Kako postati i biti sretan

Autor: Danijel Salijević

22 travnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 468

Česti vapaji za pomoć u sebi uključuju težnju da budete sretni ili sretniji. Sreća je zapravo sastoji od niza tehnika, koraka i stavova, pa je na taj način dostupna svima. Mislim da je vrijeme i da na tom polju poradimo i popričamo.

Kada je sreća u pitanju, pojavljuje se isti problem kao i kod traženja ljubavi. Tražimo sreću tamo negdje. No biti sretan nikada ne ovisi od drugima, već o našim naporima da živimo sretnim životom.
I kada kažem naporima, milim na naše izbore kako bi naš put do sreće zapravo postao nenaporan način našeg života i na kraju, ono najvažnije, kako bi sreća postala dio naše prirode.

Biti sretan je naš izbor

Sreća ne nastaje sama

Nesretnost dolazi zbog uspoređivanja, očekivanja, lažnog predstavljanja i neaktivnosti. Ponavljam, pošto svatko gradi svoju sreću, ako čekate da to drugi učine, dobiti ćete samo mrvice.

Već sam i spomenuo izbore i viziju. Ako se ne možete ni zamisliti sretnim, tada ste digli ruke od sebe, te tada biti sretan za vas postaje nemoguća misija. Razlog je vrlo jednostavan. Prestalo vam je biti stalo.

Vratite želj, volju, uspravite se te ako i ne znate kako, odlučite što želite. Ova emisija će vam svakako pomoći da se usmjerite u pravom smjeru te da se pokrenete kako biste mogli postati i biti sretnima.

Naučiti ćete

  • Zbog čega ljudi nisu sretni
  • Sreća je jedno od najzazivanijih stanja kod mojih klijenta
  • Kako izgraditi sreću i biti sretan
  • Put do sreće moguć je i putem reikija

Vi ste na redu - Pitam vas...

Sreća se ne pronalazi, ona se uvijek stvara i izgrađuje. Slažete se?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>