Vrtlarenje uz reiki

Autor: Danijel Salijević

25 veljače, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 460

Reiki i vrt su predivna simbioza

Znadete li da reiki ne koristimo samo da bismo donijeli zdravlje u život i naš životni prostor? reiki izuzetno dobro funkcionira i u vrtu, polju ili s cvijećem. Dolazi nam proljeće, pa je možda dobro da malo razmislite i o vrtlarenju s reikijem.

Zapravo, uvijek me začudi kako se ljudi nekako ograniče u korištenju reikija u svojoj praksi, dok s druge strane postoji nebrojeno prilika da si uz reiki olakšamo život

Tretiranje biljaka reikijem se često isto ograničava na tretiranjem kućnih biljaka. A jeste li razmislili o tretiranju vrta ili njive? Reiki i vrt ili reiki i priroda su ionako stanja duboke energetske razmjene i simbioze. Uz našu pomoć i rad, to može biti još lakše.

U današnjoj epizodi pokušat ću vam malo proširiti spektar mogućnosti svega onoga što možete raditi s reikijem. Vrtlarenje uz reiki postat će vam sasvim prirodnim aktivnostima a mnogi ovakvi tretmani su baš ono što je ljudima u radu nedostajalo, u svim onim fazama čekanja da vide da li će se biljčica pokrenuti, oživjeti ili oporaviti.

Ne morate više čekati. Imate reiki. Ako to nije situacija, naučite ga 🙂

Naučiti ćete

  • Kako koristiti reiki za biljke
  • Kako tretirati kućne biljke
  • Kako i kada tretirati biljke u vrtu
  • Kako se uz reiki riješiti nametnika
  • Saznati ćete praktične mogućnosti prijenosa energije na vrt i biljke

Vi ste na redu - Pitam vas...

Jeste li tretirali svoj vrt ili cvijeće na način kako sam spominjao u emisiji?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>