Tajna sretnijeg života: 10 razloga zašto naučiti reiki

Autor: Danijel Salijević

24 veljače, 2024

Select Dynamic field

Epizoda 503

Reiki nije samo tehnika iscjeljivanja; on je putokaz prema dubokom razumijevanju vlastite neovisnosti, unutarnjeg mira i sposobnosti da utječemo na svijet oko sebe na potpuno nove načine. No tajna reiki praktičara leži u jednoj posebnoj vrsti discipline. Disciplina koja proizlazi iz kreiranja života po svojim planovima i potrebama.

Ovaj puta dajem vam mnoge razloge zbog kojih trebate naučiti reiki. 

Želiš radije gledati? Preskoči na video

Neovisnost

Reiki nas uči neovisnosti u najčišćem obliku. Postajemo sposobni samostalno preživjeti i iscijeliti, ne samo sebe već i druge, bez ovisnosti o vanjskim okolnostima. S prvom razinom reikija, već ste na putu samostalnosti; s drugim stupnjem, mogućnosti su beskrajne, omogućavajući vam čak i tretmane na daljinu.

Djelovanje i Pomoć

S reikijem, vaše mogućnosti djelovanja dramatično se šire. Možete pomoći sebi u teškim situacijama, kao što su stresne parnice ili važni ispiti, donoseći mir i fokus kad je to najpotrebnije. Još važnije, reiki vam omogućuje da pomognete drugima - obitelji, prijateljima, čak i cijeloj planeti.

Energija Tri Dragulja

Kroz učenje o tri dragulja reikija - miru, ljubavi i svjetlosti - otvara se put prema stanju dubokog unutarnjeg mira. Ova tri temelja su vodilja kroz vaš reiki put, oblikujući vas u osobu sposobnu za duboku ljubav i osvijetljenje vlastitog puta. Tri dragulja reikija putokad su i koraci u rastu svakog reiki praktičara. Ponovno, discipliniranim radom i prisutnošću.

Život bez Drame

Reiki vodi u život bez drame, omogućavajući vam da se oslobodite negativnih utjecaja i emocionalnih vampira koji iscrpljuju vašu energiju. Postajete središte mira i stabilnosti, daleko od kaosa koji vas okružuje. Ovo je izbor.

Zdrava Komunikacija i Odnosi

Reiki unaprjeđuje vaše vještine komunikacije, kako s vanjskim svijetom, tako i s vama samima. Uči vas iskrenosti, prihvaćanju i ljubavi prema sebi, čime izgrađujete zdravije odnose s drugima.

Kreativnost

Jedan od velikih darova reikija je oslobađanje kreativnosti. Reiki praktikantima se otvaraju vrata novih mogućnosti i ideja, omogućujući im da svoje snove pretoče u stvarnost.

Osobni Duhovni Rast

Reiki podupire i vaš duhovni rast, omogućavajući vam da živite svoju izabranu religiju ili duhovnu praksu na autentičniji način, u skladu s vlastitim uvjerenjima.

Oslobađajući ove sposobnosti, reiki vas vodi u stanje gdje postajete sretno i iscijeljeno biće, sposobno za duboku radost i zadovoljstvo u životu.

Listen on Apple Podcasts

Ukratko

  1. Reiki nudi put prema neovisnosti, omogućavajući vam da preživite i iscijelite koristeći samo svoje sposobnosti.
  2. Omogućuje djelovanje u svim aspektima života, povećavajući vaš utjecaj i sposobnost pomoći.
  3. Uči vas o tri dragulja - miru, ljubavi, i svjetlosti - vodeći vas prema dubokom unutarnjem miru.
  4. Vodi vas prema životu bez drame, oslobađa od negativnosti.
  5. Unaprjeđuje komunikaciju i odnose, potičući iskrenost i samoprihvaćanje.
  6. Oslobađa kreativnost, omogućavajući realizaciju ideja.
  7. Podupire osobni duhovni rast, omogućujući autentičan život vjere.

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>