Bolji reiki tretman

Autor: Danijel Salijević

30 rujna, 2023

Epizoda 491

Dobro došli u našu podcast emisiju o tome kako unaprijediti vaš reiki tretman. Kroz ovaj podcast, ponudit ćemo savjete praktičarima reikija kako poboljšati tretmane, ali i savjete za one koji primaju tretman.

Počnimo s time kako možete poboljšati svoj reiki tretman. 

Mnogi reiki praktičari zaboravljaju da je reiki tehnika koja zahtijeva vježbu i svoj vlastiti stil. Također, valja istaknuti važnost pravilne fizičke pozicije tijekom reiki tretmana. 

Neki polaznici mojih reiki tečajeva žale se na bolove u rukama, ramenima i lopaticama. To je zato što nisu dovoljno razgibani. Zato je moj savjet - razgibajte se. ✨ Uzmite malo vremena svaki dan za vježbanje kako bi tijelo bolje “služilo” u tretmanu koji bi možda mogao trajati 60+ minuta.

Postoji nešto što nazivamo pripremnom reiki praksom koja uključuje energetsku pripremu, čišćenje našeg tijela i energetsku higijenu. ✌️ Mentalna priprema također je bitna kako biste prenijeli energiju svojom namjerom bez blokada.

Bilo da ste početnik ili napredni reiki praktikant, uvijek budite brižni u svakom tretmanu. Rezultati će doći s vremenom – svaki reiki tretman donosi neki oblik iscjeljenja i oslobađanja. 

Sada prelazimo na rad i prijem tretmana. Za vrijeme tretmana bitno je biti prisutan i primijetiti što se događa dok radite tretman drugima ili sebi. Početno razumijevanje može biti komplicirano, ali vremenom i daljnjim razvojem vaša perspektiva će se proširiti. U budućoj fazi rada, postajete zreliji reiki praktičari, stalno posmatrajući bez suđenja ili straha koji su bili prisutni kao početniku 👏. 

Radite redovito, budite dosljedan - ovo su ključni faktori vašeg uspjeha. Osim toga, važno je shvatiti da ne morate vjerovati u reiki da bi imao učinak - morate biti otvoreni za iscjeljenje i prihvaćanje tretmana.
Niste li sigurni kako se prima reiki tretman? Pogledajte upute ovdje.

Na samome kraju, nije problem ako zaspite tijekom reiki tretmana. To je zapravo pokazatelj da reiki dobro djeluje. 🙏 Iako neki ljudi osjećaju senzacije tijekom reiki tretmana, nema problema ako ništa ne osjetite. Često je bolje da ne osjetite ništa jer to može biti znak poboljšanja. 

Podijelite ovu epizodu kako bi i drugi mogli iskoristiti ove korisne savjete. Također, voljeli bismo čuti vaša iskustva s reiki tretmanima.

Ne zaboravite koristiti hashtagove #reiki i #reikidojo.

🎙️✨👐💧🌷💆‍♂️💆‍♀️🕊️

Naučiti ćete

  • 1. Razumijevanje važnosti reiki prakse kao tehnike koja zahtijeva vježbu i fizičku pripremu.
  • 2. Fokusiranje na mentalnu i energetsku pripremu za veću kvalitetu primanja i pružanja tretmana.
  • 3. Prakticiranje pravilne fizičke pozicije tijekom tretmana.
  • 4. Razumijevanje važnosti redovitosti i posvećenosti u reiki praksi.
  • 5. Usavršavanje metoda tretmana tijekom tijeka učenja.
  • 6. Usvajanje savjeta za primatelje reiki tretmana.
  • 7. Uzimanje u obzir fizičkih senzacija tijekom tretmana.

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>