25 veljače, 2023

Vrtlarenje uz reiki

Danijel Salijević

Epizoda 460

Reiki i vrt su predivna simbioza

Znadete li da reiki ne koristimo samo da bismo donijeli zdravlje u život i naš životni prostor? reiki izuzetno dobro funkcionira i u vrtu, polju ili s cvijećem. Dolazi nam proljeće, pa je možda dobro da malo razmislite i o vrtlarenju s reikijem.

Zapravo, uvijek me začudi kako se ljudi nekako ograniče u korištenju reikija u svojoj praksi, dok s druge strane postoji nebrojeno prilika da si uz reiki olakšamo život

Tretiranje biljaka reikijem se često isto ograničava na tretiranjem kućnih biljaka. A jeste li razmislili o tretiranju vrta ili njive? Reiki i vrt ili reiki i priroda su ionako stanja duboke energetske razmjene i simbioze. Uz našu pomoć i rad, to može biti još lakše.

U današnjoj epizodi pokušat ću vam malo proširiti spektar mogućnosti svega onoga što možete raditi s reikijem. Vrtlarenje uz reiki postat će vam sasvim prirodnim aktivnostima a mnogi ovakvi tretmani su baš ono što je ljudima u radu nedostajalo, u svim onim fazama čekanja da vide da li će se biljčica pokrenuti, oživjeti ili oporaviti.

Ne morate više čekati. Imate reiki. Ako to nije situacija, naučite ga 🙂

Naučiti ćete

  • Kako koristiti reiki za biljke
  • Kako tretirati kućne biljke
  • Kako i kada tretirati biljke u vrtu
  • Kako se uz reiki riješiti nametnika
  • Saznati ćete praktične mogućnosti prijenosa energije na vrt i biljke

Vi ste na redu - Pitam vas...

Jeste li tretirali svoj vrt ili cvijeće na način kako sam spominjao u emisiji?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>