Emisijia #50 : Mali Koraci (Milestone)

Autor: Danijel Salijević

22 rujna, 2018

U 50toj emisiji govorim koliko je bitno na svom putovanju imati male ciljeve te koliko je doista bitno imati i kvalitetnu podršku u našem rastu.

Svako putovanje započinje sa jednim korakom. U današnjoj emisiji praktično na našem primjerom pokazujemo koliko je to istina i koliko je bitno imati male ciljeve (korake)

Milestone . mali ciljevi

Svaki put, projekt, planina, problem ili izazov izuzetno su teški ako ih pokušavamo strpati u samo jedan zalogaj. Na sreću, postoje tehnika i znanja koji nam omogućavaju da pojedemo i veliki obrok korištenjem tehnika, alata i segmentacije.

I tako, uzimajući žlicu, dobili smo praktični alat da taj veliki obrok podijelimo u mnoštvo malih te na taj način uspijemo u svojoj nakani.

Linkovi spominjani u emisiji:

VELIKI LINK : https://reikidojo.as.me/?appointmentType=8150647

Jinglovi i reklame: Hvala i Nikola Popoviću na reklamama i jinglovima https://soundcloud.com/voiceoverguy87  i  https://www.facebook.com/goteki87/

Podcast Republic aplikacija za android

Ovaj link otvorite na mobilnom uređaju putem Podcast republic aplikacije

STITCHER

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/50-dancast-mali-koraci-milestone” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>