Danijel Salijević

Reiki Majstor učitelj

“ Ako zaista želite naučiti raditi i živjeti Reiki, onda nema boljeg mjesta od Reiki Dojo škole.
Učitelj Danijel nesebično dijeli svoje znanje, pun je razumjevanja i nije bitno iz koje skole dolazite. Zaista, svaka preporuka. ”

Zadovoljni polaznik

Pozdrav, ja sam Danijel

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Podučavam Usui Shiki Ryoho sistem i Karuna Ryu reiki stil te dolazim iz Usui Shiki Ryoho reiki linije Phyllis Lei Furumotovih učenika. 

Duboko u sebi godinama sam osjećao da postoji još više od mog postojećeg dobivenog znanja te je nešto u meni osjetilo potrebu za daljnjim istraživanjem i počeo sam proučavati japanski pristup učenju reikija. To me dovelo do Jikiden reiki učenja, Gendai reiki učenja, Komyo Reiki Do učenja, do učitelja poput Frank Arjave i Frans Stein-a te sam svoje izučavanje, prakticiranje i stjecanja znanja nastavio i u Japanu, domovini reikija.

Osobno danas imam više od 700 učenika diljem svijeta, te skromno vjerujem da sam uspio podići standarde podučavanja reikija u regiji.

Vjerujem da podučavam na jasan, jednostavan i razumljiv način i mnogi polaznici mojih tečajeva, predavanja i radionica koje održavam diljem europe mogu potvrditi istinitost izrečenog.

Jedan od većih projekata je i svojevrsna "reiki akademija" pod nazivom Reiki Dojo trening centar gdje kroz semestre podučavamo kroz nastavne satove i programe u skladu s reiki stupnjem polaznika.


Reiki podučavam uživo ali i na daljinu te ulažem sve svoje slobodno vrijeme u kreiranje sadržaja koji će vam na dnevnoj bazi pomoći u učenju i osobnom rastu.

Tako su i nastale neke od mojih knjiga na tematiku reikija i osobnog rasta. "Reiki 1- nositelji svjetlosti" je praktični priručnik o reikiju. "Reiki u vašem životu" je džepno izdanje osnova o reikiju, dok je "Učenje jednog Shihana", online knjižica koja sadrži zbirku mojih izreka i poučnih crtica čija je namjera da potakne čitatelja na razmišljanje i unutarnje spoznaje kroz promišljanja.

Skeniraj kod iznad i dodaj me u svoje kontakte

Nosim titulu Reiki Dojo Soke, što znači da sam poglavar Reiki Dojo škole. Ujedno sam educirao i mnoge reiki Shihane, učitelje učitelja, što znači su mnogi učenici došli do majstorskog zvanja i(li) da su kao reiki majstori pristupili učenju pod mojim vodstvom te danas vode svoje uspješne reiki škole

Rođen sam 25.08.1977 i jako sam sretan što je Reiki put dio moje esencije i moj svakodnevni Put. Tako se barem ja iskreno osjećam u svojoj dubini i u svojoj tišini.

Rezervirajte vaš razgovor

Obzirom na sve moje obaveze, najljubaznije vas molim da ukoliko želite porazgovarati sa mnom, koristite naš sistem rezervacije na linku ispod.

Danijel Salijević u brojevima
Customers served! 10 + godina uz reiki
Customers served! 10 + Učenika
Aktivno, svakoga dana radim reiki, živim reiki i prenosim ispravna reiki učenja svima koji žele aktivno vježbati
te ostvariti rezultate u životu.

Priključite se našoj zajednici!

Prijavi se na privatni newsleter Danijel Salijevića
te primajte ekskluzivne najave, objave i privatna učenja osobno od Danijela.
Ovo je posebna, osobna lista za ljude koji žele još više naučit od Danijela
te ovo ne uključuje prijavu na službenu Reiki Dojo mailing listu

Za prijavu, iznad upišite svoj točni e- mail, kliknite strelicu 
te u mailu koji vam pošaljemo, potvrdite vašu prijavu.

>