Vrijeme za reiki 2

Autor: Danijel Salijević

11 ožujka, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 462

Energija ljubavi nosi i motivira

Prošlo je već neko vrijeme od vašeg odrađenog tečaja prvog stupnja reikija te  sve više razmišljate da je vrijeme za nastavak za reiki 2 stupanj. Vrlo vjerojatno i jeste za to vrijeme jer ste se, u takvom razmišljanju,  otvorili prema rastu.

Prvi stupanj donio je nove mogućnosti u vaš život. Na samom početku, sam rad s  reiki energijom.  Vaš postojeći energetski kanal je pročišćen i osposobljen za rad s reiki energijom, te odmah nakon primanja usklađenja, vi postajete sposobni energetski raditi s reiki energijom.

Tako naučite tretirati sebe, druge, hranu, piće lijekove i na vama je da kroz marljivi rad, radite na onim stvarima koje su vam bitne.

Okuden - reiki učenje bez granica

Ipak, prvi stupanj uz sebe veže i neka ograničenja. U prvom redu, tu je ograničenje fizičke prirode, tako da vi zapravo s prvim stupnjem možete tretirati samo ono što fizički možete dotaknuti i dok ste u fizičkom kontaktu za vrijeme samog reiki tretmana.

Drugo ograničenje jest da ne možete raditi na uvjetima, situacijama, programiranjima sve dok ne dobijete potrebne alate koji dolaze s Okuden - drugim reiki stupnjem

Drugi stupanj i novo  reiki učenje tu donosi mnoge promjene i nadogradnje u vašem radu, a u ovoj emisiji se upoznajte što to sve točno drugi stupanj reikija donosi u vaš život i u vaš rad.

Naučiti ćete

  • Što donosi reiki 2 stupanj
  • Kako znati da ste spremni za drugi stupanj
  • Koje su predispozicije za drugi stupanj
  • Kako izgleda Okuden učenje drugog stupnja
  • Što spada u napredna reiki učenja

Vi ste na redu - Pitam vas...

Koliko je vama trebalo da dođete do drugog stupnja? Planirate li možda?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>