Život u glavi

Autor: Danijel Salijević

29 srpnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 482

Često smo toliko zarobljeni u svojim mislima da nismo prisutni u trenutku. Umjesto da uživamo u životu, živimo u stalnoj misaonoj aktivnosti, preko onoga što smo dopustili da uđe u našu glavu. To je ironično, jer smo toliko unutar svoje glave da smo zapravo izvan tijela.

Previse fokusa na svoje misli može uzrokovati osjećaj ispražnjenosti i nemogućnosti funkcioniranja. Naš um je poput filtra kroz koji percipiramo svijet oko nas. Sve što vidimo, čujemo i osjećamo prolazi kroz taj filter i oblikuje našu stvarnost. Kad smo previše zarobljeni u našim mislima, gubimo prisutnost, fokus i propuštamo šanse koje nam se pružaju.

No, kako nam reiki može pomoći u promjeni načina na koji živimo u glavi?

Prvo, reiki nam omogućava da se povežemo sa svojim tijelom i postanemo svjesni trenutka. Kroz reiki tretman, možemo iskusiti prisutnost i pročistiti svoj um od nepotrebnih misli. Ova tehnika može nam pomoći da se fokusiramo na primjećivanje svijeta oko nas i budemo zahvalni na prilikama koje nam se nude.

Biti prisutan

Drugo, reiki nam pomaže da osvijestimo svoje strahove i programiranja koja su utkana u našu svijest. Često smo programirani strahovima drugih ljudi i očekivanjima društva, što može utjecati na naše djelovanje i odluke. Konstantan strah oduzima nam energiju i sprečava nas da se razvijamo. Kroz reiki tretman, možemo osloboditi sebe od tih strahova i programiranja, i krenuti prema svjetlijoj budućnosti.

Treće, reiki nam daje alate i tehnike kako bi se suočili s izazovima života. Kroz reiki, učimo kako biti prisutan, kako se opustiti, kako se suočiti s emocionalnim i fizičkim bolom, i kako pronaći unutarnji mir. Reiki nam pruža osjećaj sigurnosti i podrške u teškim vremenima.

Reiki je alat koji možete koristiti kad vam je potrebno. Neće vas mijenjati ili tjerati da nešto radite. Kroz reiki tretman možete učiniti mnogo dobrog, prvo za sebe, a zatim za svoje voljene osobe. Reiki je tehnika koja može promijeniti život i dostupna je doživotno nakon tečaja. Postoje radionice i retriti gdje se možete prakticirati japanske tehnike prisutnosti i korekcija. Pozivamo vas da se pridružite ako želite na taj način družiti se.

Sada je vrijeme da se oslobodite svojih štetnih misli i živite punim plućima. Dopustite reikiju da vam pomogne da promijenite perspektivu i postanete prisutniji, snažniji i sretniji.

Pridružite nam se u ovoj epizodi Reiki Dojo podcasta i saznajte više o tome kako reiki može promijeniti vaš pogled na svijet.

Naučiti ćete

  • 1. Upoznajte se s reiki tehnikom i naučite kako se povezati sa svojim tijelom i postati prisutni u trenutku, bez da vas život u glavi uspori i donese više problema od rješenja.
  • 2. Oslobodite se strahova i programiranja koji vas sprečavaju da živite punim plućima.
  • 3. Pronađite unutarnji mir kroz reiki tehnike opuštanja i suočavanja s izazovima.
  • 4. Iskoristite priliku za sudjelovanje u našim reiki radionicama i retritima koji vam omogućuju prakticiranje reiki tehnika.
  • 5. Pozovite svoje voljene osobe da istraže reiki i zajedno stvorite snažniju i sretniju zajednicu. Zajedno je lakše njegovati prisutnost.
  • 6. Prakticirajte tehnike prisutnosti i korekcije kako biste se oslobodili štetnih i nepotrebnih misli koje vas opterećuju.
  • 7. Budite zahvalni na prilikama koje vam se nude i živite u trenutku.

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>