Kako se prima reiki tretman

Kako biste primili reiki tretman ,od vas se ne očekuje neka posebna suradnja i NIJE POTREBNA  veza putem skype, telefona ili vibera

  • Smjestite se udobno te ako ste u mogućnosti tretman primajte zatvorenih očiju i u ležećem položaju..
  • Tijekom tretmana ne križajte ni ruke ni noge kako bi reiki energija mogla neometano protjecati vašim tijelom . Nakon tretmana poželjno je popiti čašu obične vode.
  • Trajanje tretmana približno iznosi cca 20 - 30 minuta.

Opuštena atmosfera sa zapaljenom svjećicom, mirisnim štapićem te lakom i opuštajućom glazbom bila bi savršena, no nije preduvjet.

  • Nakon tretmana , ljudima se događa da iskuse hladnoću
  • Ako je to i kod vas slučaj, samo se utoplite i pričekajte nekih 10tak minuta. To se vaše tijelo vraća u normalnu funkcionalnost nakon što je tijekom tretmana vibracija samog tijela bila povišena.
  • Ne brinite se ako ne osjetite ništa tijekom tretmana. Same senzacije poput topline, hladnoće, trnci kroz tijelo ili slike i boje pred očima su ponekad prisutne ali nisu preduvjet za uspješno primanje reiki tretmana.

NAPOMENA:

  • Prijave za besplatne tretmane  primaju se ISKLJUČIVO i samo na dan tretmana. Sve ostale prijave nismo u mogućnosti registrirati i uvažiti.
  • Tretman možete zatražiti kroz najave besplatnih tretmana. Potrebno je vaše ime i prezime te lokacija u komentaru. Ako vaše ime nije isto kao na profilu, tretman neće funkcionirati za nadimke i slično. Ako na takve tretmane prijavljujete nekog trećeg, ta osoba mora isto dati svoj pristanak za primanje tretmana ( može i vama ), te i za nju trebamo iste podatke.

Možda smo vam već i naporni time što vas tražimo da obavijestite osobe koje prijavljujete za tretman i da ih još tražite za njihov pristanak. Bez njega osobe neće uopće moći primiti tretman.

Stoga, zapamtite potreban je pristanak svake punoljetne i psihički stabilne osobe koju prijavljujete.

HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU I POŠTIVANJU NAŠIH UVJETA RADA VEZANO UZ BESPLATNE TRETMANE

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Thank you

Good morning. Thank you for a very powerful energy it every time I feel a little different. Yesterday I was just in your head, suvalo I jumping and feel pain in the decision on his ankle with which they are the problem. I fell asleep nice and instead of having about three in the morning, woke up at five. Thank you

Branka

Vidljiv napredak

Od kada primam tretmane na daljinu zdrastveno stanje mi se popravilo i mnogo sam mirnija nego prije. Hvala Vam

Nada Dinka

Hvala Vam

Zelim da se zahvallim. Otkako sam na tretmanima. Sa vama zdravstveno se bolje osjecam. Drugacije sve kod mene manje stresa. Drugacija sam osoba zahvaljuci vama.Hvala vam puno srece zeli vama Nurfeta

Nurfeta

Snažan mir

Veceras nesto posebno! Pronasao sam mir u sebi i bas snazno ga osetio. To se ne moze opisati recima,nesto predivno. Mir,mir,mir u srcu u dusi,u meni i oko mene.Uvek za vreme tretmana pustim andjeosku muziku reiki i kao da su me andjeli poneli. Hvala,hvala,hvala

Predrag

S Danijelom u najtežim trenutcima

Iako sam izabrala teži put u životu znam da je moj učitelj Danijel uvijek uz mene kada mi treba pomoć. Jedino uz njega sam u teškim trenucima mirna i njegovi mi tretmani beskrajno puno znače. Od sveg srca hvala na svoj pruženoj pomoći. Željka iz Zagreba

Željka Klasić

O autoru

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security