19 kolovoza, 2020

Život nakon korone

Danijel Salijević

Ova godina bit će među ostalim zapamćena kao godina koja je unijela mnogo nesigurnosti, straha, promjena i drukčijih načina u naše živote. Naravno, sve ovo može se zahvaliti pošasti korona virusa koji je zauvijek izmijenio naše živote.

Ovaj virus koji, ako imamo loš dan, može nas koštati života, a svakako je opasan za stariju populaciju i nakon dugo vremena donio je da se doslovno mučimo, borimo i bavimo onim istinskim nevidljivim.

Mnogi još sumnjaju u njezino postojanje, no nažalost sve je više onih koji su iskusili ovu bolest ili su izgubili nekog dragog. I bez obzira spadate li u kategoriju sumnjivih ili iskusnih, bez obzira postoji li ili ne, mislim da je na svima nama da se bez obzira na iskustvo ili stav počnemo ponašati krajnje odgovorno. Jer sada od našeg ponašanja ovise i tuđi životi te doista ne bih volio da se nekome desi ono najgore – da na savjesti zbog vlastite lakomislenosti nosite nečiji život.

Mi smo od samog početka počeli raditi grupne tretmane za kontrolu i usporavanje korone ta smo radili na iscjeljenju čovječanstva u svijesti i odgovornosti, a Reiki Dojo majstori svakodnevno se povezuju u posebne napredne reiki mreže kroz koji osnažuju ne samo planetu, već i čovječanstvo na dnevnoj razini.

I ovog tjedna idemo i dalje u našem radu pa vam ovog tjedna poklanjam tretman za život nakon korone. 

Netko će zapitati: “Nakon korone? Ali još nije gotovo!” i bit će u pravu, no kao što sam spomenuo prije, taj aspekt sada ovisi o odgovornosti čovjeka naspram sebe i svoje okoline. I dok u međuvremenu mnogi obolijevaju na dnevnoj razini, neki nemaju sreće i ne prežive, dok drugi uz teške muke i nikad doživljene poteškoće zahvaljuju Bogu što su ipak uspjeli preživjeti.

No, postoji tu još jedna velika sjena. Veliki crni mračan oblak. A on nosi još nepoznanica vezanih uz sve one posljedice koje korona ostavlja nakon što se i “uspješno” preboli. Mnogo je zabilježenih situacija da se ljudi gube u orijentaciji, pamćenju, slabosti. Mnogi poremećaji i često jedno zajedničko objašnjenje: “Osjećamo se kao da nismo svoji. Kao da nešto nije u redu.”

Još nisu ni znanstvenicima u potpunosti poznate sve posljedice koja korona ostavlja za sobom, no svi s e u strepnji slažu da one postoje, i to na raznim poljima i kroz razne intenzitete.

Tako ću i baš zbog toga, kroz ovotjedni tretman raditi jedan dualni tretman. Za sve koji nisu oboljeli, da njihov život bude pošteđen ove pošasti na svim razinama njihova djelovanja, a za one koji su preboljeli, da dođe do potpunog iscjeljenja ma gdje god poremećaji nastali ili se zadržali i nakon korone.

Za vrijeme tretmana,imajte na umu samo ono što vam je najbitnije. Dakle da vas mimoiđe ili da vas se u potpunosti pročisti i iscijeli.

Ako ništa drugo, ova godina će nas spojiti, povezati, ujediniti i pokazati nam prave vrijednosti našeg života – a to je sam život.

Voli Vas vaš učitelj

Za prijavu na tretman trebate biti prijavljeni na našu mailing listu.

Prijavite se na mailing listu – https://reiki-dojo.net/newsletter/

Želite li individualni tretman 1 na 1 za Život nakon korone, naručite isti ovdje

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat