlo vjerojatno ste i sami osjetili snagu OM vibracije. Zbog čega je toliko posebna, pričati ću u ovome videu.
Emisija #38: Reiki špice
Što su to reiki špice, čemu služe, koliko vrsta ih ima i kako izabrati prave, saznajte kroz ovu novu podcast emisiju.
Kako raditi kada ne znate što raditi
Jeste li ikada bili u situaciji da ne znate što raditi? Od kuda započeti? Kako ispravno postupiti? U današnjem videu pričamo kako raditi tretmane kada su nam nepoznanice nad glavom.
Reiki 1 tečaj – Varaždin
Ovo je tečaj prvog stupnja klasičnog Usui reiki sistema. Reiki je energetska tehnika koja se uči kroz reiki tečaj kroz koji se učenik osposobljava za rad reikijem.
Emisija #37: Sam svoj terapeut
U današnjoj epizodi saznajte zbog čega smo loši terapeuti sami sebi ili članovima svoje obitelji, ali što možemo učiniti za sebe ukoliko radimo sa ljudima ili kao terapeut.
Emisija #36: Obećanja – Obećanja
Danas pričamo uz tjedni osvrt i o obećanjima ali i planovima koje smo si zadali. Kroz današnju epizodu, vrijeme je da usporimo, vrijeme je za jedan polugodišnji osvrt na proteklo vrijeme. ostvareno i na obećanja koja smo dali. 
Osjećaji kod tretmana za situacije
Tretman za situacije je po prirodi sasvim drugačiji od onog za zdravlje, mir i osobnu dobrobit. Baš iz tog razloga u ovom postu saznajte koji su to prisutni osjećaji kod tretmana za situacije.
Kako se crta reiki znak
U ovom novom premium videu učimo crtati reiki znak. Naučite koje su razlike u crtanju istog a u izgledu različitog crtanja reiki znaka.
Emisija #36: Obećanja, obećanja
Da, obećanja... Danas pričamo uz tjedni osvrt i o obećanjima ali i planovima koje smo si zadali. Kroz današnju epizodu, vrijeme je da usporimo, vrijeme je za jedan polugodišnji osvrt na proteklo vrijeme i ostvareno.

ONLINE VIDEO TEČAJEVI


Kroz naše online video tečajeve, danas možete učiti, razvijati se i pohađati tečajeve iz vlastito doma.

Vrhunski tečajevi čekaju na vas. 

Sva prava zaštićena  2018 Danijel Salijević & Reiki Dojo

X