Arkanđeoski webinar 2022


Priključite se na vrijeme aktivacijskom arkanđeoskom webinaru koji se održava jednom godišnje

Arkanđeoski webinar 2022

- - - 

Vrijeme webinara:  Nedjelja 11.12.2020 u 16 sati

Na ovom webinaru naučiti ćete

  • raditi s arkanđelima.
  • upoznati ćete se s 15 vrsta arkanđela te ćemo 
  • aktivirati ćemo njihovu asistenciju u vašem životu za cijelu iduću 2023 godinu.

Arkanđeli kao i ostala duhovna bića, ne upliću se u naš život ukoliko nisu pozvani. Kroz aktivaciju asistencije, njihova je asistencija neupitna i nema potrebe zasebnog traženja.

Seminar traje oko dva sata - cijena 35 eura (250kn)

Kao dodatan bonus seminar će biti snimljen i dostupan vam 90 dana nakon održavanja uživo pa možete ponovno odraditi isti.

Arkanđeli 2022

Broj prijava ograničen

Prijave su završene.

NAPOMENA: Ovo NIJE Arkanđeoski reiki ni uvod u isti tečaj. Ova tehnika podučava se unutra Reiki Dojo škole kao zasebno učenje o arkanđelima i radu s njima.

Arkanđeoski webinar se održava u našoj online učionici te će vam po kompletiranoj uplati biti omogućen pristup na sam webinar 50 minuta  prije samog webinara. Prije ćete dobiti i upute kako se pristupa putem emaila, pa vas molimo da ovih dana češće provjerite svoju email poštu. Za bržu evidenciju, molimo vas da pošaljete potvrdu uplate na info.reikidojo@gmail.com


Prijave i registracije administrator obavlja ručno za svakog prijavljenog, pa vas molimo da koristite isključivo načine prijava koji su vam dostupni na ovoj stranici.

Danijel osobno neće biti u mogućnosti zaprimati prijave zbog svojih termina i obaveza s drugim online tečajevima pa Vas molimo da mu ne šaljete privatno upite.

Prijave se zaprimaju završno do subote 10.12 u 21 sat. 

Arkanđeoski webinar 2022
>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat