14 svibnja, 2022

Pročistite svoje misli

Danijel Salijević

Jeste li znali da možete pročistiti svoje misli i svoj um? Da se naše misli, baš poput našeg tijela i prostora koji nas okružuje pune negativnim materijama i nepotrebnim energijama, blokadama, mislima.

Kada našu bude zakrčen, kontaminiran i opterećen teškim i štetnim mislima i emocijama, tada smo u stanju u kojem ne funkcioniramo zdravo. Učenja u reikiju vrlo često naglašavaju da energija prati misao. A tada se postavlja pitanja, u što to mi zapravo šaljemo svoju energiju.

I ne govorim sada u procese materijalizacije i privlačenja, što je isto u igri, već o mislima koje su samo jedna od opcija koju ću nakon nekoliko dana odbaciti. ali su mi u tom periodu svakako isisale energiju i snagu.

Tako na kraju postajemo energetski ispražnjeni od samoga sebe. Bez potrebe za “energetskim vampirima” u našem životu.

Misli nas pokreću

Fokusirajmo se na ono što promatramo

Misli nas pokreću i nose te baš iz razloga da imamo snage pratiti i fizički svoj cilj, moramo poraditi na korekciji našeg uma. To možemo vježbati već svakoga trenutka vježbanjem svog fokusa.

Fokusirajte se na jednu stvar i pokušajte odbaciti i ne prihvatiti da vaš um analizira, mjeri, procjenjuje, analizira ono što promatrate. Hoće li krenuti s time? Naravno da hoće zbog programa iz prošlosti, no mi sada stvaramo nove programe, novi način na koji promatramo stvari i svijet.

Kada dođete u situaciju da se uhvatite da vam je fokus pobjegao zbog misli, samo se korigirajte ponovno na samo promatranje. U zenu postoje vježbe u kojima trebate samo sjediti. 

No trebamo u početku pobrinuti se da se vraćamo na provjeru. Da izađemo iz te naše prakse koju obavljamo, te da se korigiramo i vratimo u praksu. Pročistite svoje misli i nastavite.Neki od vas će primijetiti da ovo nije samo uputa kako imati čisti um, već i kako meditirati, vježbati, disati, odrađivati reiki tretmane…

Ispraznite um od nepotrebnog

Ispraznite svoj um - pročistite svoje misli

Na nama je da imamo svoju higijenu i našeg uma. Baš kako se tuširate, umivate, perete zube ili čistite svoj prostor, tako treba pristupiti i svom umu. Svakoga dana, pročistite se od nepotrebnih i štetnih misli da ne dođe do većih poremećaja i blokada uma.

Njih ćete prepoznati po tome što ne pripadaju ovom vremenu, ovoj stvarnosti i trenutku.

Naša reiki praksa i reiki načela nam izuzetno puno pomažu da kroz formu istih, pročistimo odbacujući neželjena stanja i tematike te da prigrlimo ono što sami biramo i stvaramo - upravo sada.

Na mojim radionicama podučavam tehnike korekcije te tehnike pročišćavanja uma, odnosno kako da  pročistite svoje misli. Javite se, priključite se i omogućite i sebi da imate energiju tamo gdje je želite, ne gdje je odnesu nestabilne misli.

Priključite mi se, naučite reiki ili dođite na naš godišnji Reiki Dojo kai retreat - naš godišnji trodnevni event uživo..

U svakom slučaju, dobro ste nam došli i hvala vam na prisutnosti i putem društvenih mreža, posebno na mojem YouTube kanalu.

vaš Danijel

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat