VAŽNA OBAVIJEST: U skladu s mnogim vašim željama, od četvrtog mjeseca, naši nedjeljni tretmani odrađivati će se u NOVOM TERMINU - svake nedjelje u 21:30.

Reiki Dojo eventi

reiki dojo eventi su prilika za učenjem

Arkanđeoski aktivacijski webinar za 2024 godinu održati će se u subotu 23.12.2023 u 16 sati - prijave kreću od 10.12.2023

Idući reiki tečajevi u Zagrebu biti će u 2024. godini: 13 i 14.01.2024

Neradni period
Od 06.11.2023 do 26.12.2023 neće biti reiki tečajeva ni reiki radionica, pa za svoje tečajeve planirajte u skladu sa ovim terminima.
Isto tako u ovom periodu neću primati učeničke pozive, konzultacije i rezervacije za reiki tretmane.


Svi naši reiki dojo eventi i periodični tretmani na poklon, šalju se kao pozivnice i putem maila, ukoliko ste prijavljeni na našu mailing listu. Ukoliko trebate naučiti kako se prima tretman kliknite ovdje.

Saznajte na vrijeme za sve naše događaje, tečajeve, webinare i poklon tretmane. Ujedno se i prijavite na iste. Naš fokus je u prenošenju znanja, ali i u pronalaženju što većeg broja prilika kako biste imali prilike i mogućnosti učiti i naučiti reiki.

Naši reiki eventi odličan su način da isprobate reiki ili se priključite na naše radionice i događaje.

Niste sigurni što je reiki? Kliknite ovdje i naučite.

Svi eventi i tretmani

Kako se prima reiki tretman

Ponavljajući događaji, poklon tretmani, reiki eventi...

U principu, često ćete imati prilike na ovim stranicama naći mogućnost da se priključite nekoj od naših pozivnica gdje Reiki Dojo eventi i radionice prilagođavamo i vašoj lokaciji - radom uživo ili na daljinu.
No, postoje i redoviti tjedni eventi na koje vas pozivamo u nastavku. Pa nam se pridružite na:

Što je reiki?

Reiki tehnika koristi univerzalnu, sve prisutnu, istoimenu,  životnu energiju (rei-ki) koja svojim iscjeljujućim djelovanjem pospješuje brži oporavak kod bolesti, uklanja stres i napetost, dubinski opušta te vraća psihički i emocionalni mir i sklad u samog primatelja.

Ovo je isključivo tehnika koja se uči na reiki tečajevima te koja svojim prakticiranjem u trenutcima potrebe donosi rezultate u skladu s našim kretanjem po tom istom pitanju. 

Reiki nije tehnika koja će učiniti nešto umjesto nas, nego sa nama. Ovo nije čarobni štapić već tehnika koja se prakticira kako bismo kroz reiki tretmane i reiki terapiju postigli željeno. Reiki terapija je ugodno i nenametljivo iskustvo koje vrlo brzo donosi mir i opuštanje.
Učenje i prakticiranje neće zahtjevati promjene u vašem načinu života i u vašem vjerovanju, ukoliko sam način života nije štetan za vaše zdravlje.

Kako se prima reiki tretman

Za primanje reiki tretmana na daljinu, nije potrebna od vas neka posebna suradnja ni priprema te isto tako NIJE POTREBNA  veza putem skype, telefona ili vibera. Tretman započinje u dogovoreno vrijeme i ne trebate čekati na poseban znak, poziv ili poruku. 

 • Smjestite se udobno te ako ste u mogućnosti reiki primajte zatvorenih očiju i u ležećem položaju.
  Ako niste, podsjetite se prije što je reiki.
 • Tijekom tretmana ne križajte ni ruke ni noge kako bi reiki energija mogla neometano protjecati vašim tijelom . Nakon tretmana poželjno je popiti čašu obične vode. Ruke možete položiti pored sebe ili ih imati u svojom krilu s dlanovima okrenutim prema nebu.
 • Trajanje tretmana približno iznosi cca 20 - 30 minuta.

Opuštena atmosfera sa zapaljenom svjećicom, mirisnim štapićem te lakom i opuštajućom glazbom bila bi savršena, no nije preduvjet.

 • Nakon tretmana, ljudima se ponekad desi da iskuse hladnoću
  Ako je to i kod vas slučaj, samo se utoplite i pričekajte nekih 10tak minuta. To se vaše tijelo vraća u normalnu funkcionalnost nakon što je tijekom tretmana vibracija samog tijela bila povišena.
 • Ne brinite se ako ne osjetite ništa tijekom tretmana. Same senzacije poput topline, hladnoće, trnci kroz tijelo ili slike i boje pred očima su ponekad prisutne ali nisu preduvjet za uspješno primanje reiki tretmana.
 • Ne brinite i ukoliko zaspite. To je normalna areakcija opuštenog tijela.
 • Više o primanju reiki tretmana pročitajte i pronađite na ovom linku.

Često postavljana pitanja - Reiki Dojo eventi

Najčešća vaša postavljana pitanja:

Ovdje su neka od često postavljanih pitanja.

Koliko često mogu primati reiki tretmane

Reiki tretmane, kao i sve druge energetske tretmane poželjno je primati s minimalno 6 sati razmaka između dva reiki tretmana. To znači da ukoliko tretman odradite sebi ili ga primite u podne, za idući bi trebalo pričekati barem 6 sati te bismo ga u ovom slučaju mogli primiti iza 18 sati. 
Ovo pravilo vrijedi za sve energetske tretmane, ne samo za reiki tretmane.

Postoji li snimke za webinare i radionice

Sve naše reiki radionice, reiki dojo eventi online i webinari koju su s naplatom uključuju snimku webinara ili radionice, te sve najavljene materijale u trajanju od 21 dan putem naše web stranice uz korisnički pristup

Moram li biti reiki praktičar za tretiranje planete ponedjeljkom

Za rad reiki tretmana na dlajinu, da, trebate biti reiki praktičar i to minimalno drugog stupnja.

No, postoje načini da radite tretman i ukoliko ste prvi reiki stupanj ili metode s kojima se možete priključiti u naš rad čak i ako niste reiki praktičar.

Za upute kako se priključiti, molim vas da pročitate ovaj članak - Tretman za planetu zemlju

Mogu li na vaše reiki tečajeve ukoliko sam započeo učenje drugdje?

Možete. Trebati će nam samo slika vaše diplome i možete s ebez problema priključiti svakom našem reiki tečaju kojeg organiziramo.

Naša preporuka jest da ukoliko ste dramatično zakinuti za znanje, da razmislite o ponavljanju reiki tečaja, tzv. reiki re-inicijacija, ili pohađanje naših specijaliziranih predavanja u sklopu Reiki Dojo trening centar programa ili Povratak osnovama masterclass programa.

Kroz ove programe, steći ćete minimum potrebnog znanja da nastavite na sljedeći stupanj.

Javite se za dodatne informacije i upute

Postoji li limit koliko često mogu izvršiti prijavu na poklon tretmane?

Ne postoji limit koliko često se možete prijavljivati na naše poklon tretmane. Možete se prijaviti svake nedjelje i srijede ukoliko postoji slobodnih mjesta.  Pošto je maksimalni broj primatelja srijedom 8 , sugeriramo da možda neki od termina prepustite drugima. Naša  preporuka je za  tretmane srijedom da vidite u srijedu oko 21 sat ako još ima mjesta pa se slobodno prijavite i ako ste se prijavili prošli tjedan.

Postoji li otplata na rate za reiki tretmane ili inicijacije?

Plaćanje na rate moguće je za reiki terapije od 5 i više reiki tretmana u nizu (2 rate) te svi reiki tečajevi se mogu otplaćivati na rate - ovisno o stupnju.

Prvi stupanj - do 3 rata
Drugi stupanj i treći stupanj, te svi karuna tečajevi do 5 rata.

Minimalni iznos prve rate za reiki tečajeve iznosi 40% .

Koji su preduvjeti za pristup webinarima i masterclass radionicama

Za sve webinare, radionice, masterclass seminare, potrebno je imati kreiran korisnički račun na web stranici reiki Dojo centra.
Korisnički podaci za pristup su valjana email adresa te lozinka s kojima se trebate svaki put prijaviti na web stranicu kako biste pristupili svojem sadržaju.
Kod prijave, automatski vam se kreira korisnički račun, te vam se po zaprimljenoj uplati za određenu radionicu, pristup toj radionici i aktivira.

Nisam učenik Reiki Dojo centra, mogu li se priključiti tretmanima?

Da, naravno. Naši tretmani nisu ekskluzivno vezani za učenike našeg Reiki Dojo centra. I iako ćete se za tretman srijedom trebati prijaviti prvo na web stranicu, kako biste se prijavili na tretman, svaka registracija za korisnički račun je besplatna. Možete se registrirati klikom na ovaj link -> Registriraj besplatni korisnički račun

Kod registracicje vam je potrebna vaša email adresa i kreirana lozinka, Reiki eventi s predznakom "poklon tretmani" uvjek će biti besplatni za sve.

VAŽNO

Reiki ne zamjenjuje tradicionalnu medicinu i terapije koje propisuje vaš liječnik, te promjene u primanju medikamenata i terapije dolaze isključivo od strane i nakon preporuke vašeg nadležnog liječnika ili liječnika osobe koju kao roditelj ili skrbnik zastupate. 

Reiki terapeut nije liječnik (osim ako mu to nije struka), ne propisuje lijekove i terapije lijekovima, te ne postavlja medicinske dijagnoze, već je rad reiki terapeuta i svrha reiki tretmana dodatno nadopunjavanje trenutačne terapije propisane od strane vašeg liječnika.Hvala Vam na vremenu da pročitate sadržaj s ove stranice

Vaš Reiki Dojo centar

>