Posjetite Reiki Dojo centar

Autor: Danijel Salijević

26 veljače, 2022

Select Dynamic field

Reiki Dojo centar mjesto je gdje učite reiki te gdje rastete i razvijate se uz mnoge dostupne alate.

Gdje, kako i što možete naučiti, tematika su današnje emisije.

Reiki Dojo centar kao centar učenja reikija postoji više od 15 godina.
U tom vremenu specijalizirali smo načine podučavanja uživo i na daljinu te smo puno prije korone imali dobro uhodanu platformu i sistem rada podučavanja na daljinu.

Reiki Dojo centar - mjesto za učenje reikija

Danas u Reiki Dojo centru možete naučiti klasični Usui Shiki Ryoho reiki sistem, te Karuna Ryu reiki sistem. Naravno, usput ćete naučiti i o energetskom tijelu, čakrama, te mnoge reiki tehnike poput reiki meditacija, reiki disanja, vođenim meditacijama itd.

Naše podučavanje nije bazirano samo na reiki tečajeve i radionice. Svaka naša podcast emisija, YouTube video, objava i slika, u sebi nosi poruku koja ako vam upadne u oko, baš je ona poruka koju trebate. Ili možda uputa kako dalje.

Družimo se uživo na mojim radionicama, tečajevima, ali i na našem Reiki Dojo Kai godišnjem retreatu gdje je vrhunska atmosfera i energija samo mali dio onoga što u svom sjećanju nosite kući.

Izuzetno sam ponosan na sve online tečajeve koji su vam danas dostupni, na naše napredne reiki module i na Reiki Dojo Trening Centar. Imao sam za cilj da kao reiki učitelj, omogućim učenje svima. I onima koji mogu doćina tečajeve uživo, ali i svima onima koji su daleko i u nemogućnosti da putuju.

Što je što, objašnjavam u današnjoj emisiji. Baš kao i što očekuje naše Premium članove i sve učenike koji odrade tečaj unutar Reiki Dojo centra

Želim Vam ugodno upoznavanje naše školice.

Spominjali smo

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>