2 svibnja, 2020

Vlastita reiki rutina

Danijel Salijević

Vlastita reiki rutina - DanCast 205


Naša rutina postala je sve samo ne naša. Baš iz tog razloga, mislim da je iznimno važno da sami stvorimo elemente onoga što će biti samo naša vlastita rutina iz onog što je nama posebno i drago.


Jedna dobra stvar koja je ova Korona donijela, a ljudi svakim danom pronalaze još više njih, jeste što smo se novim mjerama i pravilima podsjetili i na one stare, prošle, mnoge uzimane zdravo za gotovo.

Pa je bilo krivo izuzeće vremena i znanja, pa obitelj, pa obaveze, posao. Izgovor za izgovor i nismo ni primijetili kada smo počeli živjeti tuđe živote i agende.


Baš iz tog razloga, bitno je da možete i prihvatite kao moguće stvoriti vlastitu rutinu. Svoj vlastiti svijet unutar svijeta koji će vas nositi, osnaživati i motivirati.


Nedavno sam pričao o tome da reiki trebamo živjeti kako bismo primili maksimalni potencijal ove tehnike. No nisam govorio o profesionalnom bavljenju reikijem, već o činjenici da ono što nam je vrijedno, korisno i drago držimo bliže svom srcu - te da to boji i definira naš život Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

Spomenuli smo i stariju sličnu epizodu u emisiji ...

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat