Reiki za bolji posao

Autor: Danijel Salijević

21 rujna, 2021

Select Dynamic field

Imate posao, ali ponekad poželite da ga nemate. Guše vas, iscrpljuju, uzimaju život iz dana u dan? Znadete li da uz reiki za bolji posao možete učiniti razliku?

Nisu rijetka stanja u kojima se osjećate iscrpljeno, iziritirano, ljuto. Djelujete u svim onim stanjima koja su protivna reiki načelima. Najčešće dolazimo u takva stanja jer osjećamo da nemamo izbora. Pa ostajemo jer moramo. 

Moramo zarađivati, moramo raditi, moramo progutati teror jer se to od nas očekuje. Možda već sada ni nemate snage za promjenama jer ste se potpuno ispraznili.

K tome svemu još, uvijek u nama onaj glas upozorenja. “Promjene su nesigurne”. 

I tada stisnete zube, pronađete još malo snage te ostanete u toj lošoj i neželjenoj energiji, okruženju i uvjetima, sa snažnom nadom da će se ipak stvari popraviti.

No, možete li i u međuvremenu nešto učiniti?

Reiki za bolji posao - radna sredina je bitni faktor

Naravno da možete

Bolja klima na poslu

Reiki je tehnika za koju najčešće ljudi posegnu kad nisu zdravi. No reiki rješava i poslovne probleme i snažna je metoda iscjeljenja uvjeta, poslovne klime i energije na koju možete utjecati.

Prvo savjet: Ne vežite kvalitetu osobne energije uz posao. Jer kada to učinite, sama pomisao na posao ispraznit će vam energiju. Vaše tijelo će otpustiti energiju koju ste predodredili za nešto što ne želite. U biti vam tijelo čini medvjeđu uslugu. Pokušava vas slušati, dok s druge strane, onaj unutarnji dio u vama koji kaže: “Moraš!”  ostane zakinut za resurse za rad. Tada ste od samog početka na poslu bezvoljni i bez energije i elana.

Za bolji posao i obavljanje posla uvelike je zaslužna klima u kojoj se nalazite. Odnosno da budem konkretniji, energija koja vas okružuje.

Pročistite energetski prostor za bolju atmosferu

Ono što možete učiniti jeste da očistite energetski prostor u kojem radite. Ovo je tehnika drugog stupnja reikija, pa ako još niste na tom stupnju, zamolite nekog tko ima drugi stupanj reikija (okuden) da vam to učini za vas.

Bez problema se tretman može učiniti na daljinu, no ako možete i sami, izolirajte se u nekoj pauzi i pročistite svoj radni prostor od sve teške i nezdrave energije.

Reiki tretmani za bolji posao

Zatim, s drugim stupnjem možete odraditi tretmane za sklad, harmoniju, uvažavanje i mir na poslu. Moj savjet je da takve tretmane odrađujete svakog dana.

Jednom tjednom odradite tretman i za bolje poslovne uvjete i prilike. Pa će takav tretman poboljšati radne uvjete, ali i donijeti nove poslovne prilike ako osjećate da trebate promijeniti posao.

Ono što možete s prvim stupnjem, jesu tretmani koji uključuju vas u cijeloj toj prići. Pa možete raditi reiki tretmane za bržu prilagodbu, edukaciju, lakše usvajanje novog znanja ako ste novi na poslu.

Isto tako, tretmani koji će za zadatak imati da ne gubite energiju na poslu od kolega te posebni reiki tretmani da ne reagirate na neželjen način, nešto je što se može bez problema odrađivati s prvim stupnjem.

Nadalje, svakog jutra, dok to ne postane vaše prirodno mentalno i energetsko stanje, u sebi izgovorite: Ne dopuštam neželjenim i agresivnim energijama da utječu na mene, na moj život i moje postojanje. 

Uvelike možete utjecati na svoj um kada je stvaranje boljeg posla u pitanju

To radite za vrijeme tretmana za sebe i bolju poslovnu situaciju.

Znadete li da jednom mjesečno, unutar Reiki Dojo Centra, radimo reiki tretmane na poklon za pronalazak posla, bolje uvjete i više prometa ako ste vlasnik? Prijavite se ako sami ne možete odrađivati tretmane.

Kao što vidite - možemo raditi i utjecati. Utječemo na naše reakcije, na našu energiju da je ne gubimo, na naše odnose s okolinom te na energiju prostora

Ako i dalje klima na poslu bude loša, radite tretmane za nove kvalitetnije poslovne prilike.

Na kraju, ako trebate pomoć, javite mi se za individualnu seriju od 3 reiki tretmana za bolji posao i poslovnu situaciju.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>