Usui Reiki - 2 stupanj - Reiki Tečaj

Reiki 2 tečaj otvara ogromne mogućnosti vašeg uma i mentalnog djelovanja

Jeste li već prošli Reiki 1 tečaj i želite dalje razvijati svoje vještine u ovoj drevnoj tehnici iscjeljivanja? Ako je vaš odgovor da, onda je Reiki 2 tečaj logičan izbor za vas, u nastavku vašeg razvoja i rasta!

Već ste reiki praktičar drugog stupnja?
Pogledajte što donosi Reiki 3 tečaj

Reiki 2 tečaj je idealan za one koji žele produbiti svoje znanje i vještine u ovoj tehnici iscjeljivanja. Kroz tečaj ćete naučiti kako koristiti reiki simbole i tehnike za pojačavanje energije i usmjeravanje iscjeljujuće energije metodom rada na daljinu.

Benefiti drugog reiki stupnja su mnogobrojni. Uz nadogradnju postojećih učenja, steći ćete nova učenja kako koristiti reiki simbole za pojačavanje i usmjeravanje iscjeljujuće reiki energije te ćete naučiti i tehnike programiranja, kao i tehnike čitanja energija. Također ćete naučiti kako koristiti reiki za emocionalno i mentalno iscjeljivanje.

Jedna od najvećih prednosti drugog reiki stupnja je mogućnost terapeutskog rada. Nakon završetka reiki tečaja, možete početi raditi s klijentima i pomagati im u njihovom procesu iscjeljivanja. Drugi reiki stupanj se često traži i u mnogim organizacijama kao jedan od preduvjeta za pristup.

Ne propustite priliku da produbite svoje znanje i vještine u ovoj moćnoj tehnici iscjeljivanja. Prijavite se na Reiki 2 tečaj danas i krenite na put prema iscjeljenju sebe i drugih.


Evo što Reiki 2 Tečaj Uključuje

Naučite reiki 2 stupnja

Reiki tečaj uključuje

  • Tretmane priprema
  • Reiki tečaj (uživo)
  • Reiki 2 inicijacija
  • Reiki skripte
  • Certifikat o završenom tečaju
  • Pristup materijalima za učenje (60 dana od datuma tečaja)
  • Proširena podrška
  • 30 minutni video poziv 1 na 1 (bonus)

Iznos kotizacije Reiki 2 tečaja

Reiki 2 tečaj uživo - 380 eura
Tečaj 1 na 1 uvećava se za +100€

Reiki 2 tečaj na daljinu - 350 eura

Trebate više informacija? Kliknite i pošaljite mail


Danijel je...

Internacionalni reiki majstor učitelj klasičnog Usui Shiki Ryoho reiki sistema i Karuna Ryu reiki sistema, autor, predavač, mentor i savjetnik. Kreator mnogih projekta poput Uspjeh se uči, Boja misli, Vrati osobnu moć.  Licencirani je učitelj joge te učitelj meditacije. Osnivač Reiki Dojo škole, Hikari Dojo CEO, Reiki Dojo Soke

Diljem svijeta priznat i cijenjen reiki majstor učitelj i autoritet na polju reikija, Učio od poznatih svjetskih majstora te osobno na izvoru reikija, kroz mnoge posjete u Japanu.

Saznaj više o Danijelu

>