• Home
  • Blog
  • Emisijia #50 : Mali Koraci (Milestone)

22 rujna, 2018

Emisijia #50 : Mali Koraci (Milestone)

Danijel Salijević

U 50toj emisiji govorim koliko je bitno na svom putovanju imati male ciljeve te koliko je doista bitno imati i kvalitetnu podršku u našem rastu.

Svako putovanje započinje sa jednim korakom. U današnjoj emisiji praktično na našem primjerom pokazujemo koliko je to istina i koliko je bitno imati male ciljeve (korake)

Milestone . mali ciljevi

Svaki put, projekt, planina, problem ili izazov izuzetno su teški ako ih pokušavamo strpati u samo jedan zalogaj. Na sreću, postoje tehnika i znanja koji nam omogućavaju da pojedemo i veliki obrok korištenjem tehnika, alata i segmentacije.

I tako, uzimajući žlicu, dobili smo praktični alat da taj veliki obrok podijelimo u mnoštvo malih te na taj način uspijemo u svojoj nakani.

Linkovi spominjani u emisiji:

VELIKI LINK : https://reikidojo.as.me/?appointmentType=8150647

Jinglovi i reklame: Hvala i Nikola Popoviću na reklamama i jinglovima https://soundcloud.com/voiceoverguy87  i  https://www.facebook.com/goteki87/

Podcast Republic aplikacija za android

Ovaj link otvorite na mobilnom uređaju putem Podcast republic aplikacije

STITCHER

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/50-dancast-mali-koraci-milestone” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>