KARUNA RYU REIKI

U doslovnom prijevodu, riječ Karuna na sanskrtskom znači: 
"Akcije koje poduzimamo u svrhu umanjenja patnje živih bića”.

Karuna ili Karuna Ryu reiki® možemo nazvati nadogradnjom na vaš rad s klasičnim Usui reikijem. Bez te baze, tih temelja sagrađenih na Usui reikiju, Karuna ne bi bila moguća, te se u svom radu s reikijem nadopunjuju kroz praktični rad . Uz vrlo kvalitetni rad na sebi, Karuna nam omogućuje i još usmjereniji, jači i kvalitetniji terapeutski rad na drugima. Simbolizira ga rad kroz srčanu čakru, sućutnost te razumijevanje – ljudi, duša i događaja.

Ja kada sam čuo za Karuna sistem, znao sam samo da je nadogradnja na klasični Usui reiki, da ima više simbola i da je jači. Krenuo sam na tečaj s malo informacija jer i dan danas postoji samo jedna knjiga na ovu temu i izuzetno malo majstora koji govore o tome. I kad o tome razmislim, postidim se jer i ja malo pričam o Karuna reikiju, ali to će se uskoro promijeniti.

Gdje ga koristimo

Karuna Ryu reiki® izuzetno je praktičan u iscjeljenju trauma, prošlosti, “nesreća iz davnina”. Pomaže vam odrediti prioritete, pronaći snagu te vratiti čvrstoću stajanja na zemlji. Osobno volim reći da Karuna iscjeljuje cijelu našu dušu, cijelo naše srce i cijelo naše biće.

Kako krenuti prema učenju

Kako biste postali karunist- praktičar Karuna Ryu reiki® jedini preduvjet jest da ste nosioci drugog stupnja Usui reikija za primanje 1. i 2. stupnja . Za 3, majstorski stupanj, potrebno vam je i majstorstvo u Usui reiki sistemu.

Kako naučiti Karuna Ryu reiki

Učenje je zapravo vrlo jednostavno. Kontaktirajte me na obrazac desno i tada dogovaramo mjesto i vrijeme učenja Karuna Ryu reikija.

Ne zaboravite da je potrebno imati 2 stupanj Usui reiki sistema kako biste krenuli na 1 stupanj Karuna Ryu reikija

Izdvojeni videi

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ovdje su neka od često postavljanih pitanja.

Moram li imati baš Usui sistem odrađen ili može i neki drugi reiki sistem?

Što su uvjeti za pohađanje tečaja?

Koliko stupnjeva ima Karuna Ryu reiki

Postoji li mogućnost obročne otplate?

Moram li biti učenik Reiki Dojo škole ili primate i "vanjske" učenike?

Koliko traje sam tečaj

Dobivam li potvrdu za odrađeni tečaj

Sva prava zaštićena  2020 Danijel Salijević & Reiki Dojo

>
Malcare WordPress Security