Što sam ja sebi

Autor: Danijel Salijević

24 ožujka, 2022

Select Dynamic field

Što sam ja sebi. Ili Što ste vi sebi? Jeste li se ikada zapitali o tome? Imate li odgovor na ovo pitanje.

Trebali bismo ga imati. Ovo možda zvuči kao glupo pitanje, no u odgovoru na isto, nalazi se razlog zbog čega se dešava sve ono što nam se dešava u životu.

Ako ste se ikada osjećali zapostavljeno ili izostavljeno, tada ste vrlo vjerojatno negdje u sebi i osjećali nepravdu vezanu uz taj događaj.

Osjećaj nije lijep

Znam, jer sam i sam to prošao. Bilo je to prije reikija, ali vrlo se jasno sjećam kako sam tada funkcionirao. Ili koliko sam bio u izuzeću punoće života.

Što ste vi sebi?

Što smo mi sebi

Imati odgovor na pitanje "Što sam ja sebi" veže uz sebe i pitanje, "Što bih volio biti. Ili kakav bih volio biti". I ako to dvoje nije na istoj frekvenciji, sigurno smo u problemu. I nesretni i neispunjeni kako sam i u uvodu naveo.

No neimaština ili nesretnost nikada nisu uključivali činjenicu da ta sreća i to izobilje ne postoji. Baš suprotno. Svakodnevno svjedočenje istog je donosilo dodatan bol. Bol jer smo to svjedočili kod drugih.

A ako znamo da to postoji, samo ne kod nas, tada je jedini zadatak da to dovedemo u naš život.

Između nekoliko savjeta što učiniti što možete čuti u samoj emisiji, jedan od važnih jest da moramo početi biti brižni i DOBRI prema sebi.

Budite dobri prema sebi. Bez vaganja.

Budute dobri prema sebi

Ta brižnost i dobrota čini da ćemo mariti za nas te da ćemo u nama samima ponovno stvoriti mjesto i za mir, ljubav, izobilje, životnu energiju. Obnoviti sebe i u budućnosti znati pametnije.

Reiki tretmani mogu vam pomoći u tome. Terapija od minimalno 3 tretmana je dobar početak. No i nakon toga moramo nastaviti brinuti o sebi i poštivati se. To će dovesti do mogućnosti rasta i razvoja. Poštivanje je vrlo važno. Pa čak i naše 5 reiki načelo - "Samo danas ću poštivati sva živa bića" - govori o tome. I ne isključuje nas same u tom djelovanju.

Kako smo često, pogrešno, naučili ponašati se.

Vrijeme je dakle da se sami trgnemo i da svoj život ponovno učinimo radosnim življenjem. Krenite od "Kyo dake wa" - Upravo danas - upravo sada.

S ljubavlju

vaš Danijel

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


  • Uh, kako dobra tema….Što sam sama, sebi? Bože moj…..hvala vam, učitelju naš Danijel, što nas načite, što ste nas podsjetili, da se trebamo početi voljeti i poštivati. Hvala vam…

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Kako reiki energija putuje
    Reiki vodiči
    Mir je uz reiki dostupan svima
    >