Iluzije – hrana neuspjeha

Autor: Danijel Salijević

29 siječnja, 2022

Select Dynamic field

Mašta je prvi korak u procesu koji pokreće ono što želimo u životu, a iluzije su najveća prepreka da do željenog dođemo. Jer jednostavno čine aktivnosti bez stvaranja.

U mojim učenjima često ćete čuti da maštu koristimo kao jedan od elementa naših procesa materijalizacije, te kao takva, ne predstavlja jedinu aktivnost.

Tim više što nas ispunjuje još više željom za postizanjem željenih ciljeva, No nadanje jest nešto što je samo statično čekanje.

I to je jedna od skrivenih iluzija našeg života.

Što je iluzija

Iluzija - najbrži način

Iluzije su prividi nečega prema čemu gledamo i pri čemu to što gledamo prihvaćamo onakvim kakvim to vidimo.

Bez obzira gledamo li film, mađioničarski trik ili najčešće predstave u našim životima - ono što vam ljudi iz vaše okoline prezentiraju (prodaju) kao svoju svakodnevicu ili situaciju.

Sama iluzija može biti zabavna i čak i kratkoročno stanje, no problem je kad ona postane uvjerenje.

Tada takva uvjerenja potkrepljujemo osobnim dojmovima i dokazima lažnih privida - te to dovodi uvijek do podjela u najblažem obliku pa sve do ekstremizma i nasilja u onom najkritičnijem obliku.

Kada nastaje iluzija

Iluzija čini da gubimo sposobnost razlučivanja

Iluzije su uvijek nastajale kako bismo obmanuli nekoga. Bez obzira o tome govorimo li o bezazlenim mađioničarskim trikovima, o vojnim strategijama ili o prividu da dođemo do položaja, novaca, kredita isl.

Ako netko želi obmanuti vas i prodati vam nešto, vjerujte mi da će koristiti taktike na principu iluzija.

Ista stvar se dešava i kada zavaravamo sami sebe. Ili svoje postupke i odluke. One postaju nešto što stvaramo kako bismo se opravdali i izgovorili tako da stvorimo opravdanost i ispravnost i kada je nema u očima onih koji nas promatraju.

U današnjoj emisiji, govorim o 5 najčešćih iluzija. Kada se javljaju, zašto i kako se korigirati. Naravno, reiki praksa uvelike nam omogućava živjeti život bez zavaravanja, iluzija i konstantnog bjega, skrivanja, uzmicanja.

Pitanje učenika


Meliha pita:

Kada radim reiki tretmane odradim pet tretmana s namjerom, i svaki put ,imam veoma slikovite snove.Nekada mi ne gode.Drugi sam stepen.Hvala Danijel


Snovi imaju višestruka značenja. Prvo je reakcija na nešto što smo gledali na televiziji ili slušali netom prije spavanja. Svojevrsni prikaz filma našeg uma. U ovom obliku, nemaju nikakvu vrijednost.
Druga vrsta snova su poruke. Poruka od našeg vodstva u obliku koji je nama razumljiv. Kada se probudite iz takvih snova, točno znadete o čemu je riječ i što je potrebno činiti.

Treća vrsta snova su svojevrsni blagoslovi reiki praktičarima. Radi se o odradama koje nas podižu u vibraciji i nose u rast, ne u emocionalno- mentalne odazive i interpretacije.

 Posebno nakon reiki tretmana koji kroz ovakve odrade pročišćuju naš život, um, emocije...

Snovi su veliki blagoslov

Klikni sliku za veći prikaz

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>