11 ožujka, 2023

Vrijeme za reiki 2

Danijel Salijević

Epizoda 462

Energija ljubavi nosi i motivira

Prošlo je već neko vrijeme od vašeg odrađenog tečaja prvog stupnja reikija te  sve više razmišljate da je vrijeme za nastavak za reiki 2 stupanj. Vrlo vjerojatno i jeste za to vrijeme jer ste se, u takvom razmišljanju,  otvorili prema rastu.

Prvi stupanj donio je nove mogućnosti u vaš život. Na samom početku, sam rad s  reiki energijom.  Vaš postojeći energetski kanal je pročišćen i osposobljen za rad s reiki energijom, te odmah nakon primanja usklađenja, vi postajete sposobni energetski raditi s reiki energijom.

Tako naučite tretirati sebe, druge, hranu, piće lijekove i na vama je da kroz marljivi rad, radite na onim stvarima koje su vam bitne.

Okuden - reiki učenje bez granica

Ipak, prvi stupanj uz sebe veže i neka ograničenja. U prvom redu, tu je ograničenje fizičke prirode, tako da vi zapravo s prvim stupnjem možete tretirati samo ono što fizički možete dotaknuti i dok ste u fizičkom kontaktu za vrijeme samog reiki tretmana.

Drugo ograničenje jest da ne možete raditi na uvjetima, situacijama, programiranjima sve dok ne dobijete potrebne alate koji dolaze s Okuden - drugim reiki stupnjem

Drugi stupanj i novo  reiki učenje tu donosi mnoge promjene i nadogradnje u vašem radu, a u ovoj emisiji se upoznajte što to sve točno drugi stupanj reikija donosi u vaš život i u vaš rad.

Naučiti ćete

  • Što donosi reiki 2 stupanj
  • Kako znati da ste spremni za drugi stupanj
  • Koje su predispozicije za drugi stupanj
  • Kako izgleda Okuden učenje drugog stupnja
  • Što spada u napredna reiki učenja

Vi ste na redu - Pitam vas...

Koliko je vama trebalo da dođete do drugog stupnja? Planirate li možda?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>