Reiki za biljke

Autor: Danijel Salijević

17 veljače, 2024

Select Dynamic field

Ovaj put vam postavljam pitanje:

Kako naše biljne prijatelje možemo obasjati ljekovitom energijom reikija?

Biljke, poput nas, iznimno reagiraju na energiju koju prenosimo reikijem, a promjene koje mogu doživjeti su zaista čudesne.

Kada pristupamo biljci s namjerom da joj pružimo reiki, već pokazujemo duboku svijest o povezanosti svega što postoji. Reiki, kao univerzalna životna energija, savršeno rezonoira s prirodnim energijama koje obitavaju u biljkama. Interakcija s biljkama kroz reiki ne samo da može poboljšati njihovo zdravlje i izgled, već pruža i duboku terapijsku vrijednost i za praktikanta i za biljku.

Početnici u reikiju mogu jednostavno započeti tretiranjem svojih biljaka stavljajući ruke na deblo drveća ili položajući dlanove iznad zemlje u kojoj biljka raste. Nježan dodir listova također može biti način prenošenja reiki energije. Pet minuta tihe komunikacije s biljkom često je dovoljno da pokrene vidljive promjene.

Za one koji su dostigli drugi stupanj reikija, proces postaje još jednostavniji i moćniji zahvaljujući sposobnosti direktnog prijenosa  reiki energije pogledom i mentalnom namjerom. Alati i tehnike naučene na ovom nivou omogućuju efikasan prijenos energije bez potrebe za fizičkim dodirima, što otvara novu dimenziju interakcije s biljkama.

Ukratko

1. Biljke iznimno pozitivno reagiraju na reiki energiju.

2. Praktikanti reikija mogu poboljšati zdravlje i izgled biljaka kroz jednostavne tretmane.

3. Reiki tretman za biljke može biti izveden direktnim fizičkim kontaktom ili kroz mentalnu namjeru i pogled za one na drugom stupnju.

4. Oba pristupa nas uče dubokoj povezanosti i međuovisnosti svega u prirodi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>