Karuna Ryu Reiki  

U doslovnom prijevodu, riječ Karuna na sanskrtskom znači:
"Akcije koje poduzimamo u svrhu umanjenja patnje živih bića”.

Što je to Karuna ryu reiki

Karuna Ryu reiki ® možemo nazvati terapeutskom nadogradnjom na vaš rad s klasičnim Usui reiki sistemom. Bez te baze, tih temelja sagrađenih na Usui reiki sistemu, Karuna ne bi bila moguća, te se u svom radu s reikijem nadopunjuju kroz praktični rad .

Karuna ryu reiki tečaj neće zamjeniti Usui tečaj ili znanje, već vaše iskustvo postaje još bogatije i usmjerenije gdje kroz rad koristite oba reiki sistema.

Uz vrlo kvalitetni rad na sebi, Karuna nam omogućuje i još usmjereniji, jači i kvalitetniji terapeutski rad na drugima. Simbolizira ga rad kroz srčanu čakru, sućutnost te razumijevanje – ljudi, duša i događaja.

Ja kada sam čuo za Karuna sistem, znao sam samo da je to nadogradnja na klasični Usui reiki, da ima više simbola i da je jači. Krenuo sam na tečaj s malo informacija jer i dan danas postoji samo jedna knjiga na ovu temu i izuzetno malo majstora koji govore o tome.
I u našem centru i to se mijenja kroz mnoge dodatne tekstove, materijale i radionice uz Karuna Ryu reiki tečaj.

Gdje ga koristimo?

Karuna Ryu reiki izuzetno je praktičan u iscjeljenju trauma, prošlosti, “nesreća iz davnina”. Pomaže vam odrediti prioritete, pronaći snagu te vratiti čvrstoću stajanja na zemlji. Osobno volim reći da Karuna iscjeljuje cijelu našu dušu, cijelo naše srce i cijelo naše biće.

Kako krenuti prema učenju

Kako biste postali karunist- praktičar Karuna Ryu reiki® jedini preduvjet jest da ste nosioci drugog stupnja Usui reikija za primanje 1. i 2. stupnja . Za 3, majstorski stupanj, potrebno vam je i majstorstvo u Usui reiki sistemu.

Što su rekli o učenju unutar Reiki Dojo škole

Karuna Ryu Reiki je divan, nježan i suptilan

Karuna Ryu Reiki je divan, nježan i suptilan a isto vrijeme iznimno jak dodatak na već stečeno znanje o Reikiju. Samo učenje i pristup kroz rad u Reiki Dojo i Učitelja Danijela Salijevića, pridonosi lakšem upoznavanju u razumijevanju i simbolici kao i praktičnom djelovanju. Moja preporuka za Karunu Ryu inicirajte se čim osjetite potrebu.

Evelina o Karuna ryu reiki

Evelina  B. 

Učenik Reiki Dojo škole

Toplo preporučujem Reiki Dojo školu

Toplo preporučujem Reiki Dojo školu, koja obezbeđjuje veoma bogat sadržaj gradiva. Škola koja pruža podršku i motiviše da unapredite i poboljšate kvalitet života. Učitelj Danijel Salijević je veoma posvećen radu i spreman da pomogne kako da unesemo više svetla u život. Čast mi je što sam deo te škole!!!

Milena

Učenik Reiki Dojo škole

Ozbiljnost u radu. Odgovornost, posvećenost...

Ozbiljnost u radu. Odgovornost, posvećenost, trud, volja, način rada i prenošenje znanja.

Sve pohvale za rad.

Izuzetna sam sretna što je to moja škola i što je to učitelj koji je uvijek uz nas. Preporučujem od srca ovu školu.

Violeta Berber

Reiki praktičar

Reiki Dojo ne da ima neku tajnu uspjeha, nego ima jednu posebnost. 

I kad maknemo na stranu sve ono što stoji ( iskustvo, tradicija, profesionalnost, autentičnost...) , ostane nam ono najbitnije - čovjek. Učitelj s karizmom koji jednom rečenicom pokreće masu ljudi, koji svojom pojavom mijenja vibraciju svega u svojoj blizini i s vibracijom koja se snažno osjeti i bez fizičke prisutnosti.

Lidija Wrana

Reiki Majstor

Karuna Ryu reiki tečaj - Što ćete naučiti

Učenje je zapravo vrlo jednostavno. 

Kontaktirajte me  i tada dogovaramo mjesto i vrijeme učenja Karuna Ryu reikija. Možete učiti uživo ili na daljinuNe zaboravite da je potrebno imati 2 stupanj Usui reiki sistema kako biste krenuli na 1 stupanj Karuna Ryu reiki 

Karuna ryu reiki tečaj će vam proširiti vaše djelovanje s dodatnih 8 simbola na učeničkom i dodatnih 4 simbola na majstorskom stupnju.


Prvi i drugi stupanj uče se zajedno u jednom tečaju i već kroz učenički Karuna Ryu reiki tečaj dobivate vrlo opširno znanje kako terapeutski pristupati karuna ryu reiki tretmanima, ali i samom klijentu.Polaznici svjedoče da nakon Karuna Ryu reiki tečaja više niakdan nisu isto pristupali tretmanima, klijentima ili procesu iscjeljenja. To je ono što pojačana sućutnost donosi u naš život. 

1

Modul 1: Razlike između drugih sistema - teorija

Naučiti ćete koje su glavne značajke Karuna Ryu reikija i po čemu se rad s ovim reiki sistemom razlikuje od drugih reiki sistema. Isto tako, naučiti ćete kako i zbog čega je došlo do nastanka ovog sistema te na koji način se Karuna prakticira diljem svijeta.

Napomena: Ovaj modul se uči prije tečaja samostalno kroz interne video lekcije

2

Modul 2: Rad s Karuna Ryu reikijem - teorija

U ovom segmentu naučiti ćete kako i kada se praktično radi s karuna energijom kao i razne energetske tehnike kako biste podigli energiju prije tretmana. Ujedno ćete naučiti što je to sjenka, ali i razloge zbog čega karuna slovi za najkompletnijom energetskom tehnikom kada je iscjeljiteljski rad u pitanju

Napomena: Ovaj modul se uči prije tečaja samostalno kroz interne video lekcije

3

Modul 3: Karuna Ryu reiki - 1 stupanj

Karuna 1 stupanj je koji obuhvaća mnoga terapeutska znanja i razumijevanja kroz koja ćete doći do novih spoznaja i uvida u srž same problematike mnogih poremećaja i problema s kojima se današnji čovjek susreće. Uključuje rad s traumama, karmičkim odradama, rad s duhovnim bićima kao i napredne tehnike iscjeljivanja kod težih bolesti i stanja.

Napomena: Ovaj modul se odrađuje uživo ili na daljinu  i uključuje Karuna 1 inicijaciju

4

Modul 4: Karuna Ryu reiki - 2 stupanj

Svaki Karuna Ryu stupanj uključuje 4 nova simbola te ćete isto tako na ovom tečaju učiti dodatna 4 simbola koji vam omogućavaju kvalitetniji intelektualni rad. Drugi stupanj uči kako prizvati (materijalizirati) i dovesti uz pomoć simbola stvari u svoj život. Ujedno učite kako ostvariti zacrtane ciljeve i ostvariti uspjeh u svim sferama vašeg djelovanja.

Dodatno se uči kako stvoriti stanja bez straha i ovisnosti o drugim ljudima i okolini.

Napomena: Ovaj modul se odrađuje uživo ili na daljinu  i uključuje Karuna 2 inicijaciju

5

Modul 5: Karuna Ryu reiki - 3 stupanj - majstorski stupanj

Na ovom modulu se uči dodatnih 4 karuna simbola te se usvajaju znanja rada s dušom te rad i djelovanje u višim vibracijama. Ujedno se uče tehnike predaje usklađenja u sva tri Karuna Ryu reiki stupnja.

- Ovaj stupanj iziskuje preduvjet u vidu 3 majstorskog Usui reiki stupnja

Napomena: Ovaj modul se odrađuje uživo i uključuje Karuna 3 inicijaciju te učiteljska znanja

O Karuna Ryu reiki majstor učitelju

Danijel Salijević

Danas sam siguran da sam u duši osoba koja vodi i podučava.
Ne samo zbog toga jer sam nekako oduvijek u ovom djelovanju, već me ovakav put istinski raduje i veseli.

Reikijem se bavim profesionalno već više od petnaest godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Vjerujem da podučavam na jasan, jednostavan i razumljiv način i mnogi polaznici mojih tečajeva ali i mojih predavanja i radionica koje održavam diljem evrope mogu potvrditi istinitost izrečenog.

Što ljudi kažu o Danijelu

Neka od vaših svjedočanstva

Niti može učenik bez učitelja, niti učitelj bez učenika. 

Ja sam zahvalna sto se učitelj Danijel pojavio na mom putu. Stalno je prisutan,svaki dan kroz razne vidove učenja. Na savremen i dostupan način svi mogu da uče kroz Reiki Dojo školu.

Veliko namaste za učitelja

Jasminka Cukilo

Reiki Dojo učenik

Moje osobno učenje u Reiki Dojo školi je zaista bez problema.

Učim i dalje i uživam u tome koliko mi je život postao drugačiji, bolji. Svaki savjet ili odgovor na bilo koje pitanje dobila sam u najkraćem mogućem roku. Učitelj Shihan Danijel Salijević je izuzetna osoba i brižan učitelj u punom smislu te riječi

Blanka Meglić

Reiki majstor

Učitelj je lako dostupan i sve detaljno objašnjava.

Učenje je lako,jednostavno, ako se i pojavi nekakva nejasnoća ili dvojba brzo se dođe do pravog odgovora. Hvala Danijelu koji pomaže, iskren je, dobronamjeran i uvijek na usluzi. Može mu se obratiti s punim povjerenjem i biti siguran da vodi učenika u pravom smjeru bilo uputama, savjetima, objašnjenjima i dostupan uvijek kada treba.

Radojka Gudelj

Reiki Dojo učenik

Kako pristupiti prijavama

Karuna Ryu reiki 1 i 2

Tečaj za Karuna ryu reiki 1 i 2 traje 6-7 sati te uključuje dodatnih 100 minuta materijala u videu obliku koji se uči prije samog tečaja.

Na tečaju se odrađuje 1 i 2 stupanj, uključuje inicijacije, skripte, diplome Reiki Dojo škole te razne video i audio  materijale nakon samog odrađenog tečaja. 

Preduvjet za ovaj tečaj je 2. Usui reiki stupanj.

Karuna Ryu 3 - majstorski

Ovaj tečaj traje oko 3 sata te uključuje uz teoretska znanja 3. stupnja i učiteljska znanja kako prenositi usklađenja.

Kao i kod Karuna 1 i 2 tečaja, postoji podrška kroz materijale nakon samog tečaja te polaznici dobivaju skripte, certifikate i pristup majstorskim materijalima kroz našu web stranicu

Preduvjet za ovaj tečaj je 3. Usui reiki stupanj.

Karuna Ryu reiki - Pokreni besplatni uvodni tečaj

Besplatni uvodni tečaj je serija od nekoliko mailova kroz svakih nekoliko dana kroz koje se upoznajete s time što je Karuna Ryu reiki i kako se uči.
Ovo nije dopissni reiki tečaj već više prilika da se upoznate s osnovama ovog reiki sistema kako biste znali opčenito o čemu se radi prije samog Karuna ryu reiki tečaj -a. 
Mailovi NE DOLAZE svaki dan već svakih nekoliko dana.

Interes Karuna

Prijavom prihvaćate uvjete Reiki Dojo-a te nam dopuštate da vam šaljemo uvodni informativno-edukacijski tečaj o Karuna Ryu reikiju.
U svakom trenutku, možete se samostalno odjaviti ukoliko nećete željeti primati naše lekcije.

Ovaj tečaj vam besplatno dolazi putem email lekcija kroz nekoliko dana.

Karuna Ryu reiki - Dodatni video materijali

Najčešća vaša postavljana pitanja:

Ovdje su neka od često postavljanih pitanja.

Što su uvjeti za pohađanje tečaja?

Uvjeti su minimalno 2 stupanj klasičnog Usui reiki sistema za 1 i 2 Karuna Ryu reiki stupanj i 3 stupanj Usui sistema za 3 stupanj Karuna Ryu reiki sistema

Koliko stupnjeva ima Karuna Ryu reiki

Postoje 3 stupnja. Dva stupnja su učenička, dok je treći stupanj majstorski/učiteljski. Prva dva stupnja se odrađuju u jednom tečaju, dok se majstorki, odrađuje zasebno.

Dobivam li potvrdu za odrađeni tečaj

Svakako. Dobivate certifikat o svakom našem odrađenom tečaju od strane Reiki Dojo centra.

Mogu li učiti na daljinu?

Možete. Postoji uspješan i uhodani sistem podučavanja i rada unutar Reiki Dojo centra koji već više od 17 godina omogućava polaznicima da odrade reiki tečajeve na daljinu.

Moram li imati baš Usui sistem odrađen ili može i neki drugi reiki sistem?

Da, za pristup Karuna Ryu reiki tečaju, potrebno je potrebno je imati odrađeni tečaj klasičnog Usui reiki sistema

Moram li biti učenik Reiki Dojo centra ili primate i "vanjske" učenike?

Nipošto. Ova predavanja i Karuna Ryu reiki tečaj možete odraditi i bez da ste prethodno pohađali tečajeve kod Danijel Salijevića unutar Reiki Dojo centra.

Koliko traje sam Karuna ryu tečaj

Tečaj u prosjeku traje 4 sata po tečaju. Pošto se 1 i 2 stupanj može odraditi u istom danu, kako bismo vam olakšali učenje, tečaj je podjeljen u dva djela. Teoretski dio i uvodna predavanja se odrađuju online, a praktični dio i učenja simbola uživo ili na daljinu, ovisno o dogovoru s kandidatima.

Postoji li mogućnost obročne otplate?

Postoji. Možete otplatiti u ratamo, no prva rata iznosi minimalno 40%

>