Pozdrav, ja sam Danijel

Učitelj sam Karuna i Usui reiki sistema, 

predavač, mentor, autor,  

osnivač Reiki Dojo škole, 

životni pratitelj 

posvećen u namjeri da pomognem ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put

Da se predstavim 

Učitelj, mentor, autor, predavač

Danas sam siguran da sam u duši osoba koja vodi i podučava.

Ne samo zbog toga jer sam nekako oduvijek u ovom djelovanju, već me ovakav put istinski raduje i veseli.


Kroz svoj rad podučavam osobno kroz razgovore, kroz svoje radionice i predavanja ali i kroz svoje knjige, videe i podcast emisije.


Učitelj reikija

Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Vjerujem da podučavam na jasan, jednostavan i razumljiv način i mnogi polaznici mojih tečajeva ali i mojih predavanja i radionica koje održavam diljem evrope mogu potvrditi istinitost izrečenog.


Reiki podučavam uživo ali i na daljinu te ulažem sve svoje slobodno vrijeme u kreiranje sadržaja koji će vam na dnevnoj bazi pomoći u učenju i osobnom rastu.

Tako su i nastale neke od mojih knjiga na tematiku reikija i osobnog rasta. "Reiki 1- nositelji svjetlosti" je praktični priručnik o reikiju, "Reiki u vašem životu" je đepno izdanje osnova o reikiju dok je "Učenje jednog Shihana" online knjižica koja sadrži zbirku mojih izreka i poučnih crtica čija je namjera da potakne čitatelja na razmišljanje i unutarnje spoznaje kroz promišljanja.

Nosim titulu Shihan, što znači da sam i učitelj učitelja. To znači da su mnogi učenici došli do majstorskog zvanja i(li) da su kao majstori pristupili učenju pod mojim vodstvom.

Naučite reiki uz mene

Ukoliko i sami želite naučiti reiki, pozivam vas da mi se javite sa povjerenjem.

Ako ste reiki praktičar no fali vam znanje, pogledajte na našoj stranici sa video tečajevima OVDJE  ili se priključite našem premium članstvu te pristupite naprednim tehnikama, vođenim meditacijama i drugim interesantnim lekcijama u pisanom, video ili audio obliku. . Naravno, vjerujem da ste primjetili da postoji i više od 350 videa na YouTube kanalu kao još dodatni bonus vašoj odluci da učite kao i naše radio emisije koje možete preslušavati OVDJE.

Već ovim prije navedenim, uviđate i sami da svoj poziv i put kao učitelja shvaćam ozbiljno i da omogućavam da učite na svakom koraku, u različitim oblicima, ali sa jednom jedinom svrhom- da rastete u znanju, razmijevanju, sreći i uspjehu.

Grlim vas srcem i očekujem i vas u svojoj velikoj obitelji učenika Reiki Dojo škole koja danas broji više od 550 učenika.

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security