Svemir u svemiru

Autor: Danijel Salijević

7 travnja, 2021

Moj svemir, tvoj svemir, onaj tamo svemir…

Zamislite da postoji jedan mali svemir koji se nalazi unutar jedne kuglice unutar vašeg svemira kojeg zovete Ja. Zamislite da taj Ja svemir živi u jednom vlastitom svemiru koji ograđujemo od ostatka svijeta i zovemo svoj dom.

I zamislite kako taj dom, postaje svemir u svemiru našeg planeta, a planeta svemir u svemiru našeg univerzuma.

No to se zbiva svakoga trenutka u vašem životu s još mnogo nebrojenih svemira koji uključuju vaše društvo, svjetonazor, posao…

Svemir u svemiru

Balansirati u svim tim svemirima s vremenom postaje vrlo iscrpljujuće te svjedočimo da vremenom neki naši svemiri, i dalje naši, više nisu onakvi kakvima smo ih stvarali ili zamišljali.

Tada u naš svemir ulazi sve više neželjene energije jer održavamo naš stvoren svemir živim pod svaku cijenu i vremenom dođe bolest, težina, urušavanje.

Tada dolazi vrijeme do otpuštanje svih nepotrebnih i neželjenih svemira u svojem životu. Sa svim njihovim stanovnicima, prirodnostima i načinima na koji smo postali uvjetovani.

I ne, to nije povlačenje, to je čišćenje kako se cijeli naš svemir (život) ne bi urušio i postao u težini oblaka neželjenog.

Svemir različitosti

Reiki je ...

Reiki je iscjeljujuća tehnika koja nam na fizičkoj, emocionalnoj, energetskoj razini pomaže u takvom pročišćavanju kroz tenohira tehniku. Potrebno je samo ponovno se pokrenuti i krenuti raditi na otpuštanju i čišćenju onog svemira koji vam je esencijalno potreban. 

Mnoge kulture imaju svoje običaje pročišćavanja i otpuštanja. Reiki kao tehnika isto tako podučava ovakve metode rada.

Reiki ima i svoju dubinu gdje kroz svoja učenja i reiki prakse omogućava da ujedinite sve te svemire u jedno i da tako lakše održavate svoje svemir života čišćim i zdravim.

Reiki načela su samo jedna od mnogih tehnika u reikiju koja nas marljivim radom i praksom čine  neosjetljivima na nepotrebnu buku našeg ega, nepotrebnih potreba i buka izvana.

Počet ćemo raditi od onog duboko u nama pohranjenog svemira u našoj Hari u kojem se zrcali cijeli univerzum postojanja i vraćat ćemo se na taj isti svemir kroz svaku našu tehniku kroz koju ćemo ujediniti i naš svemir života sa svemirom svega što postoji.

Osobni put

Da energetskoj i spiritualnoj razini tako ćemo vibrirati zdravom energijom koja će tada slijediti zdravi um te će omogućiti da, konačno, postignete ona željena stanja i postignuća bez ometača drugih nepotrebnih svemira.

“Ja sam u Univerzumu i Univerzum je u meni” je poznata izreka našeg Usui sensei kojoj se trebamo vraćati u svim onim domenama našeg dubljeg rada, ali i u svim trenutcima dezorijentiranosti kada ne znamo odakle i kako početi.

Krenite spoznati svoj život, svoj svemir i univerzum. Otpustite nepotrebno i poput neba, doći ćete do više bistrine, više sunca i više svjetlosti u svom životu.

Svemir u svemiru
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>