Arkanđeoski webinar 2023


Priključite se na vrijeme aktivacijskom arkanđeoskom webinaru koji se održava jednom godišnje

Arkanđeoski webinar 2023

- - - 

Vrijeme webinara:  Subota 23.12.2023 u 16 sati

Na ovom webinaru naučiti ćete

  • raditi s arkanđelima.
  • upoznati ćete se s 15 vrsta arkanđela te ćemo 
  • aktivirati ćemo njihovu asistenciju u vašem životu za cijelu iduću 2024 godinu.

    Arkanđeli kao i ostala duhovna bića, ne upliću se u naš život ukoliko nisu pozvani. Kroz aktivaciju asistencije, njihova je asistencija neupitna i nema potrebe zasebnog traženja.

Seminar traje cca dva i pol sata - cijena 40 eura

Kao dodatan bonus seminar će biti snimljen i dostupan vam 60 dana nakon održavanja uživo pa možete ponovno odraditi isti.

Broj prijava ograničen

Prijave su završene.

NAPOMENA: Ovo NIJE Arkanđeoski reiki ni uvod u isti tečaj. Ova tehnika podučava se unutra Reiki Dojo škole kao zasebno učenje o arkanđelima i radu s njima.

Arkanđeoski webinar se održava u našoj Facebook online učionici te će vam po kompletiranoj uplati biti omogućen pristup na sam webinar 50 minuta  prije samog webinara. Prije ćete dobiti i upute kako se pristupa putem emaila, pa vas molimo da ovih dana češće provjerite svoju email poštu. Za bržu evidenciju, molimo vas da pošaljete potvrdu uplate na info.reikidojo@gmail.com
Prijave i registracije administrator obavlja ručno za svakog prijavljenog, pa vas molimo da koristite isključivo načine prijava koji su vam dostupni na ovoj stranici.

Danijel osobno neće biti u mogućnosti zaprimati prijave zbog svojih termina i obaveza s drugim online tečajevima pa Vas molimo da mu ne šaljete privatno upite.

Prijave se zaprimaju završno do subote 23.12 u 13 sat. 

Potrebno vam je:
- pristup internetu
- Facebook račun
- račun na HeartBeat aplikaciji za pristup snimci.

>