Osvrti - ocjene - komentari i recenzije

na rad Reiki Dojo centra i učitelja Danijel Salijevića

5.0
Bazirano na 65 osvrta
google
Predrag Kovacic 1. kolovoza 2022.
google
google
Lojzka blagojević 13. svibnja 2022.
google

Kao učenica Reiki Dojo škole preporučujem je od srca. Izuzetno dobra organizacija krasi Reiki Dojo. Učitelj Danijel je izuzetno dobar učitelj koji živi reiki, a tome uči i nas. Otvoren je za svaku komunikaciju i podršku na našem putu. Nesebično deli svoje znanje. Definitivno, ima mnogo znanja, a i u stalnom je procesu učenja i usavršavanja. Posebno mi se dopada što drži do tradicije, a podučava nas i naprednim tehnikama. Sve je prilagođeno tako da što više saznamo i usvojimo to znanje. Na nama je da radimo na tome, jer se ništa ne mora. Prisutan je i dostupan na mnogim platformama. Učitelj i škola reikija za svaku preporuku. Po mom mišljenj, najbolja škola reikija u regionu. Zahvalna sam što sam deo Reiki Dojo porodice, a mi to zaista jesmo. Kako kaže naš poštovani Učitelj, grlim vas svojim srcem.

google

Učenici Reiki Dojo škole imaju sreće. Puno puno znanja teorije i prakse. Samo jedan takav Učitelj i jedna takva metoda rada. Svi koji žele Reiki Put ne gubite vreme, upišite se u našu školu. Ja sam prezadovoljna.

Nada Sarac 8. travnja 2022.
google

Svaka pohvala za vas rad. Hvala vam.za nesebičnu pomoć.

Zoran Čolić 20. prosinca 2021.
google

Reiki Dojo school is the most valuable subject (Reiki, first level) I have reached in 2021. Teacher, mr. Danijel Salijevic, is the one, you will and that's for sure, never forget. His methods are the one where you learn about it almost everything. His purpose is to successfully use the knowledge he teaches us in every day’s life and to improve the qualities of our lives. My recommendation for you is, contact him – and you will know about it too. Heal your life and enjoy!

Suada Brunšek 20. prosinca 2021.
google
google

Ako zaista zelite nauciti raditi i zivjeti Reiki, onda nema boljeg mjesta od Reiki dojo skole. Ucitelj Danijel nesebicno dijeli svoje znanje, pun je razumjevanja i nije bitno iz koje sjole dolazite. Zaista, svaka preporuka.

Nedeljko Vrhovski 24. rujna 2021.
google

Divna i posebna osoba koja ima lak i jednostavan nacin poducavanja.Licno dosta ucim i ako nije moj ucitelj a jeste.Mnogo znanja potrebnog sam dobila od Danijela.Hvala

Meliha Zisko 31. srpnja 2021.
google

Veoma korektno,opušteno,dostupno svakome da nauči.Na svako pitanje dobijen odgovor. Svi koji źele raditi na sebi,toplo preporučujem Danijela Salijevića.

biserka gajic 4. lipnja 2021.
google

Čast mi je što sam upoznala ovako divnog učitelja koji sa nama ne sebično deli znanje , koji je uvek tu i spreman da pomogne kad god vam je to potrebno . Oduševljena sam njegovim umećem i znanjem i načinom na koji nam prenosi sve to .

Andrea Teodosić 7. travnja 2021.
google

Sve pohvale za Reiki Dojo skolu i učitelja Danijela. Mogu samo dalje preporučiti njegovu skolu i sve što on radi. Sve što radi radi s srcem i dušom i puno ljubavi. ♥️

Plecas Sanja 9. veljače 2021.
google

Svima koji žele naučiti sve o Reikiju na jednom mjestu toplo od srca preporučujem Majstora Učitelja Reikia Shinan Danijela Salijevića. U vrlo kratkom vremenu dobila sam toliko znanja i uputa da mogu samostalno prakticirati Reiki ❤ Zahvaljujem od srca❤ Namaste🙏💜🌺

google
Radojka Gudelj 7. veljače 2021.
google
elna delic 7. veljače 2021.
google

Sta napisati za Reiki Dojo skolu i ucitelja Danijela a da to nije premalo? Ucitelj divan covek, dobar u prenosenju znanja koje nesebicno deli svakom ko je za ucenje zainteresovan. Ucenje je vrlo lepo sa puno snimaka ,predavanja,radio emisija objavljenih clanaka i jos mnogo toga uzivo sto se uci. Predavanja su uvek interesantna i zanimljiva. Mogao bi jos puno lepoga napisati. Moja preporuka svakom ko zeli uciti Reiki od srca.

Robert Tul 6. veljače 2021.
google

Zelo priporočam spremljanje strani. Veliko koristih informacij. Učitelj vreden zaupanja, hvala Sensei Danijel.

Nataša Kovač 6. veljače 2021.
google
Jelena Tomovic 27. prosinca 2020.
google

Odličan učitelj i super draga osoba :)

Dolores Posavac 10. prosinca 2020.

>