Odrađeni prvi reiki stupanj – što sada

Autor: Danijel Salijević

7 svibnja, 2022

Select Dynamic field

Odradili ste prvi reiki stupanj? Čestitam. Sada nakon vašeg reiki tečaja, kreće faza rada. No što se od vas očekuje.

Prvi reiki stupanj je uvijek poseban. Ona nekakva pozitivna  trema pred sam tečaj, nova znanja i svako malo nova oduševljenost onim što sada možete. 

No, reiki tečaj završi, vi se vraćate kući, pomalo još u emocijama i energiji tečaja, ali i s malom dozom strepnje koja pita: “Hoću li to moći?” Ili “Što mi je za činiti”

Odmah na početku da vam spomenem da ne možete pogriješiti. Reiki je takav da ste u svakom djelovanju zapravo u djelovanju koje ispunjuje ljubav i svjetlost, a to nikako ne može nauditi.  Tako da po tom pitanju nemajte straha.

No na pitanje “Što mi je za činiti” moramo svakako imati odgovor.

Što vam je za činiti u startu

Ponovite gradivo s reiki prvog stupnja

Prvo i osnovno. Nakon tečaja, ostanite u toj energiji i svjetlosti što duže. Sav budući rad težit će postizanju ovakvih stanja, pa memorirajte i upijte sve ove osjećaje i dojmove što više.

Zatim, prođite skripte i ponovite gradivo s tečaja. Svakako zapišite ono što vas se najviše dojmilo te ne zaboravite imati bilježnicu ili otvoren dokument u nekim svojim bilješkama za pisanje pitanja. Naravno, pitanja pošaljite svom učitelju. Da ne ostanu samo zapisana 🙂

U ovom trenutku i dan nakon inicijacije u prvi stupanj, najvažniji je korak da ponovite ili naučite kako se odrađuje veliki samotretman rukopolaganjem. Već idućeg dana i sljedećih 20 dana odrađivat ćete barem jedan ovakav tretman dnevno.

Budite u ovim tretmanima redoviti jer će vam pomoći da kroz procese izgradite stabilni energetski temelj za sav budući rad.

Kada krenete s autotretmanima, tada polako počnite usvajati druga znanja. Pričekajte s tretiranjem drugih (ljudi i životinje) dok ne prođe 21 dan, a do tada možete tretirati biljke, kristale, vodu, hranu.

Što se od vas očekuje

Ne zaboravite raditi na svojim ciljevima

Od vas se ne očekuje da sad svakodnevno meditirate, vježbate, radite. To biste trebali možda očekivati vi sami od sebe.

Moja preporuka je da stvorite određenu osobnu reiki praksu o koji se u emisiji malo detaljnije posvećujem, te da ne zaboravite, da s reikijem možemo utjecati, pomoći, iscijelite, ali samo ako smo u djelovanju koje je popraćeno reiki tretmanima. Dakle, odradite si reiki tretman za ono što želite postići i tad, nakon tretmana, krenite raditi na tome što želite postići, baš kako biste radili da nemate reiki u životu.

Naravno, ovo sve vrijedi ako ste reiki praktičar. ako to nije slučaj, a nešto vas vuče…

Javite mi se, dogovorit ćemo učenje uživo ili na daljinu, te tada odradite za sebe i više nego ste i mogli zamisliti.

Do iduće emisije

vaš Danijel

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>