Kako se prima reiki tretman? To je pitanje koje je sasvim normalno ukoliko vam je ovo prvi susret s reiki tretmanima na daljinu.

Zbog toga, pozivam vas da pročitate pozorno ovu stranicu s a svim uputama i savjetima za kvalitetnije primanje reiki tretmana.

Kako biste primili reiki tretman nađite svoje omiljeno mjesto i opustite se. Ne trebate mobitel, ni računalo, ni sat. Otvorite se i uživajte

Kako se prima reiki tretman

Nije potrebna od vas neka posebna suradnja ni priprema te NIJE POTREBNA  veza putem skype, telefona ili vibera

 • Smjestite se udobno te ako ste u mogućnosti reiki primajte zatvorenih očiju i u ležećem položaju. Ako niste, podsjetite se prije što je reiki.
 • Tijekom tretmana ne križajte ni ruke ni noge kako bi reiki energija mogla neometano protjecati vašim tijelom . Nakon tretmana poželjno je popiti čašu obične vode.
 • Trajanje tretmana približno iznosi cca 20 - 30 minuta.

Opuštena atmosfera sa zapaljenom svjećicom, mirisnim štapićem te lakom i opuštajućom glazbom bila bi savršena, no nije preduvjet.

 • Nakon tretmana, ljudima se ponekad desi da iskuse hladnoću
 • Ako je to i kod vas slučaj, samo se utoplite i pričekajte nekih 10tak minuta. To se vaše tijelo vraća u normalnu funkcionalnost nakon što je tijekom tretmana vibracija samog tijela bila povišena.
 • Ne brinite se ako ne osjetite ništa tijekom tretmana. Same senzacije poput topline, hladnoće, trnci kroz tijelo ili slike i boje pred očima su ponekad prisutne ali nisu preduvjet za uspješno primanje reiki tretmana.

NAPOMENA:

 • Prijave za poklon tretmane  primaju se ISKLJUČIVO i samo na dan tretmana. Sve ostale prijave nismo u mogućnosti registrirati i uvažiti.
 • Možete sve i prije pronaći i prijaviti se na sve naše tretmane na poklon
 • Tretman možete zatražiti kroz najave besplatnih tretmana. Potrebno je vaše ime i prezime te lokacija u komentaru. Ako vaše ime nije isto kao na profilu, tretman neće funkcionirati za nadimke i slično. Ako na takve tretmane prijavljujete nekog trećeg, ta osoba mora isto dati svoj pristanak za primanje tretmana ( može i vama ), te i za nju trebamo iste podatke.
 • Tretman započinje u dogovoreno vrijeme BEZ poziva ili dodatne obavjesti (većinom dođe mail kao podsjetnik ukoliko se prijavljujete na web stranici)
 • Nakon grupnih tretmana ne dajemo povratne informacije ni analize, ne kontaktiramo vas i ne javljamo da je reiki tretman završio po završetku. Imajte na umu najavljeno vrijeme početka i kraja tretmana i toga se držite. Ipak, možete poslati svoje povratne informacije na info.reikidojo@gmail.com

Možda smo vam već i naporni time što vas tražimo da obavijestite osobe koje prijavljujete za tretman i da ih još tražite za njihov pristanak. Bez njega osobe neće uopće moći primiti tretman.

Stoga, zapamtite potreban je pristanak svake punoljetne i psihički stabilne osobe koju prijavljujete.

HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU I POŠTIVANJU NAŠIH UVJETA RADA VEZANO UZ BESPLATNE TRETMANE


Želite li dogovoriti individualne reiki tretmane ili reiki tretmane održavanja, ne ustručavajte se javiti ili saznati o ovim tretmanima malo više.

Tretmane na poklon od 2012 godine organizira Danijel Salijević te ih odrađuje uz majstore Reiki Dojo Centra.

VAŽNO

Reiki ne zamjenjuje tradicionalnu medicinu i terapije koje propisuje vaš liječnik, te promjene u primanju medikamenata i terapije dolaze isključivo od strane i nakon preporuke vašeg nadležnog liječnika ili liječnika osobe koju kao roditelj ili skrbnik zastupate. 

Reiki terapeut nije liječnik (osim ako mu to nije struka), ne propisuje lijekove i terapije lijekovima, te ne postavlja medicinske dijagnoze, već je rad reiki terapeuta i svrha reiki tretmana dodatno nadopunjavanje trenutačne terapije propisane od strane vašeg liječnika.

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Malcare WordPress Security