Usui Reiki - 3 stupanj - Reiki Tečaj

Reiki 3 tečaj najveća je stepenica uvida, rasta i mogućnosti reiki praktičara.

Jeste li spremni napraviti još jedan, najveći korak dalje u svojoj praksi reikija? Ako je vaš odgovor da, onda je Reiki 3 tečaj, majstorski stupanj, pravi izbor za vas!
I Iako postoje dodatni preduvjeti za pristup majstorskom tečaju, neka vas to ne brine. Uz znanje koje imate, vjerujem da ćete biti i više nego spremni.

Reiki 3 tečaj je namijenjen onima koji žele postati majstori u ovoj močnoj tehnici iscjeljivanja. Kroz tečaj ćete naučiti kako koristiti napredne tehnike i majstorske simbole za iscjeljivanje te kako ih kao budući učitelj (ako tako izaberete) prenositi i podučavati drugima.Takoder cete razviti dublje razumijevanje ove drevne tehnike iscjeljivanja i njene primjene u svakodnevnom životu.

Jedna od največih prednosti majstorskog reiki stupnja jest mogućnost budućeg učiteljskog rada. Nakon završetka učiteljskog tečaja, možete početi podučavati druge i prenositi svoje znanje i vještine.

Učiteljski tečaj se odrađuje 6 mjeseci nakon završetka majstorskog tečaja, bez dodatne nadoplate. To vam daje dovoljno vremena da se pripremite za ulogu učitelja i steknete dodatno iskustvo u novoj majstorskoj praksi i tehnikama.

Ne propustite priliku da postanete reiki majstor u ovoj močnoj tehnici iscjeljivanja. Prijavite se na Reiki 3 tečaj  i krenite na put prema dubljem razumijevanju i iscjeljenju. Javite mi se  mailom i za preduvjete koji su vam potrebni da pristupite ovom tečaju. 


Evo što Reiki 3 Tečaj Uključuje

Naučite reiki 3 stupnja

Reiki tečaj uključuje

  • Tretmane priprema
  • Reiki tečaj (uživo)
  • Reiki 3 inicijacija
  • Reiki skripte
  • Certifikat o završenom tečaju
  • Pristup materijalima za učenje (60 dana od datuma tečaja)
  • Proširena podrška
  • Učiteljska znanja - 6 mjeseci nakon majstorskog tečaja

  • 30 minutni video poziv 1 na 1 (bonus)

Iznos kotizacije Reiki 3 tečaja

Reiki 3 tečaj uživo - 850 eura

Reiki 3 tečaj na daljinu - 800 eura

Trebate više informacija? Kliknite i pošaljite mail


Danijel je...

Internacionalni reiki majstor učitelj klasičnog Usui Shiki Ryoho reiki sistema i Karuna Ryu reiki sistema, autor, predavač, mentor i savjetnik. Kreator mnogih projekta poput Uspjeh se uči, Boja misli, Vrati osobnu moć.  Licencirani je učitelj joge te učitelj meditacije. Osnivač Reiki Dojo škole, Hikari Dojo CEO, Reiki Dojo Soke

Diljem svijeta priznat i cijenjen reiki majstor učitelj i autoritet na polju reikija, Učio od poznatih svjetskih majstora te osobno na izvoru reikija, kroz mnoge posjete u Japanu.

Saznaj više o Danijelu

>