Brojevi

26. rujna 2018. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Ovog tjedna je nekako ispalo da smo u brojevima. Ovo nam je 35 poruka putem newslettera, ove nedjelje radimo 65 besplatni tretman ove godine, objavili smo 50 podcast emisija i eto nas u 12 godina kako postoji naša Reiki Dojo škola.
Ujedno je broj mojih učenika prešao 400 učenika i što reći. Brojevi ne lažu.

No zbog čega su brojevi važni?

 

Mogli bi neki reći da se hvalimo. No ipak, ja više osjećam to kao ponos. A kad se tako percipira, tada su brojevi mjerilo i motivacija. Nešto što vas nosi i motivira još i više.

Sjećate li se onih brojanja kada ste brojili koliko dana ste na zdravoj prehrani ili bez cigareta? Svaki novi broj predstavljao je i simbolizirao je novi uspjeh. I baš je to i bio.

A uspjeh je itekako potrebno primjećivati. Samo na taj način možete doći u stanje zahvalnosti, ali i u stanje svjesnosti koliko ste na svom putu uspješni ili trebate korekcije.

Ama baš svaka zahvalnost bazira se na mogućnosti da vidimo i da registriramo. A baš brojevi tu igraju važnu ulogu.

Brojevi nas prate i u numerologiji, simbolici, tehnikama.

Jeste li primijetili broj 21?

U reikiju 21 dan nakon primanja usklađenja u prvi stupanj reikija radimo isključivo samom sebi tretmane. A postoji danas stotinu programa koji označuju broj 21.

Neću vas puno zamarati danas time, ali ako želite pogledati značenje broja 21 pogledajte i moj video o toj temi.

Kakva su vaša iskustva ili “slučajnosti” sa brojevima?

Ja vas svakako pozivam da preslušate moju jubilarnu 50 emisiju te i tamo saznate zašto je važno brojati i primjećivati male ciljeve i uspjehe u životu. Naravno, obećao sam vam nešto u toj emisiji pa sam svoje obećanje i ispunio.

Ja vam se na kraju danas još jednom zahvaljujem na vašoj prisutnosti. Moj rad, sadržaj i djelovanje postoji zbog vas. Kako biste i sami mogli postići stanje višeg razumijevanja, višeg uspjeha i više sreće.

Voli vas i grli srcem

vaš Danijel

Namaste

Najnovija objava

Kada gledamo zdravstvene izazove, često zaboravljamo da su oni zapravo rezultat naše prethodne nepažnje. Sve što se događa na zdravstvenoj razini, događa se jer smo negdje otvorili vrata toj bolesti. Mi imamo određenu ulogu i odgovornost očuvati naše zdravlje.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Izbjegnite zamku uspoređivanja - pronađite zadovoljstvo u vlastitom putuUspoređivanje vlastitog života s tuđim često se čini kao prirodna ljudska sklonost. Društvene mreže i mediji nas konstantno bombardiraju slikama i pričama o Pročitaj više

Prestanite se uspoređivati

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Otvoreni za bolest
    Prestanite se uspoređivati
    >
    Malcare WordPress Security