Poklon tretman za posao

Reiki tretman za posao je dodatan način na koji želimo pomoći svima vama koji ste u potrazi za poslom, za boljim uvjetima na vašem radnom mjestu ili ako ste vlasnik da imate više posla i prometa.

Za koga je tretman za posao

Bilo da ste nezaposleni ili želite bolje radno mjesto u kojem ćete lakše disati, pokretanje pozitivne i svježe energije važno je za novi početak.  

Baš kao i micanje ustajale, teške, te nadasve nepotrebne, energije. Sve ovo, ključno je kako bi se stvari pokrenule na onom djelu za koji mnogi misle da je izvan njihovih sposobnosti utjecaja.

Kroz ovaj tretman micati ćemo tu tešku nakupljenu energiju te vas ispuniti svježom, ali isto tako tretirati ćemo uvjete u kojima se nalazite kako biste bili sposobni vidjeti, prihvatiti i realizirati priliku koja vam može nuditi zaposlenje.

Reiki tretman za posao za druge koji nisu upoznati sa primanjem tretmana nije moguć ni učinkovit.

Želite li dodatno poraditi na svojoj poslovnoj situaciji, svakako pročitajte članak pod nazivom:
"Reiki za bolji posao".

Prijava i priprema za tretman

Tretman za posao  odrađujemo u 22 sata, te po uspješnoj prijavi dobivate potvrdni mail i podsjetnik prije samog tretmana.

Ako niste do sada primali reiki tretman na daljinu, pročitajte ove upute o primanju reiki  tretmana na daljinu.

Napišite što želite

Ukoliko imate vremena, na komadić papira napišite što vaš novi posao treba imati. Napišite i što ne želite da ima (Npr. ako ne želite raditi u smjenama, to napišite u djelu onoga što ne želite). 

Za vrijeme trajanja tretmana za posao (tretman traje 20 minuta) možete između dlanova držati taj papirić sa ispisanom osobnom potrebom vezana uz posao i poslovnu situaciju. To ćemo dodatno kroz tretman osnaživati.

Papirić je samo vaše pomagalo za kvalitetnijim izričajem željenog i nema potrebe čuvati ga nakon tretmana.

Reiki tretmani nisu zamjena za liječničku pomoć i terapiju te istu nadopunjuju, ne isključuju.

Ako osjetite poziv, uzvratite srcem kroz donaciju https://reiki-dojo.net/uzvratite-srcem/

Možda će vas zanimati

Reiki tretman za posao

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>