Arkanđeli uz reiki

Autor: Danijel Salijević

17 prosinca, 2021

Select Dynamic field

 Reiki i arkanđeli te anđeli nekako se oduvijek privlače . I iako nemaju osim u svjetlosti i vibraciji drugih dodirnih točaka, ako ste reiki praktičar, vrlo vjerojatno ste se susreli s arkanđelima.

Kada govorimo o samim arkanđelima, potrebno je spomenuti da anđeli i arkanđeli nisu isto. Spadaju u nebeska bića jedne druge dimenzije i vibracije te su svakodnevno i prisutni i dostupni u našem životu, ali ih tek rijetki pojedinci u iznimnim slučajevima uspiju vidjeti.

Češće ih možemo osjetiti i primiti darove njihove prisutnosti.

Anđeli ili arkanđeli

Reiki i arkanđeli se oduvjek vole

Arkanđeli spadaju u viši kor od samih anđela, te stoga imaju i veći spektar djelovanja. Višedimenzionalna su bića što znači da mogu biti na više mjesta u isto vrijeme, dok njihovu prisutnost čujemo, osjetimo, vidimo u obliku boja ili geometrijskih forma uvijek popraćenima uz svjetlošću. Nekad ćete čuti i glazbu, a ponekad i osjetiti hladnoću.

Hladnoća se veže uz sposobnost našeg tijela da osjeti prisutnost bića iz druge dimenzije ili same više vibracije, te je se ne trebate bojati. Baš poput slučajeva nakon reiki tretmana kada osjećate neopisivu hladnoću koju nazivamo reiki vjetar, potrebno je samo malo se ugrijati i ova hladnoća će nestati sama po sebi za nekoliko minuta.

Često se ljudi ne usude zatražiti pomoć od ovih predivnih bića jer misle da nisu dostojni takve pomoći. I da su anđeli i arkanđeli emotivna bića, u takvim trenutcima bi sigurno plakali. Jer njihova posebna radost i svjetlost postaje još snažnija u trenutcima kada su nam na raspolaganju.

Kao što sam spomenuo u uvodu, zbog povišenih stanja vibracija, ali i zbog frekvencija određenih reiki simbola u Usui reiki sistemu i Karuna Ryu reiki sistemu, nekako lakše stupamo u kontakt s njima i puno brže dobivamo asistenciju. Naravno da tu puno igra ulogu i naša energetska higijena tijela i uma kojoj nas reiki kroz reiki praksu uči.

Postoje danas i tehnike koje su se okrenule isključivo i Anđelima pa se uz takve tehnike i veže ime anđela.

Naučite raditi s arkanđelima

Naučite raditi s arkanđelima

Unutar Reiki Dojo Centra ne podučavamo Anđeoski reiki, no već više od 10 godina podučavamo svaku osobu koja to želi da nauči kojeg ispravnog arkanđela zazvati u određenoj situaciji.

Takva znanja omogućuju vam usmjerenije i stoga i kvalitetnije djelovanje u rješavanju životnih izazova. Ili u trenutcima kada po određenom "čudesno" riješenom izazovu, osjećate čija je pomoć bila prisutna, u tom rješavanju, te tako točno znadete kamo poslati hvala.

Arhanđeoska webinar odrađujemo jednom godišnje i traje nekoliko sati. Može mu pristupiti svaka osoba bez imalo znanja o arkanđelima, a nakon radionice ne samo da ćete biti upućeni, već ćete imati i posebni alat kroz stečeno znanje i uvide. Ova radionica održava se jednom godišnje i uvijek za rezultat ima nova znanja, novu slobodu i nove saveznike.

Mnogi ponavljaju ovu radionicu zbog iznimne povezanosti s arkanđelima za vrijeme radionice, ali i zbog aktivacije njihove asistencije za svaku iduću godinu.

Ovo su nam blagoslovi koji su nam dati na raspolaganje ako pokažemo interes, želju, malo se potrudimo i nakon toga naučimo na ispravan naći i na ispravnoj adresi - samo zamoliti.

Ako osjetite poziv, uzvratite srcem kroz donaciju https://reiki-dojo.net/uzvratite-srcem/

Reiki i arkanđeli te anđeli nekako se oduvijek privlače . I iako nemaju osim u svjetlosti i vibraciji drugih dodirnih točaka, ako ste reiki praktičar, vrlo vjerojatno ste se susreli s arkanđelima.

Klikni i Twitaj

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Raspršena energija
>
Malcare WordPress Security