Duhovni put reikija

Autor: Danijel Salijević

19 ožujka, 2022

U praksi, reiki ima tri stupnja kroz koje svaki predstavlja posebni duhovni put reikija s posebnim fokusom i prirodnošću u radu.

Prvi reiki stupanj kroz rukopolaganja ukazuje na odredište, a svaki tretman nas dovodi sve više do ostvarenja naših zacrtanih ciljeva - zdravlja, uspjeha, sigurnosti, mira.

Drugi nas stupanj vodi prema snažnijem protoku energije, te uz pomoć reiki simbola učimo i djelovati na daljinu što nas s druge strane čini dostupnima u djelovanju. Posebice kada krenete (ako to poželite) putem reiki terapeuta.

Treći stupanj dovodi učiteljska znanja i mogućnost djelovanja na duhovnom polju.


Put reikija

Tri draguilja - duhovni put reikija

I kroz sve ove prirodnosti koje reiki donosi kroz učenje, razvoj i rad, postoje tri kvalitete u reikiju koje smo nazvali "Tri dragulja reikija" -. a to su Mir, Ljubav, Svjetlost
Učimo prolaziti ovim putevima jedan po jedan i baš tim redoslijedom. Bez preskakanja. Oni čine duhovni put reikija jer nam otvaraju oči, um, dovode spoznaje i dodatne alate.

Dok se mir nalazi na kraju svakog putovanja, ljubav je jedino moguće izgraditi na temeljima mira. U nemiru nema ljubavi i nema sposobnosti d atu ljubav održimo živom u našom biću. Jer to je mjesto gdje treba tražiti ljubav u svom životu.

Treći duhovni put reikija je svjetlost. I kako je ljubav ovisila od temelja mira, tako svjetlost počiva na temelju ljubavi.

Sjetimo se da je ljubav i prihvaćanje, neosuđivanje, nedijeljenje - baš kako i svjetlost u svojoj prirodi donosi svoju prirodu kroz koju tada okolina djeluje - u traženju svog puta, svoje svjetlosti ili svojeg iscjeljenja.

Ovi duhovni putevi reikija izgrađuju se i poliraju do visokog sjaja kroz vašu redovitu, ispravnu i iskrenu reiki praksu. Donose izvanredne rezultate i vaš život postaje baš kako je i opisan u starim reiki zapisima - radostan, sretan, zdrav, ispunjen.

Uz pomoć svih nama znanih tehnika na putu "Tri dragulja".

Javite se, naučite reiki ili nastavite svoj reiki put te ostvarite u potpunosti sve benefite koje ova tehnika donosi i pruža.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>