Projekt Sreća

Autor: Danijel Salijević

20 ožujka, 2024

Select Dynamic field

U današnjoj lekciji istražit ćemo moć radosti i sreće te kako oni utječu na naše zdravlje, financijsku sigurnost, poslovne uvjete, okruženje i cjelokupnu energiju kroz prizmu reiki terapije. Radost nije samo osjećaj koji nas obuzima kada se nešto dobro dogodi u našem životu; to je ključna komponenta koja može promijenjati i oblikovati naše životne okolnosti na bolje.

Kada smo iskreno sretni, nije teško primijetiti promjene koje se događaju u našem tijelu i životu.

Radi se o cijelovitosti i sigurnosti koja nas obavija. Radi se o dobrim financijama koje izgleda dolaze lakše, poslovnim uvjetima koji se poboljšavaju bez velikih muka, ljudima koji nas okružuju s dobrom energijom – sve to postaje dio našeg iskustva kada pustimo radost u naše srce. No, kako unijeti tu radost? Kako postati sretan?

Radost i sreća - naša su esencija koju održavamo

Kroz reiki terapije, moguće je usmjeriti energiju na radost i sreću kao glavne namjere. Ovo je vrlo jednaostavan pristup s avrlo jednostvanom uputom. Radite si reiki tretmane. Radite li reiki tretmane s ciljem poboljšanja zdravlja, financija, ili možda profesionalne situacije, važno je raditi na temeljnoj radosti i sreći, jer, zapravo, sreća je preduvjet za sve te aspekte koji donose kvalitetu u naš život.

Ipak, postoji i način života koji čini da mi počinjemo i vibrirati vibracijom koja priziva i materijalizira radost i sreću u našim životima. Tada takvo stanje postaje za nas prirodno -esencijalno.

Neka osnovna načela da se taj cilj ostvari uključuju meditaciju na zahvalnost i rad sa tehnikama zahvalnosti, vizualizaciju pozitivnih iskustava i aktivno prakticiranje reiki tehnika i preiki prakse koje simboliziraju ispunjenje i radost. Jedan od ključnih elemenata je i zahvalnost. Biti zahvalan na onome što imamo može pojačati osjećaj radosti i otvoriti vrata više blagodati.

Zapamtite, sreća nije samo posljedica; to je polazište.

Kad stavimo radost u središte naše prakse i namjere, započinjemo lančanu reakciju koja dovodi do pozitivnih promjena u svim područjima života.

I tada možemo uz našu praksu svjedočiti natpisu na reiki svitku koji kaže:
Reiki je tehnika koja donosi radost i sreću u vaš život.

I to je tako.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>