Kada možete očekivati rezultate uz reiki

Autor: Danijel Salijević

18 travnja, 2024

Select Dynamic field

Reiki, kao što znamo, je energetska tehnika koja pomaže kroz reiki tretmane, a unutar reiki terapije, u uspostavljanju ravnoteže i harmonije na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Samim time, svojim djelovanjem dotiče i utječe na vrlo velik spektar mogućnosti stvaranja željenih ishoda. No, jedna od najvažnijih lekcija koju primatelj reiki terapija mora naučiti je razumijevanje i prihvaćanje prirodnog tempa ozdravljenja.

Često se može dogoditi da promjene i poboljšanja nisu odmah vidljive. Zapravo, ponekad se tek nakon zadnjeg tretmana u nizu pokrenu procesi ozdravljenja, pokazujući da je svaka prethodna sesija bila korak ka cilju i priprema za proces. Ovo nas uči da je put prema iscjeljenju često put strpljenja i vjere u proces.

Važno je shvatiti da se energetska polja ne rekalibriraju preko noći. Baš kao što danas i sami znamo, da poremećaji nisu ni nastali tako. Svaki odrađeni reiki tretman je kao lagani poticaj koji pomaže tijelu da pronađe svoj put prema iscjeljenju. Na individualan i nježan način. To može uključivati oslobađanje starih trauma, mijenjanje uvjerenja koja više ne služe našem najvećem dobru, ili čak fizičku detoksikaciju. Prvo tijela, a kasnije i našeg uma.

Predanost kontinuiranim tretmanima, čak i kada nismo sigurni u rezultate, ogleda naše povjerenje u proces i otvorenost prema promjenama koje dolaze te otvorenost prema tome da nam bude bolje i to ne samo na riječima.

A to je opet zapravo i jedan od najvažnijih preduvjeta uspjeha, jer bez otvorenosti ovakvog tipa, sve terapije se odrađuju u prazno. Kako reiki djeluje na više razina, ponekad su promjene suptilne, a ponekad duboko transformacijske, ali uvijek učinkovite na način kako je najbolje za nas u tom trenutku.

Uvijek, svaki odrađeni reiki tretman ima svojih rezultata i čini određen pomak prema željenom, bez obzira na našu mogućnost da to odmah (ne) vidimo.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Spavate li za zdravlje i snagu?
Oslobodite se okova prošlosti
>