26 veljače, 2022

Posjetite Reiki Dojo centar

Danijel Salijević

Reiki Dojo centar mjesto je gdje učite reiki te gdje rastete i razvijate se uz mnoge dostupne alate.

Gdje, kako i što možete naučiti, tematika su današnje emisije.

Reiki Dojo centar kao centar učenja reikija postoji više od 15 godina.
U tom vremenu specijalizirali smo načine podučavanja uživo i na daljinu te smo puno prije korone imali dobro uhodanu platformu i sistem rada podučavanja na daljinu.

Reiki Dojo centar - mjesto za učenje reikija

Danas u Reiki Dojo centru možete naučiti klasični Usui Shiki Ryoho reiki sistem, te Karuna Ryu reiki sistem. Naravno, usput ćete naučiti i o energetskom tijelu, čakrama, te mnoge reiki tehnike poput reiki meditacija, reiki disanja, vođenim meditacijama itd.

Naše podučavanje nije bazirano samo na reiki tečajeve i radionice. Svaka naša podcast emisija, YouTube video, objava i slika, u sebi nosi poruku koja ako vam upadne u oko, baš je ona poruka koju trebate. Ili možda uputa kako dalje.

Družimo se uživo na mojim radionicama, tečajevima, ali i na našem Reiki Dojo Kai godišnjem retreatu gdje je vrhunska atmosfera i energija samo mali dio onoga što u svom sjećanju nosite kući.

Izuzetno sam ponosan na sve online tečajeve koji su vam danas dostupni, na naše napredne reiki module i na Reiki Dojo Trening Centar. Imao sam za cilj da kao reiki učitelj, omogućim učenje svima. I onima koji mogu doćina tečajeve uživo, ali i svima onima koji su daleko i u nemogućnosti da putuju.

Što je što, objašnjavam u današnjoj emisiji. Baš kao i što očekuje naše Premium članove i sve učenike koji odrade tečaj unutar Reiki Dojo centra

Želim Vam ugodno upoznavanje naše školice.

Spominjali smo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>