Skrivena snaga Ljubavi – Više od Osjećaja

Autor: Danijel Salijević

14 veljače, 2024

Select Dynamic field

Danas ćemo prigodno razgovarati o nečemu što je u samoj srži ljudskog bića, nečemu što pokreće svijet, ali i unutarnji svemir svakog od nas – naravno, radi se o energiji ljubavi. Energija koja se i u reikiju izučava i koristi za postizanje dubokih transformacija i iscjeljenja. Na kraju krajeva, putovanje kroz reiki tehniku dovesti će vas i do drugog dragulja reikija koji je baš ljubav.

Ljubav nije  emocija, ljubav je stanje. Stanje u kojem se nalazimo kada naša energija vibrira na posebnoj frekvenciji, kada smo ispunjeni i kada tu ispunjenost osjećamo dovoljno snažno da je možemo dijeliti s drugima.

Ljubav je energija koja nastaje unutar nas i koja se od nas samih živi, iako se je naša ljubav vidljiva i drugima. Vrlo je lako danas vidjeti osobu koja je u energiji ljubavi, ne nužno samo zaljubljenu. Ona je dostupna ama baš svakom od nas i čeka da bude probuđena, širena, multilpicirana. Kroz ljubav, mi se povezujemo na najdubljoj razini s drugim ljudima, ali i sa samim sobom.
Kada nekome iskazujemo ljubav – bilo da je to kroz lijepu riječ, pažnju ili djelo – mi zapravo potičemo protok te energije ne samo u primatelju, već i u sebi. Ta razmjena čini nas živima i daje našem postojanju svrhu, smisao i posebnu boju života.

Međutim, ljubav nije nešto što bi trebalo biti prisutno samo kad smo zaljubljeni ili samo na određene dane u godini. Ljubav nije ni lijepa riječ sama ili samo prisustvo. Ljubav bi trebala biti način našeg postojanja, način na koji mislimo i dotičemo, princip koji vodi naše odluke, postupke i odnose. Ljubav je energija koja liječi, koja transformira, koja stvara mostove među ljudima i koja ruši barijere straha i otuđenja.

No žalosno je što mnogi ljudi na ovom svijetu cijeli svoj život provedu u traženju ljubavi tamo negdje. Traže na pogrešnom mjestu i naravno da su bezuspješni. U međuvremenu njihov potencijal kroz nemilosrdnost vremena propada dok ne ostane samo očaj i razočaranost. 

Da su samo tražili bliže. Da su samo zavirili u svoju jedinstvenost i ljepotu. Eh, da su mogli na vrijeme naučiti... No za vas nije prekasno da se korigirate.

Snaga ljubavi je u stvaranju

Kada ljubav dijelimo, odnosno da budem konkretniji, kada ljubav stvaramo i u drugima, posebno s onima koji je ne očekuju ili s nepoznatima, mi zapravo sijemo sjemenku iscjeljenja koje može rasti i širiti se u neočekivanim smjerovima. Ta jednostavna akcija ima moć mijenjati živote, mijenjati energiju prostora u kojima se nalazimo i mijenjati samu esenciju naše stvarnosti.

Ono što je najljepše. Ovo je jedna od energija koja ne treba dozvolu da se radi s njom ili da se prema nekome šalje.

Ovo je i jezik anđela i arkanđela, jezik oprosta i alat dubokog iscjeljenja. Pa nije ni čudno što je toliko predivno osjetiti je - jer doslovno spašava.

Pa razmislite

1. Kako danas možete širiti ljubav u svojoj zajednici ili među ljudima s kojima dolazite u kontakt?

2. Na koji način možete svakodnevno kultivirati ljubav unutar sebe, prema sebi i prema drugima?

3. Koji su načini na koje mogu primati ljubav od drugih, prepoznavati je i cijeniti?

4. Jesam li se otvorio energiji ljubavi? Jesam li stavio ruke na svoje srce i pogledao u sebe?

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>