Tretman za planetu zemlju

Ovo je naš redoviti, tjedni,  reiki tretman za planetu zemlju. Održavamo ih svakog ponedjeljka u 23 sata. Pridružite nam se vašom tehnikom, reiki tretmanom, molitvom ili slanjem dobrih želja ili svjetlosti.

Ne postoje posebne najave početka ovog tretmana, već bi se svaki reiki praktičar, koji se želi priključiti, trebao samostalno povezati sa svima onima koji u svjetlosti te dobrim molitvama i namjerama žele pomoći našoj planeti. U osobnom miru i prostoru.

Tretman za planetu zemlju radimo u 23 sata ponedjeljkom jer smo tada već završili sa svim obavezama pa se možemo zajednički pridružiti slanju energija ili u molitvi.

Isto tako, ukoliko vam je ovo prekasni termin i ukoliko već spavate u to vrijeme, ne ustručavajte se i samostalno u vremenu kada vama to odgovara odraditi ovakav tretman.

Prvi stupanj reikija može odrađivati reiki tretman za planetu na način da stavlja ruke na zemlju ili na pod. Nije bitno nalazite li se u zgradu na povišenom katu. Bitno je da kroz fokus s rukama na zemlju, reiki energiju usmjerite prema našoj planeti.

Tretman za planetu

Drugi i viši stupanj reikija, mogu raditi klasični tretman na daljinu s definiranom namjerom samog tretmana.

Neka vaša namjera  bude iskrena i iz srca s onim što želite postići za dobrobit, očuvanje i iscjeljenje naše planete. Ovi tretmani ujedno i iscjeljuju i ljudsku rasu, pa Karuna Ryu praktičari mogu dodatno svojim alatima djelovati. Ljudska rasa je zaslužna za današnje stanje, pa je ovo također obuhvaćeno iscjeljivanjem same planete..

Ukoliko se želite priključiti i drugim našim događajima, pratite najave na stranici događanja i eventa.

Niste reiki praktičar?

Tada nam se pridružite kroz molitve ukoliko ih koristite ili jednostavno sjednite u miru, zatvorenih očiju, s rukama u krilu te vizualizirajte kako našu planetu kupate sa zlatnom, bijelom, ljubičastom ili zelenom svjetlošću.

Ovo će vašu namjeru, u cijelom tretmanu za planetu, učiniti aktivnom u djelovanju, dok vas ja i ostali majstori uključujemo u cijelu mrežu terapeuta koji vrše iscjeljenje.

Hvala Vam na vašem vremenu, želji da pomognemo našoj napaćenoj palneti i svijet učinimo boljim mjestom.

Često postavljana pitanja - reiki tretman za planetu zemlju

Kada se rade tretmani za planetu zemlju?

Reiki tretmane za planetu zemlju radimo redovno svakog ponedjeljka u 23 sata. Ne postoje posebne najave. Ukoliko poželite priključiti se te ako ne spavate, dobro ste došli.

To mi je malo prekasno 

Razumijemo. To jeste kasniji termin. Nastao je zbog toga jer dosta naših reiki terapeut prije tog vremena ima svoje terapeutske tretmane klijentima, a neki naši reiki praktičari znaju raditi i popodnevnu smjenu, pa se ovako stignemo "okupiti".

Ipak, vi možete samostalno odraditi tretman za planetu bez da morate nas čekati ako vam je termin prekasan ili ako možda radite.

Kako se povezujemo?

Povezujemo se u veliku mrežu reiki iscjeljitelja koji rade u ovom terminu samom namjerom ili pokretanjem reiki protoka prema iscjeljenju planete.

Ja kao učitelj i još neki Reiki Dojo majstori, povezuju sve vas, divne duše, u jednu veliku reiki mrežu tako da naš tretman postaje jedan veliki reiki protok usmjeren prema našoj planeti.

Radimo li tretmane i za zemlje, gradove, ratom zahvaćena područja?

Ne, ovo su tretmani kojima osnažujemo našu planetu zemlju, našu majku zemlju koja nas nosi. Ovo automastki donosi i smiraj pa se utjeće i na područja akoja su zahvaćena elementarnim nepogodama (potresi, požari, polave, oluje)

Ipak, periodično radimo i reiki tretmane za iscjeljenje ljudske rase, te ovakvi tretmani utjeću na ljudsku rasu i sve one narode ratom zahvaćenih područja, u onoj mejri u kojoj se može djelovati bez dozvole primatelja.

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>