14 siječnja, 2022

Važnost uzemljenja

Danijel Salijević

Upravo važnost uzemljenja jest ono što ćete napominjati kada i sami na svojoj koži, osjetite benefite uzemljenosti i svega što ista donosi.
Zbog prirode škola u kojima se uzemljivanje podučava, neki će povezati istu za duhovnu ili reiki praksu, no ona je praksa svakog čovjeka.

Pa, barem bi trebala biti.

U čemu je važnost uzemljenja?

Vježbajte uzemljenje

Prvenstveno u činjenici da uzemljena osoba je stabilna osoba.

Stabilna u umu , emocijama i u tijelu. Bez kvalitetne uzemljenosti, vaše tijelo počinje skladištiti nezdrave energije u vašem tijelu koje se s vremena formiraju u poremećaje i strana tkiva.

Tijelo ne funkcionira više kako treba, bolest preuzima, situacija je nestabilna. Baš kao i tijelo. Strah i odgađanja su prisutna na svaakom koraku.

S druge strane, način života koji vodimo puni nas strahovima, a strahovi čine da se osvrćemo, da strepimo, blokirani na mjestu na kojem nismo željeli biti. Uz sve to, sve ovo nas ponovno miče izvan našeg tijela te tada nismo ni sposobni vidjeti da se nešto neželjenog i u njemu dešava.

Nestabilnost dovodi do lelujanja. Do nemogućnosti da se sredimo, stabiliziramo. To pogađa ne samo tijelo, um, zdravlje, već i vaše financije, sigurnost. Zamislite da netko vaš život okarakterizira kao balon ispunjen helijem privezan na dugoj niti uz sićušni kamenčić.
Želite istinu? Mnogi životi koje promatram kao mentor ili učitelj, prije nego oni počnu raditi i slijediti moje upute, izgledaju baš tako.

No ne mora biti tako.

Tehnike uzemljenja može naučiti svatko

UZemljenje u prirodi

Počnite sami s uzemljenjem. To može naučiti svatko. I možete odraditi u svakom trenutku - bez obzira gdje se nalazili.

Znam da za veće promjene trebat ćete pomoć kroz savjete pa možda i reiki tretmane, no cijeli ovaj put promjena ovisi i o tim malim potezima koje i sami možete učiniti. Ja dosta pričam da se morate aktivno kretati da vam vaš reiki majstor može pomoći, pa eto, u današnjoj emisiji donosim i praktične savjete kako se uzemljiti.

Od onih jednostavnih s polaganjem ruku na zid, do onih tijekom reiki tretmana gdje namjenskim, usmjerenim reiki tretmanom postižemo ova stanja stabilnosti.

Samotretman uzemljenje

 Reiki tretman vas čini i sposobnim uzemljiti se jer priprema vaše tijelo i oslobađa puteve kroz koje se uzemljenje dešava. I tada, kada se stvari pokrenu, shvatite zapravo kolika je zapravo važnost uzemljenja.

Moj savjet je da odradite barem jednom mjesečno, jedan reiki tretman samo na stopalima i to u trajanju od cca 25 minuta.

Vjerujem da ćete uživati i u kratkoj metodi mentalnog uzemljenje koje donosim u emisiji.

Pitanje slušatelja


Ljubica je pitala:

Zašto nikakvih pomaka nemam poslije nedjeljnog tretmana. Samo ponekad zaspim.
Ništa ne napredujem u ničemu a pogotovu u međuljudskim odnosima!?


Nedjeljni reiki tretmani koji se odrađuju u organizaciji Reiki Dojo centra, odrađuju se za mir, sklad i harmoniju u namjeri te u našoj želji da prvenstveno isprobate reiki tretman, a zatim, da osnaženi, naspavani, mirni, započnete novi radni tjedan u tom skladu, harmoniji i miru - bez stresa na samom početku tjedna.

To je ujedno i najveći razlog zbog kojeg reiki tretmane odrađujemo baš u nedjelju na večer. U naše reiki tretmane prijavljuje se oko 250 ljudi, te na taj način niakko nije moguće odrađivati individualno usmjeravanje potrebama svakog pojedinca.

No, osjećate li takvu potrebu za individualnim pristupom, tada vas pozivam da se javite te da u naručenoj terapiji od 5 tretmana u nizu odradimo sve one stvari koje vas muče. 

Naravno, uz vaše aktivno djelovanje kako biste uz pomoć naših reiki tretmana

izgladili svoje međuljudske odnose kroz saniranje

i izglađivanje takvih odnosa i stanja u vašem životu..
.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>