Kako se prima reiki tretman

Kako biste primili reiki tretman ,od vas se ne očekuje neka posebna suradnja i NIJE POTREBNA  veza putem skype, telefona ili vibera

Smjestite se udobno te ako ste u mogućnosti tretman primajte zatvorenih očiju i u ležećem položaju..

Tijekom tretmana ne križajte ni ruke ni noge kako bi reiki energija mogla neometano protjecati vašim tijelom . Nakon tretmana poželjno je popiti čašu obične vode.

Trajanje tretmana približno iznosi cca 20 – 30 minuta.

Opuštena atmosfera sa zapaljenom svjećicom, mirisnim štapićem te lakom i opuštajućom glazbom bila bi savršena.

Nakon tretmana , ljudima se događa da iskuse hladnoću . Ako je to i kod vas slučaj, samo se utoplite i pričekajte nekih 10tak minuta. To se vaše tijelo vraća u normalnu funkcionalnost nakon što je tijekom tretmana vibracija samog tijela bila povišena.Ne brinite se ako ne osjetite ništa tijekom tretmana. Same senzacije poput topline, hladnoće, trnci kroz tijelo ili slike i boje pred očima su ponekad prisutne ali nisu preduvjet za uspješno primanje reiki tretmana.

NAPOMENA:

– Prijave za besplatne tretmane  primaju se ISKLJUČIVO i samo na dan tretmana. Sve ostale prijave nismo u mogućnosti registrirati i uvažiti.

-Tretman možete zatražiti kroz najave besplatnih tretmana. Potrebno je vaše ime i prezime te lokacija u komentaru. Ako vaše ime nije isto kao na profilu, tretman neće funkcionirati za nadimke i slično. Ako na takve tretmane prijavljujete nekog trećeg, ta osoba mora isto dati svoj pristanak za primanje tretmana ( može i vama ), te i za nju trebamo iste podatke.

Možda smo vam već i naporni time što vas tražimo da obavijestite osobe koje prijavljujete za tretman i da ih još tražite za njihov pristanak. Bez njega osobe neće uopće moći primiti tretman.

Stoga, zapamtite da je potreban pristanak svake punoljetne i psihički stabilne osobe koju prijavljujete.

HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU I POŠTIVANJU NAŠIH UVJETA RADA VEZANO UZ BESPLATNE TRETMANE

>
Malcare WordPress Security