Usui Reiki - 1 stupanj - Reiki Tečaj

Reiki 1 tečaj su vrata u sasvim novi, bolji i zdraviji život

Želite li naučiti kako se nositi sa stresom, tjeskobom i umorom? Želite li poboljšati svoje zdravlje i dobrobit? Ako je vaš odgovor da, onda je Reiki 1 tečaj pravi izbor i najbolji početak za vas!
Već ste reiki praktičar?
Pogledajte što donosi Reiki 2 tečaj

Reiki 1 tečaj je idealan za početnike koji žele naučiti osnove ove drevne tehnike iscjeljivanja. Kroz tečaj ćete naučiti kako se povezati s univerzalnom energijom koja teče kroz sve nas i kako je koristiti za poboljšanje zdravlja i dobrobiti.

Benefiti prvog reiki stupnja su mnogobrojni. Naučit ćete kako se nositi sa stresom i tjeskobom, poboljšati kvalitetu sna, povećati razinu energije i smanjiti umor. Također ćete naučiti kako se nositi s bolom i ubrzati proces ozdravljenja.

Na tečaju se uči klasični Usui reiki sistem (Usui Shiki Ryoho) + elementi japanskog pristupa reikiju.

Ne propustite priliku da naučite ovu moćnu tehniku iscjeljivanja i poboljšate svoje zdravlje i dobrobit. Prijavite se na Reiki 1 tečaj danas i krenite na put prema boljem zdravlju i sreći.


Evo što Reiki 1 Tečaj Uključuje

Naučite reiki 1 stupnja

Reiki tečaj uključuje

  • Tretmane priprema
  • Reiki tečaj (uživo)
  • Reiki inicijacija
  • Reiki skripte
  • Certifikat o završenom tečaju
  • Pristup materijalima za učenje (60 dana od datuma tečaja)
  • Proširena podrška
  • 30 minutni video poziv 1 na 1 (bonus)

Iznos kotizacije Reiki 1 tečaja

Reiki 1 tečaj uživo - 250 eura
Tečaj 1 na 1 uvećava se za +100€

Reiki 1 tečaj na daljinu - 200 eura

Želiš se upoznati još više? Pogledaj uvodni tečaj o učenju reikija

Uskoro...

Trebate više informacija? Kliknite i pošaljite mail


Danijel je...

Internacionalni reiki majstor učitelj klasičnog Usui Shiki Ryoho reiki sistema i Karuna Ryu reiki sistema, autor, predavač, mentor i savjetnik. Kreator mnogih projekta poput Uspjeh se uči, Boja misli, Vrati osobnu moć.  Licencirani je učitelj joge te učitelj meditacije. Osnivač Reiki Dojo škole, Hikari Dojo CEO, Reiki Dojo Soke

Diljem svijeta priznat i cijenjen reiki majstor učitelj i autoritet na polju reikija, Učio od poznatih svjetskih majstora te osobno na izvoru reikija, kroz mnoge posjete u Japanu.

Saznaj više o Danijelu

>