23 lipnja

Osobna rutina

0  komentara

Imate li svoju rutinu? 

Pitanje je na koje najčešće dobivam odgovor s listom navika koje ljudi žive u svom životu. A problem samih navika leži u tome što ih prestajemo biti svjesni.

Tada bilo da su dobre ili loše, one samo ispunjavaju neko naše vrijeme i počinju gubiti vrijednost i ne dobivamo nikakvu energiju zauzvrat za utrošenu vlastitu energiju. Mogli bismo reći da kada nešto postane automatizacija, reda radi, tada ono gubi snagu energetske razmjene.

Pa i kada se radi i o  običnom hvala, volim te, kako si, kako je prošao dan?

Rutina bez energetske razmjene i vrijednosti

Ja osobno kroz moj program zahvalnosti koji sam pokrenuo potičem ljude da stvore određenu rutinu koja će ih osnaživati i nositi, te ono najvažnije - donositi ono što doista želimo. 

I primijetite da koristim riječ rutina ne navika. Navika se veže uz ovisnost, a rutina uz raspored.

Znam da neki koji su u tom programu žele senzacionalističke metode koje će dovoditi senzacije u njihov život. No život ne treba novih senzacija - život treba samo živjeti. Svjesno, otvorenih očiju i otvorenog srca te će tada i jedan jedini list donijeti senzacije koje otvoreno srce i srčana čakra mogu stvoriti, a naše tijelo otvorenog postojanja  registrirati..

Da, u početku ovakvi principi su nešto što se mehanički ponavlja. Čak mi je netko rekao da će postati papagaj. Da, ako ponavljamo samo da se ponovi. Reda radi. No ponavljati ljepotu, vibraciju, otvaranje srca i spoznaje onoga što baš u ovom trenutku stvaramo čini nas da dišemo, vidimo, primjećujemo - i tada gubimo dosadu automatike i uživamo u energiji koju smo stvorili.

I baš ta energija je ono što smo tada uložili i za što nam se uzvraća novom energijom u našem životu.

Stoga vas pozivam, stvarajte svoju rutinu u svjesnom i prihvatite da ste doista baš vi u tom trenutku jedini toliko moćni u svoj život unijeti željeno da ni jedna prepreka ili prljavština ovog svijeta neće imati snage zaustaviti vas ili vas skrenuti s vašeg željenog života.

I to je tako.

Pod samo jednim uvjetom.

Da vaš rast i put ne uništava druge živote, svjetla i srca.

Voli vas vaš učitelj

Danijel

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki tretman na daljinu – Put uz reiki

13 načina naše prakse

Osobni reiki put

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security