• Home
  • Blog
  • Što nakon drugog stupnja reikija

21 svibnja, 2022

Što nakon drugog stupnja reikija

Danijel Salijević

Drugi stupanj reikija donosi mnoge nadogradnje u radu u odnosu na prvi stupanj. Modificira se otvaranje reikija i prvi koraci nakon toga, ne trebamo više fizički kontakt s primateljem tretmana, dobivamo reiki simbole…

Pozivnica u naš novi ONLINE DOJO

Početak učenja

No početak bi trebao biti da uzmete sada s drugim stupnjem, prvo skriptu prvog stupnja i ponovno je pročitate. Nakon toga, pročitajte skriptu drugog stupnja, prođite sve prateće materijale koje imate i krenite polako u idućim danima na upoznavanje s reiki simbolima.

Moje učenike na reiki tečaju drugog stupnja podučavam kako da polako uspostave bolju povezanost s reiki simbolima, kako da ih nauče koristiti i izvan reiki tretmana, te na koje načine da vježbaju fizički osjetiti energiju.

Moj savjet je da tek nekih 5 dana nakon odrađenog tečaja krenete s gradivom koje uključuje rad na daljinu i tretmane na daljinu. Tada ste već (ako ste bili marljivi i do tada) upoznali se s reiki simbolima i možete ih već polako osjetiti.

Razumijevanje teme

Razumijevanje je neophodno za drugi reiki stupanj

Sljedeća etapa uključuje razumijevanje o reiki programima i programiranje reikijem. No i za to trebamo razumijevanje, pa svakako ne propustite meditirati i kontemplirati na temu “prihvaćeni programi u našim životima”.

Vjerujem da će vas vaše vodstvo, a kasnije i razgovor s vašim učiteljem na ovu temu dodatno oduševiti - to drugi reiki stupanj stalno čini.

Ako odlučite terapeutski raditi, drugi stupanj je minimum i nakon nekoliko mjeseci, vjerojatno ste stekli iskustva i u tretmanima uživo s drugim stupnjem, kao i u tretmanima na daljinu.

Sada, ako osjećate da je to vaš put, vrijeme je da polako počnete učiti i gradiva koja nemaju veze s reikijem, ali koja su vam neophodna kako biste radili kao reiki terapeut. Moja topla preporuka su da odradite i napredne reiki module.

Svakako ukoliko osjećate poziv postati reiki majstor učiteljem, krenite u ozbiljnu praksu i izučavanje kako bi vaša energija, znanja i pristup stvorili vaš prepoznatljiv stil i budućnost.

Cijeli ovaj put ispunjen je stalnim radom, vježbom, nadograđivanjem znanja i razumijevanja. Nije dovoljno samo biti drugi stupanj, to kao i reiki, morate početi živjeti svakodnevno - jer to će učiniti razliku u vašem terapeutsko-profesionalnom planu.

Dodatne upute su i u samoj emisiji

S ljubavlju

Vaš Danijel

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat