Otporni na negativno: Kako izgraditi snažno energetsko tijelo

Autor: Danijel Salijević

4 ožujka, 2024

Select Dynamic field

U današnjem svijetu svakodnevno se susrećemo s brojnim izazovima i negativnostima koje mogu utjecati, a i utječu na naše mentalno i emocionalno stanje. S ciljem očuvanja našeg unutarnjeg mira i mentalnog zdravlja, bitno je razviti snažno energetsko tijelo koje će nas štititi od negativnih utjecaja okoline.

Ovaj proces nije samo duhovna praksa već i metoda samopomoći i samoočuvanja koja nam omogućava da održavamo stabilnost i pozitivnost u svim aspektima našeg života.

Prvi korak u izgradnji snažnog energetskog tijela je samopromatranje i samosvjesnost. Moramo biti svjesni kako vanjski faktori utječu na naš emocionalni i mentalni svijet. Trebamo prepoznati u kojim trenucima dopuštamo negativnosti da prodre u našu unutarnju sferu te postupno raditi na tome da svoju emocionalnu reakciju učinimo otpornom na takve utjecaje.

Zaključajmo svoj svijet od negativne energije

S druge strane, na nama je da na mentalnom i energetskom nivou zatvorimo i zaključamo naš svijet od svih energija koje su za nas negativne energije ili od naše strane neželjene energije. Tome nas reiki uči kroz mnoge tehnike korekcije, načine razmišljanja, pa i kroz sam proces koji nazivamo "otvaranje" reikija. No, još uvijek, ovo sve zahtjeva naše djelovanje i rad.

Kako bismo postali neosjetljivi na takve negativne energije, potrebno je svakodnevno prakticirati tehnike koje jačaju naše energetsko tijelo. To uključuje meditaciju, praktikovanje reikija, kontemplaciju, te razne tehnike svjesnoti, rada na hari i auri. Kroz ove prakse, možemo naučiti kako upravljati i regulirati svoje energetsko polje, kako bi bilo snaga koja nas štiti.

Važno je shvatiti da jačanje energetskog tijela ne znači izolaciju od realnosti ili zanemarivanje teških situacija. Naprotiv, to znači da postajemo emotivno i mentalno sposobni suočiti se s tim izazovima na produktivan način, donoseći svjetlost i pozitivnost u situacije koje to najviše trebaju.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>