Reiki učitelj koji svojim radom i metodama podučavanja pomiće granice učenja donoseći stalna unapređenja, nove lekcije i nove materijale kroz koje možete naučiti reiki tehniku.

Danijel Salijević

Pozdrav, ja sam Danijel

Učitelj sam Karuna Ryu i Usui Shiki Ryoho reiki sistema,
predavač, mentor, autor,  
osnivač Reiki Dojo škole, 
životni pratitelj posvećen u namjeri da pomognem
ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put

Da se predstavim 

Reiki učitelj, mentor, autor, predavač

Danas sam siguran da sam u duši osoba koja vodi i podučava.

Ne samo zbog toga jer sam nekako oduvijek u ovom djelovanju, već me ovakav put istinski raduje i veseli.

Kroz svoj rad podučavam osobno kroz razgovore, kroz svoje radionice i predavanja ali i kroz svoje knjige, videe i podcast emisije.

Učitelj reikija

Reikijem se bavim profesionalno već više od petnaest godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Vjerujem da podučavam na jasan, jednostavan i razumljiv način i mnogi polaznici mojih tečajeva ali i mojih predavanja i radionica koje održavam diljem evrope mogu potvrditi istinitost izrečenog.

Reiki usklađenje ili  reiki inicijacija

Reiki podučavam uživo ali i na daljinu te ulažem sve svoje slobodno vrijeme u kreiranje sadržaja koji će vam na dnevnoj bazi pomoći u učenju i osobnom rastu.

Tako su i nastale neke od mojih knjiga na tematiku reikija i osobnog rasta. "Reiki 1- nositelji svjetlosti" je praktični priručnik o reikiju. "Reiki u vašem životu" je đepno izdanje osnova o reikiju, dok je "Učenje jednog Shihana", online knjižica koja sadrži zbirku mojih izreka i poučnih crtica čija je namjera da potakne čitatelja na razmišljanje i unutarnje spoznaje kroz promišljanja.

Nosim titulu Shihan, što znači da sam i učitelj učitelja. To znači da su mnogi učenici došli do majstorskog zvanja i(li) da su kao majstori pristupili učenju pod mojim vodstvom.

Naučite reiki uz mene

Ukoliko i sami želite naučiti reiki, pozivam vas da mi se javite sa povjerenjem. Ako još niste, provjerite kako se uči reiki.

Ako ste reiki praktičar no fali vam znanje, pogledajte na našoj stranici sa video tečajevima OVDJE  ili se priključite našem premium članstvu te pristupite naprednim tehnikama, vođenim meditacijama i drugim interesantnim lekcijama u pisanom, video ili audio obliku. . Naravno, vjerujem da ste primjetili da postoji i više od 350 videa na YouTube kanalu kao još dodatni bonus vašoj odluci da učite kao i naše radio emisije koje možete preslušavati OVDJE.

Već ovim prije navedenim, uviđate i sami da svoj poziv i put kao učitelja shvaćam ozbiljno i da omogućavam da učite na svakom koraku, u različitim oblicima, ali sa jednom jedinom svrhom - da rastete u znanju, razmijevanju, sreći i uspjehu.

Grlim vas srcem i očekujem i vas u svojoj velikoj obitelji učenika Reiki Dojo škole koja danas broji više od 750 učenika.

Naručite reiki tretmane

Reiki je tehnika koja prenosi univerzalnu životnu energiju primatelju i omogućuje mu da vrati stanje zdravlja, snage i uspjeha. Reiki je primjenjiv u zdravstvenom području, na poslovnom polju, na fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj razini gdje donosi integritet i stabilnost.

Kroz terapije koje uključuju 25-55 minutne reiki tretmane, koristim svoje dugogodišnje stečeno znanje kako bih vam približio vaš cilj, zdravlje i sreću.

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Javljamo se u prvom slobodnom terminu.

Trenutačno nismo dostupni

Contact Us

Reiki Dojo
Pozdrav
Dobro došli na Reiki Dojo.
Pitajte, predlažite, prijavite ako imate problem
Izaberite način za razgovor ispod.
chat Kontakt i pitanja
X