A što je reiki

Autor: Danijel Salijević

22 siječnja, 2022

Select Dynamic field

A što je reiki, sasvim je normalno pitanje koje često popratimo nevjericom prema sugovorniku. Pa kako to ne znaš? Ali to se često desi - da pretpostavimo da one bazične stvari zaboravimo objasniti.

Stoga ćemo u ovoj emisiji posvetiti se baš tim osnovama.

I naučit ćete što je reiki te zašto reiki ne možete naučiti kroz knjige ili opisno putem videa. Zašto baš morate ići na reiki tečaj kad razumijete sve što se u knjigama uči.

To i takva pitanja su ona najčešća i nadam se da će vam današnja emisija donijeti malo više razumijevanja u učenje reikija i uvide u ono što reiki jest.

Što je reiki

Što je reiki

Reiki je univerzalna, sveprisutna, životna energija i ujedno i ime tehnike koja uči raditi s tom energijom.

Kada samo zatvorite oči, i izgovorite "univerzalna, sveprisutna, životna energija", jednostavno ćete u sebi nešto osjetiti- neko razumijevanje onoga što ste izgovorili. I tada se krenu vrtjeti kolutići u našem umu i počinjemo polako shvaćati uz bezbroj novih pitanja - ovog puta u mogućnosti implementacije ovakve energije i tehnike u vašem životu.

Što možemo s reikijem

Reiki je energija koja će nas po odrađenom reiki tečaju iscjeljivati na svim razinama našeg postojanja. Na fizičkom, emocionalnom, mentalnom, duhovnom, energetskom. Tehnika koja nas uči kroz reiki tretmane dosegnuti i iscijeliti i sam izvor nekih poremećaja i problema, poznatijim pod nazivom - uzrok. Da, reiki ide sve do uzroka i iscjeljuje ga.

Reiki nas uči biti prisutnima, a to omogućuje i da djelujemo. Tako postajemo sposobni biti zdravi, uspješni, cjeloviti - sretni. A baš to i jest definicija sreće. Imati sve što poželimo u našem životu.

I možda ovo zvuči kao bajka uz pomoć čarobnog štapića, uvjeravam vas da to nije i da takvog štapića nema.

A to je jer...

Reiki je tehnika

Reiki je tehnika koja se uči

Tehnika koja se uči od kvalificiranog reiki majstor učitelja, te tehnika koju trebamo prakticirati kako bismo došli do rezultata onoga što želimo.

Onoga što sami želimo.

Reiki nas neće mijenjati, uvjetovati, tjerati. Ni da mijenjate prehranu ni da zdravije živite. To bi trebala biti vaša odluka, zar ne?

No kada odlučite da želite drugačije i kada odlučite krenuti tim putem promjena na bolje, reiki praksa i reiki će vam biti alat dostupan na svakom koraku, bilo gdje se nalazili i cijeloga života.

Jedan predivni suputnik i saveznik uz kojih nikada više nećemo morati biti bespomoćni, nesretni i bez opcija.

Samo ako odlučite tako.

Pitanje učenika


Ivana pita:

Mogu li reiki primati životinje i koliko dugo?


Mogu. Životinje vole reiki, no pripazite kada tretirate koju životinju jer
 neke mogu biti opasne, a neke bi mogle,  poput mladih ptića,
 biti ostavljene ako im roditelj osjeti ljudski miris.

U pravilu, kada životinje shvate da ste reiki praktičar, same će dolaziti i približavati se tražeći reiki, a neka vam tretmani budu u trajanju maksimalno 15 minuta.

Životinja sama ode kada joj je dovoljno pa neka vas ne obeshrabri ako
 ode i za 2 minute. Njima 2 minute kao nama 45.

Životinje vole reiki tretmane

Klikni sliku za veći prikaz

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>