Reiki praksa na silu

Autor: Danijel Salijević

4 lipnja, 2022

Select Dynamic field

Jeste li došli u situaciju da vaša reiki praksa počinje biti odrađivana na silu? Ne osjećate onaj žar i želju kada pomislite na nju? 

Česta pitanja mojih slušatelja glase koliko često moram odrađivati reiki tretmane, moram li meditirati, moram li raditi sve te reiki tehnike koje se uče. I odgovor je  svakog puta:

 - "Ne, ne morate u reikiju ništa".

Zbog čega ste krenuli putem reikija?

Reiki praksa na silu nema rezultata

Čisto sumnjam da je vaš ulazak u reiki  i odrađivanje reiki tečaja bio iz razloga jer ste htjeli dodatnu obavezu u vašem životu. Baš i zbog toga, reiki je tehnika koja vas ne obavezuje na ništa. Omogućava vam rad, ali pod vašim uvjetima.

Tako ne morate raditi reiki tretmane, ne morate meditirati, ne morate stvoriti svoju reiki praksu. Rad u energiji ljubavi, mira i svjetlosti ne uključuje prisilu ili da se radi na silu i bez volje. To tada nije reiki i mi u principu u takvom stanju nismo ni otvoreni prema toj tehnici.

Pa se tada dešava da u takvom stanju ne primimo tretman. Zašto ga onda uopće raditi.

No, zapitajte se jedno drugo pitanje: “Zbog čega ste zapravo ušli u reiki?”. Te kada na to odgovorite, zapitajte se još - “Jeste li postigli ono što ste planirali i željeli”.

Bez rezultata

Ne vidite rezultate

Ako vaš odgovor uključuje da nemate rezultate, tada je nešto pogrešno u postavkama s kojima krećete raditi.

Naime, ako krećete s pogrešnim postavkama, te ukoliko bi planirani reiki tretman bi trebao ići u nešto nerealno, nezdravo ili neprirodno za vas ili primatelja, takav tretman je u startu osuđen na neuspješnost.

Ista stvar je kada tretman nije poželjan, kada primatelj ne zna da ga prima ili nije otvoren za primanje istog.

U ovim zadnjim slučajevima, mislim da vam je jasno na čemu trebate tada prvo raditi.

Svaki ispravno odrađeni reiki tretman donosi rezultate. Što znači da nema tretmana bez rezultata. I baš zbog toga, ako ih ne vidite, mislim da je vrijeme da rezervirate konzultacije sa mnom i da porazgovaramo o svemu.

Kada jednom krenu rezultati, oni vas motiviraju i nose. I tada vam nije problem odraditi ni nekoliko serija tretmana za ono što želite, trebate ili prema čemu se krećete, jer to radite s dodatnom radošću i zahvalnošću. Dvije energije stanja koje privlače dodatne blagoslove i rast.

I tada nije teško. Tada ne postoji ta sila, presing i osjećaj u zabludi, da ako sad ne napravim, preskočim ili eskiviram reiki tretman, da ću snositi posljedica. Toga jednostavno u reikiju nema.

Reiki praksa (ne reiki tretman) priprema vas da odradite kvalitetnije reiki tretmane. Možda je potrebno samo krenuti trenirati, raditi i ispravno se posložiti da vam i sami tretmani budu uspješniji.

I ako u ovom trenutku već nemate volje ili predugo traje to čekanje na rezultate, pozivam vas da svakako još malo pojačate strpljivost, otvorite se rezultatima, pokrenete uz reiki praksu i nakon toga i kroz reiki tretman i konačno ostvarite te rezultate.

Vjerujem da vas oni i čekaju.

S ljubavlju

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>