Prestajem odgađati

Autor: Danijel Salijević

20 veljače, 2024

Select Dynamic field

Ovaj put započinjemo lekciju koja nije samo o reikiju, već i o odnosu prema sebi i svom uspjehu.

Krenuti ćemo uz jasnu poruku:

"Od danas prestajem odgađati svoj uspjeh i rast"

te ću vas voditi na putovanje koje će vas osnažiti i pomoći vam da dublje razumijete važnost trenutka sada u vašem osobnom i duhovnom razvoju.

Odgađanje je čest problem s kojim se mnogi od nas suočavaju. To je zid koji stoji između nas i naših snova. Međutim, reiki nas kroz mnoge svoje lekcije i prakse uči važnosti sadašnjeg trenutka i kako možemo koristiti reiki energiju za iscjeljenje i rast u svakome trenutku. Prepoznajući vlastitu snagu i potencijal uz reiki, prestajemo biti robovi odgađanja i stvaramo život pun uspjeha i ispunjenja u mogućnosti da djelujemo upravo sada.. 

Prva lekcija reikija jest da svako biće ima unutarnju snagu i svjetlost koja čeka na otkrivanje. Bez obzira na porjeklo osobe, njezin put, iskustvo ili opredjeljenja. Svi imamo tu mogućnost da budemo dobro i da budemo sretni. Kroz praksu reikija, usmjeravamo  energiju na iscjeljenje, ne samo fizičkih već i emocionalnih i duhovnih prepreka koje nam stoje na putu do uspjeha. To je put samospoznaje, razumijevanja unutarnjih blokada, no isto tako i otpuštanje naših strahova i uvjerenja uz jasne upute kako ih se osloboditi.

Važno je shvatiti da naši misaoni obrasci igraju ključnu ulogu. Kako mislimo, tako i djelujemo. Ako vjerujemo da smo sposobni za uspjeh i rast, naši će se djela uskladiti s tom vizijom. Reiki nas uči (pro)čistiti um od negativnih uvjerenja i usmjeriti fokus na pozitivne ishode.

Energetska ravnoteža koju reiki promiče od vitalne je važnosti. Dok radimo na sebi, učimo kako uspostaviti harmoniju između naših fizičkih, emocionalnih, i duhovnih aspekata. Ta harmonija ključna je za prevladavanje odgađanja i postizanje trajnog uspjeha jer jednostavno postajemo sigurnijima i odlučnijima da želimo bolji život.

Reiki nas također uči vrednovanju trenutka. Pa tako, inspirirani reiki načelima, možemo stvoriti i svoju varijantu: "Od danas prestajem odgađati svoj uspjeh i svoj rast". Ova moćna afirmacija nas potiče da djelujemo odmah, ne čekajući "pravi trenutak" jer pravi trenutak je uvijek upravo sad.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>