28 veljače, 2020

Hannya Shingyo meditacija

Danijel Salijević

Hannya Shingyo je japanska varijanta Harth Sutra ili Sutre srca.

Često me pitaju kako ja meditiram, meditiram li, što radim i slično. 

U današnjem članku, govorim o tome koja je to moja toliko posebna meditacija i u nastavku možete isprobati istu meditaciju koju sam vam malo skratio na 30 minuta.

Ova tehnika je kombinacija mantri, meditataivnog stanja, i opuštenosti. Nije nikad čista meditacija, nije nikad čista mantra ili molitva. I baš je zbog toga toliko posebna.

Kada ćete meditirati, vidjeti ćete da će se um jako brzo ponašati kao da zna tekst. Mumljati ćete unutar sebe, a to je u redu. Ovo je Sutra srca, a ono najbolje zna u energiji što prima i čuje - iako naš um ne kuži što se zbiva.

Upute za meditirati

Udobno se smjestite i ako možete stavite slušalice ili se osigurajte da imate mira. Nije potrebno da ste odmah u cijelosti u meditaciji svih 30 minuta, no pokušajte biti u stanju mira.

Ono što će se desiti jest, da ćete u trenutcima pauza, odnosno tišine, trebati umiriti svoj um koji će vam plasirati izjaavu: "Gotovo je". Umirite um koji se buni i pronađite svoj mir. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>