Reiki praksa

11. prosinca 2021. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Iako su razlozi učenja različiti sa većinu reiki praktičara, redovna reiki praksa je jedino djelovanje koje garantira napredak.

Nekako se zaboravi da je reiki ne samo ime energije s kojom radimo, već i tehnika sama. Tehnika koja se uči, vježba, savladava, a načini na koji to činimo, omogućavaju nam smjerove kojima smo krenuli.

Svaka tehnika i svaka disciplina iziskuje od uvijek da istu prakticiramo i redovno vježbamo. Posebice želite li postići majstorstvo u bilo kojoj tehnici.

Dvije faze naše reiki prakse

Kada je reiki u pitanju, postoje dvije faze. Reiki praksa kroz koju vježbamo novousvojena znanja za vrijeme i nakon samog reiki tečaja. Učimo reiki kako bismo savladali radom s tom energijom u svrhu postizanja zdravlja, mira, cjelovitosti, radosti.

No da bismo ta stanja postigli, nužno je djelovati kroz osobnu reiki praksu. Te reiki praksa djelovanje je kroz dostupne tehnike s naučenim tehnikama. Ovo nema za cilj da ovladamo samo tehnikom, već da ovladamo našim postojanjem na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i energetskom planu.

Posebno ako ste u reikiju pronašli saveznika kroz osobna iskustva i povratne informacije i rezultate, tada nekako i poželite biti s tom tehnikom u stanju konstantne prakse.

Osobna reiki praksa

Sve počinje od nas - pa i reiki praksa
Osobna reiki praksa je zbroj tehnika koje izabiremo prakticirati na dnevnoj razini. Ne kao obaveza, već kao izbor. To ne moraju uvijek biti iste tehnike te ih možemo kombinirati po osjećaju, no nekako se dešava da je takva praksa često u isto ili slično vrijeme. Pa postaje naš svojevrsni osobni dnevni ritual.

Reiki praksa se može sastojati od:

  odrađivanje reiki tretmanaGokai prakseGassho praksevježba disanjasvjesnošću rada s harom

Zašto

Ispunjenost, radost, više vibracije

Prakticirajući reiki, reiki nas dovodi u više stanje svijesti, spoznaja, rasta. Naglasak u reikiju jest osobni rast kroz spoznaju i razumijevanje te djelovanje u ispravnosti kroz sve elemente koje reiki pruža.

Pristup energiji, usmjeravanje te energije u željeno, te postizanje osobnih ciljeva kroz tehnike koje nas učitelji uče. Da djelujemo u skladu s načelima. U skladu s ljudskim najvišim vrijednostima. Sada. I što je češće moguće.

To dovodi do rasta i naše spiritualnosti i duhovnosti same. Takvo djelovanje, u skladu te obojeno s reiki učenjima, neće tada više biti put postizanja prosvjetljenja, već put djelovanja prosvijetljene osobe.


I to dovodi do djelovanja iz srca. To dovodi u djelovanju ispravnog.

Pa i puno prije prosvjetljenja ili sattorija samog.

Iako su razlozi učenja različiti sa većinu reiki praktičara, redovna reiki praksa je jedino djelovanje koje garantira napredak.

Klikni i twitaj

Najnovija objava

Otkrijte prednosti življenja u reiki-u te kako se uspješno nositi s izazovima uz svjesnu prisutnost reiki energije.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

 • Pročitaj više o Danijelu
 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Živjeti u reiki-u
  Otvoreni za bolest
  >
  Malcare WordPress Security