Spas u alternativi

Autor: Danijel Salijević

9 listopada, 2021

Select Dynamic field

Stvari koje se u našoj okolini dešavaju, vrlo često su daleko od onoga što očekujemo, priželjkujemo, planiramo, pa čak i daleko od onoga što dopuštamo u našem životu.

No one se ipak dešavaju, te u cijeloj toj zbrci desi se da ostanete bez snage, bez ideja kako dalje ili mogućnosti da uopće vidite rješenje.

Ovo se dešava kada je zdravlje u pitanju, financije, ljubav, odnosi. Sve što nas okružuje ima mogućnost preopteretiti nas i ako se prepustimo, bujica neželjenost nas odnese tko zna kamo, bogu iza nogu.

Spas u alternativi?

Rješenje često potražite tad u alternativi. Spas u alternativi izgleda obećavajuć jer sada imate više uvida, razumijevanja, spoznaja. Možete koristiti razne alate i tehnike koje su vam bile nedostupne i pokretati rasplete tamo gdje ste nekada samo sanjali.

BJeg u alternativu kao bjeg od svakodnevnih problema

No možete li? Ili još bolje - činite li to?

Alternativa i taj spas u alternativi donosi pregršt novih sposobnosti, tu se slažem, ali donosi i vrlo važan element. Nema muljanja. Jer ako ste sposobni vidjeti, a tu ste zbog prtljage iz prošlosti, ta prtljaga koja vas prati je sve što ćete, sada još snažnije, vidjeti. Jer cilj spoznaja i uvida jest da vidimo. I tako da znamo gdje i kako trebamo raditi.

Mi, ne netko drugi i ne sama tehnika.

Svako izučavanje alternative dovodi do tih uvida, ali i dovodi do snažnije senzibilnosti. 

Ta senzibilnost omogućuje nam u vrlo ranoj fazi vidjeti i osjetiti stvari koje nisu u redu, pa i čak stvari koje potencijalno nisu ili neće biti u redu. I opet, ako vaš život nije u redu, nećete moći izbjeći to sučeljavanje i taj prizor.

Što učiniti

Prvo i osnovno, naučite tehnike koje ste krenuli učiti. Da, spoznaje i senzibilnost bi vas mogli malo backati kroz faze čišćenja, ali to je sve vaše čišćenje i proces oslobođenja.
Zatim, utišajte ego, utišajte potrebu da vidite krivicu i pronađete krivca. Najčešće je to potraga. Potraga kroz svijet koja je neuspješna jer tražimo svugdje samo ne u sebi.

S našim rukama do rezultata

Kada prihvatite da stvari nisu kako biste željeli i kada prihvatite da ste vi dopustili da se tako dese, tada ćete preuzeti i svoj dio odgovornosti. To znači da ćete biti sposobni vidjeti da ste sposobni djelovati. Pa ćete prestati odgađati te uz znanje i tehnike koje ste sada u alternativi pronašli, riješiti svoje probleme.

To će stvoriti prostora gdje su počivali strahovi, nemiri, traume i ostale neželjene emocije, za baš ona stanja koja želite - mir, ljubav, svjetlost.

Sve je ovo proces rasta. I čišćenje i učenje novih tehnika i rad u rastu.

I kad dođete do završetka, slijedi sljedeća stepenica s istim putem. Razlika je, što ste više, to vam je lakše razumjeti procese,a što ste u esenciji snažniji, tada bez problema rješavate sve izazove. I to uspješno.

Snaga esencije

Snaga esencije znači da ne trebate tehnike zaštite, da ne trebate teške lekcije, da ne trebate zaklon, već da razumijete svoju prirodu i da je redovito, svakodnevno njegujete. Da, svakoga dana.

To znači raditi na sebi.

Jeste razmišljali o tome zašto netko sjaji “više” ili zašto su nečiji reiki tretmani snažniji? Kad znamo da svi imamo isto svjetlo izvora i da radimo s istom reiki energijom.

Odgovor leži u našoj čistoći i propusnosti. 

Ne tražite na krivim mjestima

Redoviti, svakodnevni rad kako to podučavamo u našem Reiki Dojo Trening Centru, učinit će da ćete biti bez svih onih sjenila koje stavlja ego, želje, strah, okolina. Bez takvih ometača, moći ćete zasjati u punom sjaju.

A taj sjaj će vas učiniti snažnim, karizmatičnim i uspješnim u svemu što dotaknete.

I taj put kreće odlukom.

Da želite maknuti svu tu buku, blato, neželjena stanja iz svog života te uz pomoć svojih učitelja, saveznika i novonaučenih tehnika, zapravo dobiti taj spas u alternativi koji ste od samog početka priželjkivali.

Želim vas uspješno putovanje - bez ega, nižeg ja, krivaca i odgađanja. U svjetlosti i miru. A ako ste zapeli, javite se.

Jednim djelom, dozvoljeno nam je putovati zajedno.

S ljubavlju, grlim Vas srcem

Nije mali broj ljudi koji su potražili spas u alternativi. No jesu li znali što tražiti i kako se postaviti? Često i ne.

Klikni i twittaj

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kako reiki energija putuje
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>