Reiki na daljinu

Autor: Danijel Salijević

23 rujna, 2023

Epizoda 490

Izabrali ste mogućnost učenja reikija na daljinu, te vas sad zanima kako će to uoće izgledati te kako se najbolje pripremiti? Onda je ova emisija za vas

U ovoj epizodi istražujemo kako učenje reiki na daljinu može biti izvedivo i korisno. Naše prvo pitanje je - može li se učiti učinkovito na daljinu?

Da, s odgovarajućom predanošću i uvjetima, učenje je moguće❗

Praćenje dosljednog rasporeda, odabir pravog učitelja i prilagođavanje svog načina učenja sve su ključni čimbenici za uspeh👩‍🎓.

Ipak, učenje na daljinu ima svoje prednosti i izazove. Velika prednost je fleksibilnost - ne morate putovati, možete učiti iz svog doma, organizirati program učenja da odgovara vašem ritmu i izbjeći stres sa putovanja.

Ipak, nedostaje doživljaj energije učitelja uživo - nešto što samo može biti doživljeno kroz fizičku interakciju susreta uživo. ✨

Bitno pitanje, posebno u učenju reiki tehnike, je izbor učitelja. Veliki izazov kod online učenja je što neki ljudi nikada uživo ne vide svog učitelja. Važno je pažljivo odabrati učitelja, procijeniti njegovu energiju i način rada te vidjeti odgovara li vam isti. 👁️‍🗨️

Dakle, ukoliko ste prepoznali potencijalni problem u učenjima na daljinu - vrlo vjerojanto postoji rješenje!💡 Bez obzira radite li online ili uživo, ključ je u kontinuiranoj praksi, redovitom prakticiranju i vježbi, koje su ključne za uspjeh i napredovanje u reikiu. 🔑

Ne zaboravite i na važnost vaše tehnološke prisutnosti jer je na nekim uređajima izuzetno teško i izazovno učiti. No i to je rješivom ulaganjem u svoju opremu sa kojom ćete učiti, jer ukoliko vam je plan učiti na daljinu, tada vam je ovo neophodna stavka. Izbjegavajte učiti kroz mobitele te razmišljajte na dugoročniju komociju u uređajima koji uz sebe vežu veči ekran.

U svakom slučaju, učenje na dalčjinu traži trud, prasku, ali donosi i lakoću primanja znanja i uputa gdje god da se vaš odabrani učitelj nalazi.

Podijelite ovu epizodu sa svojim prijateljima i obitelji ako mislite da bi od nje mogli imati korist. I zapamtite - uživanje u reiki je putovanje, a ne odredište!

Ukratko

  • Definiranje različitih načina učenja - uživo vs online. 💻
  • Značaj izbora pravog učitelja za vaše iskustvo učenja. 🧑‍🏫🍎
  • Prednosti i nedostaci učenja na daljinu. 🏡⚖️
  • Kako koristiti tehnologiju za poboljšanje iskustva učenja na daljinu. 🖥️
  • Utjecaj redovite prakse i vježbe na uspjeh u učenju reiki. 👍
  • Važnost postavljanja pitanja tijekom procesa učenja za jačanje vlastitog razumijevanja. 🙋‍♀️
  • Značaj dosljednosti u svom vlastitom planu učenja. 🗓️

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>