Pročistite svoje misli

Autor: Danijel Salijević

14 svibnja, 2022

Select Dynamic field

Jeste li znali da možete pročistiti svoje misli i svoj um? Da se naše misli, baš poput našeg tijela i prostora koji nas okružuje pune negativnim materijama i nepotrebnim energijama, blokadama, mislima.

Kada našu bude zakrčen, kontaminiran i opterećen teškim i štetnim mislima i emocijama, tada smo u stanju u kojem ne funkcioniramo zdravo. Učenja u reikiju vrlo često naglašavaju da energija prati misao. A tada se postavlja pitanja, u što to mi zapravo šaljemo svoju energiju.

I ne govorim sada u procese materijalizacije i privlačenja, što je isto u igri, već o mislima koje su samo jedna od opcija koju ću nakon nekoliko dana odbaciti. ali su mi u tom periodu svakako isisale energiju i snagu.

Tako na kraju postajemo energetski ispražnjeni od samoga sebe. Bez potrebe za “energetskim vampirima” u našem životu.

Misli nas pokreću

Fokusirajmo se na ono što promatramo

Misli nas pokreću i nose te baš iz razloga da imamo snage pratiti i fizički svoj cilj, moramo poraditi na korekciji našeg uma. To možemo vježbati već svakoga trenutka vježbanjem svog fokusa.

Fokusirajte se na jednu stvar i pokušajte odbaciti i ne prihvatiti da vaš um analizira, mjeri, procjenjuje, analizira ono što promatrate. Hoće li krenuti s time? Naravno da hoće zbog programa iz prošlosti, no mi sada stvaramo nove programe, novi način na koji promatramo stvari i svijet.

Kada dođete u situaciju da se uhvatite da vam je fokus pobjegao zbog misli, samo se korigirajte ponovno na samo promatranje. U zenu postoje vježbe u kojima trebate samo sjediti. 

No trebamo u početku pobrinuti se da se vraćamo na provjeru. Da izađemo iz te naše prakse koju obavljamo, te da se korigiramo i vratimo u praksu. Pročistite svoje misli i nastavite.Neki od vas će primijetiti da ovo nije samo uputa kako imati čisti um, već i kako meditirati, vježbati, disati, odrađivati reiki tretmane…

Ispraznite um od nepotrebnog

Ispraznite svoj um - pročistite svoje misli

Na nama je da imamo svoju higijenu i našeg uma. Baš kako se tuširate, umivate, perete zube ili čistite svoj prostor, tako treba pristupiti i svom umu. Svakoga dana, pročistite se od nepotrebnih i štetnih misli da ne dođe do većih poremećaja i blokada uma.

Njih ćete prepoznati po tome što ne pripadaju ovom vremenu, ovoj stvarnosti i trenutku.

Naša reiki praksa i reiki načela nam izuzetno puno pomažu da kroz formu istih, pročistimo odbacujući neželjena stanja i tematike te da prigrlimo ono što sami biramo i stvaramo - upravo sada.

Na mojim radionicama podučavam tehnike korekcije te tehnike pročišćavanja uma, odnosno kako da  pročistite svoje misli. Javite se, priključite se i omogućite i sebi da imate energiju tamo gdje je želite, ne gdje je odnesu nestabilne misli.

Priključite mi se, naučite reiki ili dođite na naš godišnji Reiki Dojo kai retreat - naš godišnji trodnevni event uživo..

U svakom slučaju, dobro ste nam došli i hvala vam na prisutnosti i putem društvenih mreža, posebno na mojem YouTube kanalu.

vaš Danijel

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>