Reiki čišćenja

Autor: Danijel Salijević

12 ožujka, 2022

Kada je učenje reikija u pitanju, kada istražujete što je reiki, mnogi će naići i na pojam reiki čišćenja. Što su ona zapravo i zbog čega ih se ne trebate bojati.

Reiki je predivna tehnika mira, ljubavi i svjetlosti. Zapamtite to, jer to je ono što reiki donosi u vaš život. No, što je potrebno proći da dođemo do toga. Jer budimo realni, reiki je tehnika, a ne čarobni štapić. Što znači da kroz procese i aktivno djelovanje dolazimo do zacrtanog cilja - ali, u skladu s našom voljom i uloženim vremenom i energijom.

Procesi promjena

Metoda 3 o

Svaka primjena uz sebe veže isti hodogram procesa. Oni mogu biti u različitim oblicima, ali uvijek u istoj prirodi. Ta priroda sastoji se od 3O principa - Otpusti, očisti, osnaži.

Kada kupujete novi auto, novi ormar ili da samo kuhate ručak, prvo što ćete učiniti jest priprema za ono što radite. Očistit ćete garažu od starih nepotrebnih kutija (smeća), očistit ćete ormar od iznošene odjeće ili onog što smo "prerasli" ili ćemo očistiti kuhinju prije nego krenemo sa svježim namirnicama na radnu površinu.

I to sve nam je normalni proces. Potpuno prirodni. I baš takvi procesi se vežu uz ama baš svaku promjenu.

Reiki procesi i reiki čišćenja

No kada je reiki u pitanju, susrećemo se s nečim što ne možemo vidjeti (pričao sam o percepciji mističnosti u prošloj podcast epizodi) te s fazom čišćenja s kojom nam drugi ne mogu previše pomoći ili je maknuti od nas jer se dešava u nama.

Da, odlukama za bolji život ili cilj, otpuštamo stara uvjerenja i strahove, nakon toga slijedi faza gdje to smeće i manje svijetle energije izbacujemo kroz procese koje reiki pokreće.

Procesi promjena

Posebno nakon reiki 1 tečaja, kreće veliko čišćenje našeg života na fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj razini.

I to ne znači da ćete se koprcati, vrištati ili biti u bedu. Naprotiv - to znači da ćete konačno proći zaštićeni kroz ovakve procese i postati - slobodni.
I ponovno podsjetimo se - reiki i djelovanje reikija uz sebe veže mir, ljubav i svjetlost.

Sve ostalo nije reiki, te dopustite povjerenjem u svog učitelja i reiki da vas se oslobodi sveg nepotrebnog.

To postaje život bez straha i kočnica te život s konačnim ostvarivanjima pozitivnih rezultata i ishoda za svaku vašu pozitivnu aktivnost i djelo.

Više o reiki čišćenjima, ali i o tome koja je razlika s odradama, poslušajte u ovoj podcast epizodi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>