• Home
  • Blog
  • Što nakon drugog stupnja reikija

21 svibnja, 2022

Što nakon drugog stupnja reikija

Danijel Salijević

Drugi stupanj reikija donosi mnoge nadogradnje u radu u odnosu na prvi stupanj. Modificira se otvaranje reikija i prvi koraci nakon toga, ne trebamo više fizički kontakt s primateljem tretmana, dobivamo reiki simbole…

Pozivnica u naš novi ONLINE DOJO

Početak učenja

No početak bi trebao biti da uzmete sada s drugim stupnjem, prvo skriptu prvog stupnja i ponovno je pročitate. Nakon toga, pročitajte skriptu drugog stupnja, prođite sve prateće materijale koje imate i krenite polako u idućim danima na upoznavanje s reiki simbolima.

Moje učenike na reiki tečaju drugog stupnja podučavam kako da polako uspostave bolju povezanost s reiki simbolima, kako da ih nauče koristiti i izvan reiki tretmana, te na koje načine da vježbaju fizički osjetiti energiju.

Moj savjet je da tek nekih 5 dana nakon odrađenog tečaja krenete s gradivom koje uključuje rad na daljinu i tretmane na daljinu. Tada ste već (ako ste bili marljivi i do tada) upoznali se s reiki simbolima i možete ih već polako osjetiti.

Razumijevanje teme

Razumijevanje je neophodno za drugi reiki stupanj

Sljedeća etapa uključuje razumijevanje o reiki programima i programiranje reikijem. No i za to trebamo razumijevanje, pa svakako ne propustite meditirati i kontemplirati na temu “prihvaćeni programi u našim životima”.

Vjerujem da će vas vaše vodstvo, a kasnije i razgovor s vašim učiteljem na ovu temu dodatno oduševiti - to drugi reiki stupanj stalno čini.

Ako odlučite terapeutski raditi, drugi stupanj je minimum i nakon nekoliko mjeseci, vjerojatno ste stekli iskustva i u tretmanima uživo s drugim stupnjem, kao i u tretmanima na daljinu.

Sada, ako osjećate da je to vaš put, vrijeme je da polako počnete učiti i gradiva koja nemaju veze s reikijem, ali koja su vam neophodna kako biste radili kao reiki terapeut. Moja topla preporuka su da odradite i napredne reiki module.

Svakako ukoliko osjećate poziv postati reiki majstor učiteljem, krenite u ozbiljnu praksu i izučavanje kako bi vaša energija, znanja i pristup stvorili vaš prepoznatljiv stil i budućnost.

Cijeli ovaj put ispunjen je stalnim radom, vježbom, nadograđivanjem znanja i razumijevanja. Nije dovoljno samo biti drugi stupanj, to kao i reiki, morate početi živjeti svakodnevno - jer to će učiniti razliku u vašem terapeutsko-profesionalnom planu.

Dodatne upute su i u samoj emisiji

S ljubavlju

Vaš Danijel

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>